@Sept, cu da te obradujem sama ili da obezbijedim i zivo meso falusnog oblika...? Mislim, za dobru reakciju? 
@Chika Dr, u pravu si... Onaj od 16 evra je mnogo bolji...

@Chika Dr, u pravu si... Onaj od 16 evra je mnogo bolji...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gazdarica:@Sept, cu da te obradujem sama ili da obezbijedim i zivo meso falusnog oblika...? Mislim, za dobru reakciju?
@Chika Dr, u pravu si... Onaj od 16 evra je mnogo bolji...![]()
chika_doktor:jel mora bas ovako javno..pa ima ovdje i djece koja citaju..sto ih navodite na blud? i ja volim kuga i kolera parti ali cutim))
Gazdarica:@Sept, moze draga... Hm, pozovem te u goste kad on bude na poslu... Mislim, da ti pokazem stan...![]()
Gazdarica:E, ovdje ces da imas pune ruke posla... Mislim, dok obidjes 120 kvadrata...![]()
I metru i milimetru kože... Mislim, kožne su garniture u dnevnoj i u jos jednoj sobi...septembar:Ae, planiras da mi se, ovaj, pokazes na svakom kvadratnom metru?![]()
Gazdarica:E, ovdje ces da imas pune ruke posla... Mislim, dok obidjes 120 kvadrata...![]()
Gazdarica:I metru i milimetru kože... Mislim, kožne su garniture u dnevnoj i u jos jednoj sobi...![]()
I kožne stolice u kuhinji... Debelo socne i udobne... 8-)
Gazdarica:Qq, sad sam gotova... Ode mi koža na pazar...![]()
Chika dr, ne idem kod caleta (s njim cu da se vidim na kafi), nego kod lovera... Njegov cale je bio advokat...![]()
Nego @Sept, sta rece ti? Volis koZu na koZi?![]()
septembar:Iju, vid stvarno, slovne dvosmlislice![]()
ma volem i kozhu na kozhi i kozu na kozi i kako god...Samo da je neko na nekome![]()