Muvanje frajera...

• Začetnik teme Začetnik teme Sevka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne kapiram frajere,dogadjalo mi se da kad muvam frajera on se uobrazi pa misli da moze da me vrti oko malog prsta ako mi se svidja!!! A ako se desi da prestanem da ga primecujem on pocne da juri za mnom!!! Objasnite mi zbog cega to radite?!
E' imao sam vrlo čudan 'slučaj'. Devojka je mene startovala, i smuvala...
Onda se ona istripovala i počela da se ponaša kao da sam ja nju jurio. Ona se malo
pravila englez, pa sam bio prinuđen da raskinem, mrzim isfoliranost (baš veliku, inače me
boli uvo, malo fola nije strašno :)), i ona je meni rekla, pazite, 'Da znaš, ja sam raskinula'.
No comment, rekoh sebi - kompleks, isqliraj i idi u qrc... Ali morao sam da joj kažem da
u leksikon slobodno upiše šta hoće, ali da ona odlično zna ko je raskinuo. Jbg, nisam ni
ja bez sujete, mada iskreno me bilo briga ko je raskinuo, ali mi je bilo nenormalno da na
taj način prihvatim 'realnost'.:D Smejao sam se kasnije kad' sam dobro razmislio o tome...

Hajd... jedan ozbiljan odgovor...
Izreklamirano je ponasanje koje izgleda ovako:
on treba da izgleda i da se ponasa kao vlasnik kuce, bazena i bmw-a od 5 metara (i da sve devojke padaju u nesvest odmah)
ona treba da bude plavusa i da ima silikone od 5 litara (i da muskarci padaju u nesvest odmah)
I onda, svakog cuda 3 dana dosta, kad se zahteva upotreba glave... tu nastanu problemi. Sto se mene tice, verujem u razgovor i dogovor. Mozda se tako propusti ljubav na prvi pogled - ali bar znam sa kime sam.

on treba da izgleda i da se ponasa kao vlasnik kuce, bazena i bmw-a od 5 metara (i da sve devojke padaju u nesvest odmah)
ona treba da bude plavusa i da ima silikone od 5 litara (i da muskarci padaju u nesvest odmah)
I onda, svakog cuda 3 dana dosta, kad se zahteva upotreba glave... tu nastanu problemi. Sto se mene tice, verujem u razgovor i dogovor. Mozda se tako propusti ljubav na prvi pogled - ali bar znam sa kime sam.
TI si neki mudrijaš?

Covece..nije produktivno ..popadaju svi odjednom u nesvest i shta onda..ko ce sa kim da se muva..

@ Lexa...
bio sam ranije prepametan, ali vise nisam... iako sad znam vise nego pre

@ kučka
kazem da se reklamira na tv da treba da bude tako... ali kazem da je ta reklama pogresna

Zivim na 3 coska od silikonske doline (ka Dunavu, ko je u Bg ima ideju gde sam :) ) ali ne nalazim da mi se taj tip kulture svidja.
Auto ne bih parkirao u toj ulici jer je guzva, nego 2 coska dalje. Mobilni ne bacam na sto, nego ga drzim u torbici na kaisu... itd...itd...

@ Lexa...
bio sam ranije prepametan, ali vise nisam... iako sad znam vise nego pre

@ kučka
kazem da se reklamira na tv da treba da bude tako... ali kazem da je ta reklama pogresna

Zivim na 3 coska od silikonske doline (ka Dunavu, ko je u Bg ima ideju gde sam :) ) ali ne nalazim da mi se taj tip kulture svidja.
Auto ne bih parkirao u toj ulici jer je guzva, nego 2 coska dalje. Mobilni ne bacam na sto, nego ga drzim u torbici na kaisu... itd...itd...

Ja i 2 coska dalje najcesce ne nalazim mesto za parkiranje....pa cekam na Obilicevom..i po 20 minuta nekada..

Back