sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.449
Krenes pa stanes. to ti je ono muvas muvas a molis boga da ne smuvas, jer ne znas sta dalje treba s njom raditi.
Jel vam se desilo?
Jel vam se desilo?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čula sam o tome. Pričali mi neki prijatelji...sinnke:Krenes pa stanes. to ti je ono muvas muvas a molis boga da ne smuvas, jer ne znas sta dalje treba s njom raditi.
Jel vam se desilo?
Kiss_me:Sinke, znala sam da ima nesto sto te sprecava da me smuvas
Sapni mi molim tesinnke:Ima toga vise.
sinnke:Sta nudis?
Psihologue:@ SINNKE
Kakve su ti mogutjnosti ?
Psihologue:@ MAXIMA
Kome se deshavalo ?
Meni se desavalo! Dodjem na sastanak i onda u pola price shvatim da to nije to! Ne dopadne mi se nacin razmisljanja ili nema hemije...a najgora varijanta je ona kad tip super izgleda i na prvi pogled mi se cini da sam dobila premiju a kad otvori usta jedino sto cujem jeste "Muuuuuuuuuuuuuu" ...:?
Pa desilo mi se da su me muvale a da me nisu smuvale... sad zbog cega je to... nemam pojma al ima neceg u ovoj tvojoj prici... Ja ipak mislim da je samo jedan veliki nedostatak adekvatne komunikacije... i to sam pokusao da opisem na temi "umetnost muvanja".sinnke:Krenes pa stanes. to ti je ono muvas muvas a molis boga da ne smuvas, jer ne znas sta dalje treba s njom raditi.
Jel vam se desilo?
Petar_Pan:Pa desilo mi se da su me muvale a da me nisu smuvale... sad zbog cega je to... nemam pojma al ima neceg u ovoj tvojoj prici... Ja ipak mislim da je samo jedan veliki nedostatak adekvatne komunikacije... i to sam pokusao da opisem na temi "umetnost muvanja".
Ali ipak mislim da je bilo kojoj normalnoj osobi ipak u cilju i interesu da smuva nekog a ne da bezi... sad nemoz ni zameriti nekom ako mu se neko ponaosob nesvidi pa pobegne ili se povuce u sred muvanja...
Takodje je cinjenica da mnogi krecu u muvanje a da neznaju krajnji ishod... tj. varijanta muvacu se pa kako bude islo i kako se bude pokazao/la... Sad neko se pokaze ok neko ne...[/QUOTE]
El si ti neki onako BLIŽI rođak Jagodici iliti ? , ovdašnjem ???
mAximA:Cekaj, jel ti pricas o muvanju poreko sms ili neta.Psihologue:@ MAXIMA
Kome se deshavalo ?
Meni se desavalo! Dodjem na sastanak i onda u pola price shvatim da to nije to! Ne dopadne mi se nacin razmisljanja ili nema hemije...a najgora varijanta je ona kad tip super izgleda i na prvi pogled mi se cini da sam dobila premiju a kad otvori usta jedino sto cujem jeste "Muuuuuuuuuuuuuu" ...:?
Ha, ha, ha, ha, jel' to ono kad te sutradan pozove i kaze "e, ovde tvoj decko/devojcica, kad cemo u zezanje?" Na svu srecu nije mi se to nikada desilo, ali desavalo se da sam mesecima u nekoj vrsti komunikacije koja bi se mogla nazvati muvanje, i nemam nameru da to preraste u vezu, a ne znam kako da se izvucem, jer mi je osoba bas super, i draga....he, he, vise nije mlados', al je ludos'McMillan:E, da, čoveče, to je najgore...
A zamisli i da smuvaš, pa te sutra pozove i ti ukapiraš tek onda...
Jooj
Mlados' ludos', kažem ja...
E to se meni desilo.malavelika:Ha, ha, ha, ha, jel' to ono kad te sutradan pozove i kaze "e, ovde tvoj decko/devojcica, kad cemo u zezanje?"
Ehehe, pa recimo, kaži ovako nešto...malavelika:Ha, ha, ha, ha, jel' to ono kad te sutradan pozove i kaze "e, ovde tvoj decko/devojcica, kad cemo u zezanje?" Na svu srecu nije mi se to nikada desilo, ali desavalo se da sam mesecima u nekoj vrsti komunikacije koja bi se mogla nazvati muvanje, i nemam nameru da to preraste u vezu, a ne znam kako da se izvucem, jer mi je osoba bas super, i draga....he, he, vise nije mlados', al je ludos'
A, zamisli da te tvoja "nova"nije pozvala, vec zacvrkutala pored tebe ujutru "jao ljubavi, bas je sinoc bilo lepo, oduvek sam zelela malo, intimno vencanje u Vegasu?"Gryphon:E to se meni desilo.
Rasanio sam se u trenutku.