muvanje na chatu?

tratinchica_hrizantema:
Nisam dodala prosli put da vec imam decka i da me bas to muvanje ne zanima,vec iskljucivo upoznavanje novih ljudi.
:

A sto si zaboravila prosli put da dodas da imas decka i da te muvanje kao ne zanima. Eto to je primer zenske biovlasti, toboze sve ti ne znas, sve si iznenadjena, sve se nadjes u cudu. Stvarno vas je tesko svariti na chatu, pa sam odavno prestao da chatujem. Neumorne ste poput rudara u emitovanju biovlasti na chatu. I to je kao u redu, a ovi sto pitaju za sise i boju gacica su kreteni i manijaci. U stvari, i oni rede isto sto i vi, plasiraju svoj osnovni nagon na mrezu. Ali vi imate pravo na to, a oni ne.
Sve u svemu, dovoljno je da izigravam strpljivog finog deckica i onda sam ok u zenskim ocima, ali jednostavno ne mogu prihvatiti tu nametnutu dresuru od strane zena, to ponos ne da. I zene, cuvajte se finih, kulturnih likova.
Ali tacno da je neznanac s kojim pricas macka u dzaku. Znate onaj natpis na muskoj majici – I am the teenage girl you jerk off in chatroom with.
Muski heteroseksalni chateri su jednom recju najugrozeniji.

random_cloud_form:
tratinchica_hrizantema:
Nisam dodala prosli put da vec imam decka i da me bas to muvanje ne zanima,vec iskljucivo upoznavanje novih ljudi.
:

A sto si zaboravila prosli put da dodas da imas decka i da te muvanje kao ne zanima. Eto to je primer zenske biovlasti, toboze sve ti ne znas, sve si iznenadjena, sve se nadjes u cudu. Stvarno vas je tesko svariti na chatu, pa sam odavno prestao da chatujem. Neumorne ste poput rudara u emitovanju biovlasti na chatu. I to je kao u redu, a ovi sto pitaju za sise i boju gacica su kreteni i manijaci. U stvari, i oni rede isto sto i vi, plasiraju svoj osnovni nagon na mrezu. Ali vi imate pravo na to, a oni ne.
Sve u svemu, dovoljno je da izigravam strpljivog finog deckica i onda sam ok u zenskim ocima, ali jednostavno ne mogu prihvatiti tu nametnutu dresuru od strane zena, to ponos ne da. I zene, cuvajte se finih, kulturnih likova.
Ali tacno da je neznanac s kojim pricas macka u dzaku. Znate onaj natpis na muskoj majici – I am the teenage girl you jerk off in chatroom with.
Muski heteroseksalni chateri su jednom recju najugrozeniji.
Zaboravila sam na forumu reci da imam decka,a tom tipu na chatu sam odmah rekla!A sto se tice "osnovnih nagona",kako ti rece,za to mi stvarno nije potreban chat!To mi dodje bas bez-veze:ako ne mozes upoznati nekoga van chata-da zadovolji tvoje "osnovne nagone",e pa to je bas jadno!

josephin:
Da pridodam... Upoznala sam bas dosta ljudi sa chata, bili su iz razlicitih delova Srbije, nije mi bio problem da odem do njih, da se vidimo i sl. Par njih su mi super drugovi, jedan mi je poklonio ruzu pri prvom susretu i posto sam ja isla u njegov grad, zadrzao je ruzu kod sebe (zamolila sam ga, kako mi ne bi uvenula dok dodjem kuci), osusio je i jos uvek je cuva :D Cujemo se stalno, vidimo se kada mozemo i super je sve... A to je jedan primer samo...

I nikada nisam imala neki strah od upoznavanja... :wink:
i ja sam upoznala dosta ljudi sa chata.
sa 3-4 se redovno cujem telefonom,sa jednom zenskom osobom se druzim a ima i par momaka sa kojima redovno popijem kaficu u gradu.
nikada me nije bio strah takvih susreta i nisam imala losih iskustava.svi su OK

Ranije sam cetovala mnogo vise nego sada. Upoznala sam par zanimljivih ljudi, imala sam i decka koga sam upoznala preko neta ( koji se puno razlikovao na netu i u stvarnosti,ne po opisu nego po osobinama ), a bila sam i zaljubljena u tipa koga sam upoznala na netu ( povremeno se cujemo, ali se jos nismo videli " face to face ", jer oboje nemamo hrabrosti ). Iskustva su razlicita....moj brat je pre par meseci upoznao devojku na netu...i evo, jos uvek su zajedno, srecni sto su se sreli...

