Mustek mdcz5500 ili canon 2.0 Mp

• Začetnik teme Začetnik teme ika101
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa Canon A60. Mada bih voleo da cujem nekog ko ima Musteka. Zasto . Pa zato sto je u svetu kompjutera dosta napredna firma. Imam njihov skener i stvarno mi zadovoljava sve prohteve . Samo pitanje da se nasteluje dobro. Hvala jos jednom. A cene Canon A60-155 e a mustek 5500dcz 157 e.

ika101:
Pa Canon A60. Mada bih voleo da cujem nekog ko ima Musteka. Zasto . Pa zato sto je u svetu kompjutera dosta napredna firma. Imam njihov skener i stvarno mi zadovoljava sve prohteve . Samo pitanje da se nasteluje dobro. Hvala jos jednom. A cene Canon A60-155 e a mustek 5500dcz 157 e.
CIAO!
Ja sam takodje bio pred dilemom, doduse ja sam se devetoumio. :? Posle iscrpnih analiza stranih review site-ova zakljucio sam da je MNOOOOGOOO bolji A60. Iz vise razloga. Dobro analiziraj sve karakteristike. voZdra. 8)

Mislim da je suvisno uopste porediti tamo neki Mustek sa jednim velikim Canonom. Naravno, kad kazete Canon prvo na sta se pomisli su fotoaparati kao i kad spomenete Olympus. To vam je isto kao da poredite Hewlett Packard digitalne fotoaparate sa Olympusom, Kodakom, Canonom... Ili ako poredite mercedesa sa jugom... sve je receno Canon u svakom slucaju premda se trenutno ne isplati kupovati aparat ispod 3 MP...

Ljudi mnogo ste mi pomogli a i odmogli.
Kupio sam Koniku i razocaran sam.
Prvo: Slika kad mu se cefne. Zavisno od osvetljenja kao da blic i ne koristi.
Drugo:Nece da radi kao kamera. To jest oce , ali ako podesim kodekse za njega , ne rade filmovi i tjuner. Ili obratno.
Ovo je ujedno i trazenje pomoci ako neko ZNA tu caku.
Pozdrav svim ucesnicima.

Pa neznam bas sta si teo da kazes "Gost" nisam bogat ali mi veoma potreban digitalni aparat. Cena 230 e.
A sto se tice funkcijonalnosti za sada mislim da je nula. Neko gore rece da je ipak najbolji stari dobri sa filmom. Neznam , ovo je prvi digitalni aparat koji imam u rukama. I veoma lose . Predpostavljam da nemam sve pratece programe. ~ Ima li neko ideju o Quick Time 6.0 i krek. Gde se to skida . Pozdrav.............

Back