Muvanje u 40+

Pa dobro, to znas, cim se frljas s procentima.
A za tog lika, pa dovoljno je sto je gledao reakciju, ne mora da koristi priliku. Neki i jesu samo pozeri, ali to ne menja stvar😁
Pisem o ljudima iz svog okruzenja, a to je prilicno dobar uzorak. Jedan ce reci da su silikoni odvratni dok ce svi ostali da se nasmeju i kazu, daj jos koju sliku da vidim :)

A sta je drugar trebalo da uradi, da sklanja pogled ili da brzo doda gas i pobegne? :lol:

Kako samo predstanete da se vidjate? Neozbiljna veza je ipak veza. Mora nesto da se kaze na kraju, makar da se objavi kraj. Cak i za kres kombinaciju. Za sve sto traje neko vreme, kako god ga zvali.
Jedino seks za jednu noc je zahteva nista.
ovo boldovano... slažem se
mada danas ima neozbiljnih ljudi koji samo prestanu da se javljaju, pa ti treba da skapiraš šta je pisac hteo da kaže, da li je zauzet ili neće više itd.. No, to je nepristojno.
Jedino što je ovde lako izvesti taj kraj, jer je od početka situacija jasna, da traje koliko traje..

Ma ovaj nije takav cak nije ni iskoristio prilike, nego je samo gledao reakcije.

A sto se tice kola i silikona, 80% muskaraca ce zuriti u te silikone i pozeleti da povali vlasnicu istih. Hajde da se kladimo da je i sa kolima slicna situacija? Ne da ce zena uskociti u kola tek tako ali ce muskarca u startu gledati na sasvim drugi nacin nego da je dosao Puntom ili peske. Gledace ga kao potencijalno dobru priliku.

I mnogima to uspeva jer imas kokosaka koliko hoces :lol:
ahahahhahaha
čekaj, mislim da govorimo o muvanju 40+, a ne 15+... heheheh
Pa koja će zrela žena da padne na auto? ajde, molim te... jedino baš neka umno zaostala
Ako do sada ne shvatiš da je najvažnije da imaš sposobnosg muškarca do sebe, a ne nekog pauna u dobrom autu, onda ništa ne vredi.. hehe

ahahahhahaha
Pa koja će zrela žena da padne na auto? ajde, molim te... jedino baš neka umno zaostala
Ako do sada ne shvatiš da je najvažnije da imaš sposobnosg muškarca do sebe, a ne nekog pauna u dobrom autu, onda ništa ne vredi.. hehe
Naravno da govorimo o 40+ :)
Svaka ce primetiti, makar imala i 60+

U boldovanom si sama sebe osporila i potvrdila ono sto sam napisao. Sposoban muskarac = muskarac u E klasi = Gazda ili direktor :)

U boldovanom si sama sebe osporila i potvrdila ono sto sam napisao. Sposoban muskarac = muskarac u E klasi = Gazda ili direktor :)
hmmmmm
Mačkoni, nisi u pravu da to ima veze baš sa autom. Možda se zezaš.
Da li je neko sposoban, to se vidi po drugim stvarima. Za mene je bio sposoban i muškarac koji se plaši da vozi jer nema koncentrciju te vrste, a kamoli dobar auto... Ali je znao da radi odlično stvari koje ja poštujem i koje mi se jako dopadaju :), između ostalog da bude i dobar ljubavnik. Da se oslonim na njega. MEni je od toga koliko novca sad neko ima važnije da vidim da li je karakterna osoba i da je vredan. JEr vredan i sposoban čovek će se snaći, a ovaj što ima nešto možda uopšte nije došao do toga svojim sposobnostima... i sve to može nestati preko noći.

Zaista ne primećujem niti auta niti te u autu, osim kada vozim pa me neko nervira u vožnji... tada trubim obavezno :lol:

Mda, ja imam svoj auto
vozim sama svuda... i ne treba mi zaista da me neko "vozi" :)

hmmmmm
Mačkoni, nisi u pravu da to ima veze baš sa autom. Možda se zezaš.
Da li je neko sposoban, to se vidi po drugim stvarima. Za mene je bio sposoban i muškarac koji se plaši da vozi jer nema koncentrciju te vrste, a kamoli dobar auto... Ali je znao da radi odlično stvari koje ja poštujem i koje mi se jako dopadaju :), između ostalog da bude i dobar ljubavnik. Da se oslonim na njega. MEni je od toga koliko novca sad neko ima važnije da vidim da li je karakterna osoba i da je vredan. JEr vredan i sposoban čovek će se snaći, a ovaj što ima nešto možda uopšte nije došao do toga svojim sposobnostima... i sve to može nestati preko noći.

Zaista ne primećujem niti auta niti te u autu, osim kada vozim pa me neko nervira u vožnji... tada trubim obavezno :lol:

Mda, ja imam svoj auto
vozim sama svuda... i ne treba mi zaista da me neko "vozi" :)
Ne vredi da objasnjavas. To je muški mozak. Njima je sposobnost = novac, sigurnost = novac, uspeh u zivotu = novac.
Cast izuzecima ali vecina komentara i ovde i u RL je takva.
I posle zene misle samo na pare.

Hajde da odgovorim i jednoj i drugoj u jednoj poruci :)

Ono sto sam ja pisao u vezi analogije E klasa = direktor = uspesan muskarac nije moja percepcija nego percepcija barem 70% zena u Srbiji (znam koliko volite procente, moja procena). I meni je iskreno zao sto je tako, ali mi smo jadno drustvo i materijalno i emotivno i ljudi gledaju mnogo toga kroz materijalizam.
Cast izuzecima, nema ih bas puno, ali koliko vidim vas dve tu spadate :)

Ja ne gledam ljude na takav nacin, daleko bilo. Meni je materijalno stanje devojke / zene bilo uvek na poslednjem mestu i nije me zanimalo. Ljudski kvaliteti na prvom mestu. Cak i medju prijateljima ne gledam imovinsko stanje kao neki kriterijum za druzenje.

Jeste, samo mi treba nadobudni direktor pun para, ili neki krimos (nekad su to oba)
Ali dobro, sto ljudi sto cudi. A sve ima svoju cenu.
Mnogima novac nadomescuje sve.
I sirovinu muza koji se svalera i povremeno mlati zenu. Ali ima para i "obezbedjena" je.

ahahahhahaha
Ja sam kaznjen 8 puta,jednom me jedna mod.pogresno kaznila,pa se izvinjavala ona je :heart:......
A poenta kaznjavanja,7 puta sam Mackoniju pokusao nesto objasniti,isto toliko 7 puta sam banovan :D e sad ti razmislia da njemu nesto objasnis :dash:

a žene ne misle na pare :whistling:
Pored-para.
Treba još neke "sitnice" da se ispune.
Kada muškarci napišu da su potrebne pare onda je to sigurno da te pare nažalost nemaju.Jer da imaju znali bi da nisu dovoljne samo-pare.
Odnosno,dovoljne su ako govorimo o redu veličine para kakve ima jako mali broj ljudi.
Za sve druge pored para potrebno je još dosta drugih "stvari" a broj tih "stvari" zavisi od tržišne vrednosti partnerke na muško-ženskom tržištu.Ako govorimo o normalnom muško-ženskom odnosu.
___
A ako pričamo o profesionalnom odnosu onda,da.Trebaju ti samo pare.

Back