MUVANJE

nije meni fora da nadjem neku kad budem imao 30 nego sad,jedva cekam da je nadjem,da osetim osecaj prvog poljubca,da setam sa njom po romanticnim mestima,da provodim vreme sa njom i da se uvek volimo ^^

nije meni fora da nadjem neku kad budem imao 30 nego sad,jedva cekam da je nadjem,da osetim osecaj prvog poljubca,da setam sa njom po romanticnim mestima,da provodim vreme sa njom i da se uvek volimo ^^

A zashto nije fora da nadjesh kada budesh imao 30god??? Zar se u tim godinama ne zivi? Ne razumem?! Ali svakako, te tvoje godine imaju te neke svoje cari... :D

jooooooooooj :o:o:o
p.s. nisam kompetentna, ovo definitivno nije moj resor...mislim "romantika":roll:
molila bih da neko strucniji objasni Evangelion_u.
U moje vreme nije bilo tih predmeta bar ne u osnovnoj skoli.

... nema nikog na televiziji???:roll:

alo bre, gde ste svi nestali?:cry::cry::cry:

Posledice od sinoc! :lol:

AAAAAAAAaaaaaaaaa.........i neeed girlfriend^^
Jedva cekam da odem u srednju skolu,valjda ce tamo imati neka slobodna :)

Uf, koliko mu to dodje, 13-14 godina??? :)

Dobrodoshao @Evangelion :D
Dobar dan zelim svima ..... :D

'bro vece i tebi, edan 'okic!

kada porastes, kazace ti se samo!!!8-)

Kasper jel ti imas osecaj da se neki "osnovci" zezaju sa tetama???;)
sto svakako nije primereno!!!

Ma jok, sta ce mu curice ako moze tete, zna mali sta oce! Iskusno BRE!!! :lol::lol::lol:

Neka mi neko objasni,zasto mi se bas sad ima devojka?Jel zbog hormona ili zbog neceg drugog?Odjednom mi je zapelo^^
da li i kad ste vi imali 14 god zeleli ste devojku/momka?^^

Neka mi neko objasni,zasto mi se bas sad ima devojka?Jel zbog hormona ili zbog neceg drugog?Odjednom mi je zapelo^^
da li i kad ste vi imali 14 god zeleli ste devojku/momka?^^

Pa ti tek pocinjes!!!
Da ti kaze cika Schuhart nesto: To sa devojkama i nije toliko losa stvar, samo ima par zackoljica - zna da bvude za'ebano!
1. Kad ih nema nema nijedne nigde, ko da si gubav, al kad se navrznu to je vec problem, napadaju coporativno sto naravno rezultira time da opet nema nijedne! :-?
2. A kad vec savatas curu, mada taj fenomen jos uvek nisam uspeo da resim :shock:, odma uobrazi da ti je gazda u gorem slucaju mama!!!:???:
3. ... :lol:
Pa ti vidi, ne mozes bez njih, a nemozes ni sa njima! :???:

Fajaaaa i tebi 2 'okic-a :p :p

... 3 'okica!

nadam se da ce biti neka u srednjoj koja je zainteresovana za mene,nisam ja taj tip da napadam ako me nece nece me,nemogu sad na silu da je nateram da me voli.Hvala za savet shuki i keep it in mind^^

Back