- Poruka
- 50.079
helou pipl 
it hepenz det men vont krejzi tings samtajms... sou daz the vimen... end d sou ken bigin

it hepenz det men vont krejzi tings samtajms... sou daz the vimen... end d sou ken bigin

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dont, Livija, dont, it mej bi dendžerest for jor mental helt !!! :shock:pa dobro kad ovako citas stvarno zvuci ko da je piso polupismeni retard ali ne postoji drugi nacin da se napise na srpskom nego banalizovanjem zvuka
kam on livija giv it a traj![]()
Dont, Livija, dont, it mej bi dendžerest for jor mental helt !!! :shock:

E' imao sam vrlo čudan 'slučaj'. Devojka je mene startovala, i smuvala...Ne kapiram frajere,dogadjalo mi se da kad muvam frajera on se uobrazi pa misli da moze da me vrti oko malog prsta ako mi se svidja!!! A ako se desi da prestanem da ga primecujem on pocne da juri za mnom!!! Objasnite mi zbog cega to radite?!
), i ona je meni rekla, pazite, 'Da znaš, ja sam raskinula'.jea ajm fluent in inglis
bat aj dont nou abaut mister doktor![]()

Ne kapiram frajere,dogadjalo mi se da kad muvam frajera on se uobrazi pa misli da moze da me vrti oko malog prsta ako mi se svidja!!! A ako se desi da prestanem da ga primecujem on pocne da juri za mnom!!! Objasnite mi zbog cega to radite?!

TI si neki mudrijaš?Hajd... jedan ozbiljan odgovor...
Izreklamirano je ponasanje koje izgleda ovako:
on treba da izgleda i da se ponasa kao vlasnik kuce, bazena i bmw-a od 5 metara (i da sve devojke padaju u nesvest odmah)
ona treba da bude plavusa i da ima silikone od 5 litara (i da muskarci padaju u nesvest odmah)
I onda, svakog cuda 3 dana dosta, kad se zahteva upotreba glave... tu nastanu problemi. Sto se mene tice, verujem u razgovor i dogovor. Mozda se tako propusti ljubav na prvi pogled - ali bar znam sa kime sam.
Hajd... jedan ozbiljan odgovor...
Izreklamirano je ponasanje koje izgleda ovako:
on treba da izgleda i da se ponasa kao vlasnik kuce, bazena i bmw-a od 5 metara (i da sve devojke padaju u nesvest odmah)
ona treba da bude plavusa i da ima silikone od 5 litara (i da muskarci padaju u nesvest odmah)
I onda, svakog cuda 3 dana dosta, kad se zahteva upotreba glave... tu nastanu problemi. Sto se mene tice, verujem u razgovor i dogovor. Mozda se tako propusti ljubav na prvi pogled - ali bar znam sa kime sam.
Ma baš bi se tako reklo... Gde, u tvojoj cvećari?![]()
Covece..nije produktivno ..popadaju svi odjednom u nesvest i shta onda..ko ce sa kim da se muva..

Ne kapiram frajere,dogadjalo mi se da kad muvam frajera on se uobrazi pa misli da moze da me vrti oko malog prsta ako mi se svidja!!! A ako se desi da prestanem da ga primecujem on pocne da juri za mnom!!! Objasnite mi zbog cega to radite?!
Navukla si me na svog mačora, plavokosa.Nemam ja cvećaru... neinformisani.

) ali ne nalazim da mi se taj tip kulture svidja.@ Lexa...
bio sam ranije prepametan, ali vise nisam... iako sad znam vise nego pre
@ kučka
kazem da se reklamira na tv da treba da bude tako... ali kazem da je ta reklama pogresna
Zivim na 3 coska od silikonske doline (ka Dunavu, ko je u Bg ima ideju gde sam) ali ne nalazim da mi se taj tip kulture svidja.
Auto ne bih parkirao u toj ulici jer je guzva, nego 2 coska dalje. Mobilni ne bacam na sto, nego ga drzim u torbici na kaisu... itd...itd...
(pogotovo ako sam u dobrom drustvu
:-D Dorcolaczato shto sam zato shto sam zato shto sam vruuuutj!