Mutiranje zene

Ja ne znam da li u poslednje vreme otvaraš ove "provokativne teme" zato što ti fali ženska pažnja ili zato što ti fali pažnja uopšte... ako je ovo prvo mnogo bi poštenije bilo da si otišao na "On traži nju"......... kao velikigodzila, recimo.....

razmisljam danas nesto..kako sam ja jedan prosta osoba..misim, meni je sve prosto.. nemam u zivotu ljude koje bih mutirala..one koji mi pricaju, slusam..dok zelim.kad vise ne zelim, nema ih vise u mom zivotu. nemam ni one koji me smaraju, ni one koje potajno prezirem i smisljam glupe price kako bih ih ponizila.
nemam lazne prijateljice. imam poznanike.ali sam potpuno svesna sta su oni za mene, i ja za njih..i toliko..ni manje ni vise..
jedino mi bili prljavi zidovi..jedan ispackao moj sin rukama..na jednom curila voda..jedan isarala necakinja..i nervirali me ti zidovi..odavno..gledam ja njih, gledaju oni mene..i jedno popodne, odem, kupim, zamutim, okrecim..i sad mi cisti zidovi..ne nerviraju me vise..
e nemam pojam zasto sam ovo pricala..ali kontam, ne skodi..a sto ne skodi, moze i da koristi.
mute.:neutral:

Isto mi nije baš najjasnija potreba da nekoga mutiramo. Ipak mnogo više mrzim situacije gde ljudi ćute, pa i ja sama, a dođe mi ponekad, nije da ne dođe..... i onda mi baš prija da neko drugi brblja, makar gluposti, makar da ne slušam šta govori uopšte niti razumem već samo klimam glavom, znam da nije lepo ali ponekad niti ja mogu da se fokusiram niti su uvek te priče nešto što mene beskrajno interesuje, kao ova od maločas :(
Pa mi ipak nikada nije palo na pamet da bi bilo bolje da sedimo i gledamo u jednu tačku. To nekako više volim da radim sama.

PA otvorite temu , kako potstaći brbljanje na ženskom kutku.....

Ja ovde ne analiziram zašto je sve nekome potrebno da mutira ženu, devojku....Ovo je tema jednostavna da ne može prostije....nije tema održavanje veze sa osobom kod koje imate potrebu da je mutirate s vremena na vreme, nije tema zašto ostati sa osobom koju umete da mutirate s vremena na vreme ili stalno.....

Dakle ovde nije tema zašto nekoga mutirate, već kako da mutirate?

Ja ovde ne analiziram zašto je sve nekome potrebno da mutira ženu, devojku....Ovo je tema jednostavna da ne može prostije....nije tema održavanje veze sa osobom kod koje imate potrebu da je mutirate s vremena na vreme, nije tema zašto ostati sa osobom koju umete da mutirate s vremena na vreme ili stalno.....

M, a da otvorim temu kako da polomim ovu šolju najlakše? A kad me neko pita zašto bih to radila dodam lepo..... nije bitno zašto nego kako :lol:

Mada, i tebi i meni i širem javnom mnjenju je prilično jasno da si ovom temom samo hteo da pokažeš kako si kul ćutljivi lik, namćor.

Jel mora da se otvori i tema sta je patak hteo da pokaze u vezi sebe sa temom kako mutirati zenu?

Tema bas dobra da se rasterete neke zene ili da kazem neki tipovi zena.....

Mene i dalje interesuje da opstane tema sa osnovnom porukom "setite se situacije kad ste pozeleli da devojka/zena ucuti" i odgovorom "kako ste uspeli da je ucutkate".....

Pri tome uopste nisam striktno vezan za muskarce kao davaoce ideja, moze i zene, meni sve jedno.....

Jel mora da se otvori i tema sta je patak hteo da pokaze u vezi sebe sa temom kako mutirati zenu?

Mene i dalje interesuje da opstane tema sa osnovnom porukom "setite se situacije kad ste pozeleli da devojka/zena ucuti" i odgovorom "kako ste uspeli da je ucutkate".....

Pri tome uopste nisam striktno vezan za muskarce kao davaoce ideja, moze i zene, meni sve jedno.....

Kako se do sada nisi setio? Pazi kad biraš! Inače ti nema spasa.:)

a da li si pokusao lepo da kazes zasto ne mozes trentno da je slusas, da joj odgovaras na pitanja, da jednostavno zbog ........ i ......... nisi za komunikaciju u tom momentu?

nisam ga mutirala na vreme, pa sam se razvela..

ne procitah nikakav pametan savet pa da ev. mogu da primenim nadjem li se opet u sl situaciji..pre radikalnih poteza ;)

Ovde ne pricam o pametnijim nacinima da se ucutka zena....
Nego da se vratimo temi...mutiranje zena...

a pa sto ne rece odmah... meni je prvo pao na pamet kventin tarantino, i film jackie brown (ql film, ko nije gledao neka pogleda). u filmu dva lika, mealnie (bridget fonda) i louis (robert de niro).
diskusija pocinje ovako:
Na parkingu ispred robne kuce, nakon preuzimanja krijumcarenog novca, Louis zaboravio gde je parkirao kola, a oni su, prirodno, u zurbi:
[Louis has forgotten where he parked]
Melanie: Jesus, but if you two are not the biggest pair of fu.ck-ups I've ever met in my entire life. How did you ever rob a bank? When you robbed banks, did you forget where your car was then too? No wonder you went to jail.

a zavrsava se ovako:

Louis: Hey, keep your fu.cking mouth shut, all right? I mean it not one fu.cking word!
Melanie: Okay, Louis...
[Louis pulls a gun and shoots Melanie twice]

Rekoh ti vec u postu ali da ponovim...Poljupcem.. :cmok: a ti razmisli...

Postoje trenuci kada nismo sasvim pri sebi, kada bi samo da skačemo po ganglijama i nemamo volje da iole razumno razgovaramo već teramo svoju priču. Za takve dane možda može pomoći neko ko nas neće ignorisati niti se sa nama raspravljati, a još manje mutirati, već nas usmeriti, navesti, navući (mogu da navedem još hiljadu izraza i opet sve jedno) da razgovaramo. Jer ja sam tako shvatio temu, da se radi o situaciji kada ona tera neku svoju priču koja je i njoj dosadila, mada ovaj osvrt važi i za m i za ž.

Poslednja izmena:

Fazon je što si rekao "kako mutirati ženu". Sad kao i žene mogu da daju odgovore, da bi se raznežile, još jedan trik i, vidim, pali.....
Suptilno stavljaš do znanja da samo žene blebeću a da su muškarci kul. Ne, ne postoji adekvatniji izraz, muškarci su kul, a žene brbljaju.

I sad ja recimo postavim temu "kako muškarcu objasniti način da istovremeno razmišlja i govori", opet tako lepo zasnovana na stereotipu, i meni će svi da daju predloge, a niko se neće obazreti na to što sam sve muškarce upravo nazvala tunjavim. Ma važi...

Back