MUTANT

bio bi ribetina,s 10kg manje,manjim sisama i duzom guscom kosom
ostalo isto ko ja
mada sam zadovoljna svojom kosom u principu
surogat bi se penjao do mikaele da pokupi dete,radio bi sve za sta mora da se ustane pre 8h,peglao,ebem li ga cemu bi joj sluzilo da bude ribetina:lol: kad joj uvaljujem koske,isao bi kod nekih ljudi kod kojih mi se ne ide u goste...pa eto
ne bih joj uvalila sve kucne poslove,niti da ide da zaradjuje umesto mene
takav zivot bi me smorio
ovaj...zeznula sam se
ne sme da bude ribetina,sta ce mi takva konkurencija
dakle bila bi 5cm niza i 10 kg teza,ko je ebe

ispravka:mrgreen:

Recimo da morate da se rodite kao mutant, koja vrsta mutacije bi vam bila najprihvatljivija?
Za one koji nisu upoznati sa serijom X-MEN, dajem nekoliko primera, a vi pustite masti na volju:

- sposobnost teleportacije
- mozete da prolazite kroz zidove
- mozete da bljujete vatru
- mozete da zaledite sve oko sebe
- mozete da menjate vremenske prilike
- mozete da letite
- mozete da citate misli
- odmah se oporavljate od povreda
- imate plavu kozu
- mozete da se vezete u cvor
itd.

ja bih da se teleportujem :)

psihokineza

Ma dobro, svi bi sve, to mi je jasno :) Nego pričajte šta biste tako moćni radili, hajde da se iživljavamo... recimo: mogu da prolazim kroz zidove, i nevidljiva sam, uvek prođem kod svoje šefice, dok je na ozbiljnom sastanku 1 na 1, i p.rdnem - i taj koji sa njom na sastanku prirodno zna da je ona - jer nije on - tako bih joj, sasvim nečujno, i na bedan a efektan način, upropastila reputaciju :) Jer bih joj baš želela da u istoriju uđe po nečem tako bednom...

Ma dobro, svi bi sve, to mi je jasno :) Nego pričajte šta biste tako moćni radili, hajde da se iživljavamo... recimo: mogu da prolazim kroz zidove, i nevidljiva sam, uvek prođem kod svoje šefice, dok je na ozbiljnom sastanku 1 na 1, i p.rdnem - i taj koji sa njom na sastanku prirodno zna da je ona - jer nije on - tako bih joj, sasvim nečujno, i na bedan a efektan način, upropastila reputaciju :) Jer bih joj baš želela da u istoriju uđe po nečem tako bednom...

Jedno vreme sam htela da budem nevidljiva i da špijuniram određenu osobu :rumenko:

Sad kad mi više nije stalo do toga, volela bih da mogu da se teleportujem s jednog mesta na drugi - kad uveče zaginem negde da ne moram da plaćam taxi, da ne moram svuda da krećem sat vremena ranije :besna:

Da, mislim da bi svi hteli da se teleportuju - zamisli to: doručkuješ da prijateljem u jednom gradu, ručaš u drugom, a izlaziš u trećem (gde ima mnogo dobrih frajera). I, naravno, radiš tamo gde je najveća plata, a trošiš gde je sve džab-džabe :lol:
Jaaaao, ladno bih radila u Švajcarskoj, živela na nekom ostrvu usred mora, a izlazila u Brazilu :)

Pa u filmu, surogat i original (tj. čovek) su povezani... Pa čovek oseća sve što se dešava surogatu, ali
1) može da isključi surogata čim počne da se dešava nešto što mu se ne dopada (primer: ti ležiš kod kuće u pižami, prikopčana na fotelju koja diriguje surogata, a surogat je na poslu... i onda na poslu surogat upadne u neku svađu, a ti kod kuće samo ustaneš iz fotelje, i time isključiš surogata, koji tamo na poslu samo stoji kao lutka bez života, a ti preuzimaš život kod kuće) - znači možeš da preskočiš sva iskustva koja ti se ne dopadaju
2) ti si bezbedan - ako surogat padne pod voz, tebi ništa nije (tako film počinje, a posle naravno... :mrgreen:)
3) taj surogat u filmu deluje malo drvenasto, on je kao neki štit između pravog čoveka i njegovih osećanja i ostatka sveta.

spuki, ali jos uvek nisam sigurna u funkcionisanje tog "stita", npr sa moralne tacke gledista: eksperimentises preko surogata radeci nesto sto ti nikada ne bi, jel dobijas ful imakt svih emocija i posledicu istih ili mozes da izbegnes jer tehnicki nisi ti to uradil/la, pa ako ne zelis to iskustvo kao tvoje, ono to ne postane :think:

:D

Lunjala bih unaokolo tako nevidljiva, a da me niko ne gnjavi, spavala bih u travi, lutala livadama i tako... profil lude Naste :zcepanje: .

Back