svi vi sto ste nasli partnera preko interneta
ili se radi o sreci i to golemoj
ili se zadovoljavate svim i svacim

i zato ne treba drugima da naturate da je to resenje njihovih problema!

moja sada vec bivsa prijateljica vec par godina veoma aktivno chatuje ne bi li nasla coveka svog zivota i eto... nikako joj ne uspeva... Ali njen poduhvat i nije bez ikakvih rezultata... evo uspela je da se mene resi...
i naravno, njen zivot se svodi na virtuelno muvanje
to je bukvalno sada vec fizicka zavisnost...
sigurna sam da ovde ima puno takvih

i ljuta sam na VAS jer ste isti kao ona
trebalo bi vam zabraniti da zloupotrebljavate Internet

svasta na svasta
alc.gif

etotako:
i ljuta sam na VAS jer ste isti kao ona
trebalo bi vam zabraniti da zloupotrebljavate Internet

heheh stoji.
mada nije samo muvanje kod neta, meni je super neka magija anonimnost itd. to sto se vi vise ne druzite mozda i nije samo zbog neta, nego nikad i niste bile tako dobre kao sto ti mozda mislis. mozda ne znas koliko je ona puta gledala u tebe i posmatrala kako imash lepe obrve dok je ona jadna i tuzna, dok si joj pricala o tome kako si ishla ovamo ili onamo i onda se od silnog jada okrenula netu i tamo se otkrila. da li te briga za to? ne kazem da treba da te bude. a onda i ti si verovanto tako nesto mislila o njoj ali ti nisi otisla na net nego si bila besna dok si vozila bajs, recimo
ok i meni se smucilo, ja sam ga bash overila :I prestacu prestacu...i necu da jedem

ali u pravu si samo ni forum nije bash neko racionalno koriscenje interneta.

u sad citam bash sam ogorcean ali sve se moze gledati sa vise strana

dok se upoznaje-te, -mo...i dobro je
z akoju godinu ni nece biti toga ima da prichamo samo sa sajber ljudima
tad ce da izmisle i vestacke prijatelje, smao narucis, i eto ga..sve ima samo je od plastike. ali to ce biti fina plastika kao kozha
gledam na slavi ove nashe generacije (7X) i "matore" utisak mi je da se oni bolje zabavljaju (matori)

i zasto su fini ljudi sa chata opasni, randome_oblaku. i sta uopste znaci fin..da ne pominje sex...

ja sam sad fina, a da mi neko da crnca mislim d abih ga zgazila sva sam neshto ljuta. pa da pola pet je idem da se smeshkam
us tvari ja uopst nisam sigurna da ne bih nekog ubila. mislite da se hitler rodio lud

Bad_Wolf:
Kazi im, kazi, pile. Vikni bice ti lakse...
.

Ma ne vicem ja.
Ja to rekoh glasno i hladnokrvno, sa ironicnim smeskom na usnama, sa naglaskom na STOP :o i streljajuci pogledom :shock: (a posle sam malo i kolutala ocima :roll: ).
Moram se uslikati u toj pozi pa staviti na profil da ti docharam
A da mi je lakse...lakse je... :wink:

S_K_V_O:
Bad_Wolf:
Kazi im, kazi, pile. Vikni bice ti lakse...

Ma ne vicem ja.
Ja to rekoh glasno i hladnokrvno, sa ironicnim smeskom na usnama, sa naglaskom na STOP :o i streljajuci pogledom :shock:(a posle sam malo i kolutala ocima :roll:).
Moram se uslikati u toj pozi pa staviti na profil da ti docharam
A da mi je lakse...lakse je...:wink:

Nisam tebi rekao, ali ako ti je lakshe - super, a moze i slika... :D

Steffan:
Nesto nam se Jagodica raspricala, ovo ne ide na dobro...

ne ide, polako prozirem sushtinu materije.
ko ti garantuje da neko od nas nece sutra tebe naci i ukokati te.
zahsto ne ide na dobro. da li me je neko chitao i da li ima neko misljenje.
ako niste aaaaa poubijacu vas shta vi mene tu zanemarujete!!!

Back