Muž, i satenske roze gaće

dusan-radovic.png
 
Tu je Vaša greška. Pošto je prirodno sposoban i snađen na poslu, skoro dominantan, morate učiniti makar nešto protivu lične Vam prirode. Izađite iz zone komfora, recite mu da obavlja ovo i ono, šaljite ga u prodavnicu, recite da Vam otvori diskont pića da radite, a onda budite, kao što verujem već jeste, nesposobni i pravite puno grešaka koje će on potom morati da ispravlja. Nabavite psa, kerušu, skotnu... Neka on vaspitava psiće i neka ih hrani. Zadajte mu hiljadu sitnih obaveza, budite ljuti kada Vam umesto pudinga od jagode donese kapućino s ukusom narandže. Udarajte ga dok ga ne oborite. Psihološki, naravno. Kada padne, Vaš je, guz.ica će biti rumena kao obrazi. ;)
Gospodjo, vi ste mi dali najbolji savet do sada. Vidi se sa kojom strascu pise zena (rekla bih covek ali zena nije covek) koja je svesna svetosti braka. Brak ne treba da se raskida ni kad se muz ponasa neobicno, to su nam doneli glupi trendovi poput feministicke emancipacije. Zena tad treba da razmisli gde je ona pogresila i kako da bude krotkija i pokornija i da koristi manji fond reci kad odgovara muzu, a ne gde je muz pogresio kad je izvadi sataru i poceo da oponasa blagog gospodina iz filma Isijavanje.
Hvala vam puno. kada se vrati sa H------R-a, cekace ga vec skotna kerusa.

poštovana drti čovek sam skromnih mogućnosti ako bih vam značilo da Vas privezujem za rešo moj vrata su Vam otvorena poyy
Ja sam i dalje u braku

Ja ne mogu ovaj zarez ispred sastavnog veznika pri nabrajanju, jednostavno ne mogu.
Vi ocigledno imate veci problem od mene.
 
Postovani,

dobro vece, nadam se da me niste zaboravili, nije me bilo duze vreme.

Sinoc sam ispratila muza u nas poznati manastir gde je otisao na visednevno hodocasce zarad oplemenjivanja duse. Ne mogu vam reci koji tacno manastir je u pitanju posto smatram da zena ne treba da izgovara imena svetih mesta kojima zbog svoje prljave telesne prirode nije duhovno dorasla, ali mogu vam pomoci: pocinje na H, a zavrsava se na R, a sadrzi slova I, L, A, N, D, A.

Nekoliko dana pre toga sam naravno opet pokusala da pokrenem pricu o svojim fantazijama koje je on prethodno nazvao zastarelim, komunistickim i degradirajucim za svako zdravorazumno bice (mada mu to nije argument jer je opstepoznato da zena nema razum i da apsolutno ne postoje zene koje se bave radom koji zahteva razum kao sto su ... pa bilo koji posao). Bog zenu nije stvorio da ima razum i neurone nego da sluzi muskarcu. To je sasvim ocigledno iz njene anatomije, poput cinjenice da se klitoris nalazi u grlu.

Znala sam da fantazije nece uroditi plodom, ali ja kao tradicionalna, seksualno submisivna i patrijarhalno vaspitana zena uopste nisam ocekivala ovo sto ce uslediti.

Okrenuo se ka meni i otkopcao slic, i za momenat sam zadrhtala od nade da ce taj kais iskoristiti da me konacno veze za sporet...
A onda je zamjaukao kao macka u teranju i prebacio se preko mojih kolena...

... ovako:

0403ded6c57c1152ca3d83710adfda24-1.jpg


Volela bih da mogu da kazem da je tu bio kraj mom soku i da sam ostala zaledjena u vremenu ustiju razjapljenih od neverice kao poznato delo svetske umetnosti, ali to bi bila laz.

Pogledala sam dole i videla... on je na sebi imao moje gace. Moje satenske roze gace.
U tom trenutku sam se urusila kao zena, sve sto sam godinama pokusavala da budem, cela moja licnost, sva moja zenstvenost olicena u neznosti, pokornosti i satenskom donjem vesu se rastocila kao kap kise u okeanu.

Imam par dana da se saberem, sazovem rodbinu i odlucim sta cu.

Kako biste me posavetovali o daljem toku delovanja?
Svaka cast, ovde ima svega ....majstorski...
 

Back
Top