Muslimanski terorista ubio 21 egipatskog hriscanina ispred koptske crkve

Коначно неке добре вести ха

Копиле болесно - КОПТИ СУ ПРЕ СВЕГА ПРАВОСЛАВНИ ХРИШЋАНИ... како те није срамота И КАКО МОДЕРАТОРИ ДОПУШТАЈУ ОВАКО НЕШТО:

цитат:

Kopti je izraz koji se koristi za vjernike Koptska pravoslavna crkva u Egiptu. Iako postoje različite koptske zajednice i tradicije u svijetu, taj se izraz koristi uglavnom za Egipat, a ponekad se gledaju i kao zasebna etnička grupa. Razlog je prvenstveno u tome što su egipatski Kopti po svom porijeklu i običajima nešto bliži drevnim Egipćanima od ostalih Egipćana koji su s vremenom bili prihvatili islam i arapsku kulturu. Kopti su nakon arapskog osvajanja Egipta godine 641. dugo vremena bili građani drugog reda. Tek su pod vladavinom reformatorski nastrojenog Muhammada Alija po pravima izjednačeni s muslimanima.
Kopti imaju vlastiti koptski jezik, ali on služi isključivo u liturgijske svrhe, mada ga i tamo potiskuje arapski jezik koga su Kopti odavno prihvatili u svakodnevnom životu.Smatra se da u Egiptu zivi oko 8 000 000 Kopta sto cini 10% populacije.
 
v-mary.gif
 
И прошле године је олош муслимански ИСТО ПОБИО ПРАВОСЛАВНЕ ХРИШЋАНЕ У ЕГИПТУ НА БАДЊЕ ВЕЧЕ:

http://www.novosti.rs/code/navigate...7380&title_add=Egipat: Ubijeni Kopti ispred c rkve%20&kword_add=egipat%2C%20kopti
Egipat: Ubijeni Kopti ispred crkve

KAIRO - Petoro Kopta je ubijeno, a 10 ljudi, među kojima dvojica muslimana, ranjeno je kada su napadači otvorili vatru iz automobila na vernike koji su, posle službe na Badnje veče, izlazili iz crkve na jugu Egipta, saopštili su danas izvori iz egipatskih snaga bezbednosti.
Nepoznati napadači zaustavili su vozilo ispred crkve u gradu Naga Hamadi, 60 kilometara od Luksora, i otvorili paljbu na vernike koji su izlazili iz crkve. U pucnjavi su ranjena i dvojica muslimana, slučajnih prolaznika, preneo je Rojters.
Dvoje ranjenih je u kritičnom stanju, naveli su izvori iz bolnice.
Koptska pravoslavna crkva slavi Božić 7. januara. U Egiptu, u kojem većinu stanovništva čine muslimani, živi oko osam miliona Kopta, odnosno oko 10 odsto ukupnog stanovništva.


http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/8444851.stm
Egypt Copts killed in Christmas church attack
 
da ovo hriscani urade muslimanima bilo gde to bi bilo opste ludilo . ovako nista

savrseno je postalo normalno da islamisticka bagra ubija nemuslimane. jer se svakih par dana desi ovakav neki teroristicki islamisticki akt

Kad nama nitko nije obećao da će nas dočekati 72 djevice. Odkud baš 72. Što bi sa njima svima radio. Taliban bi mogao jedino sjesti i plakati.z:Dz:mrgreen:
 

Мислите ли да су тим угинулим Назаренима пре неколико сати пожелели све најлепше у Новој 2011

Терористи убили 21 особу (цивиле) а ти се са тиме спрдаш?????

Ти си јагуарка зрела за лечење.........такви као ти изазивају ратове и геноциде.

Малоумна, крволочна, заслепљена багра
 
Eksplozija ispred koptske crkve
1. januar 2011. | 11:42 -> 12:28 | Izvor: Tanjug Kairo -- U eksploziji bombe ispred koptske crkve u egipatskom gradu Aleksandriji oko ponoći je poginula najmanje 21 osoba, a 43 su ranjene, saopštila je policija.


A-man-observes-the-scene--007.jpg


U egipatskom Ministarstvu unutrašnjih poslova smatraju da je za napad odgovoran bombaš-samoubica iz inostranstva.

Eksplozija nije izazvana ni iz jednog od automobila uništenih u eksploziji, kako se prvobitno pretpostavljalo, već je, kako pretpostavljaju u policiji, eksploziv nosio sa sobom bombaš-samoubica koji je poginuo s drugim žrtvama.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je ranije saopštilo da je eksplozivna naprava bila podmetnuta u automobilu parkiranom ispred crkve.

Stotine hrišćana isprovocirani napadom izašli su na ulice da bi protestovali, dok su se neki od njih sukobila sa policijom, preneo je Rojters.

Pojedini hrišćani i muslimani bacali su jedni na druge kamenje, a zapaljeno je i više vozila na ulicama.

U Egiptu živi 79 miliona ljudi, od kojih su većina muslimani a oko 10 odsto čine hrišćani.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=01&dd=01&nav_category=78&nav_id=483160

ISLAM - RELIGIJA MIRA z:((

Ima li sto gluplje, nego u arapskoj, bliskoistocnoj zemlji bit hriscanin :D :D I to ne dosljak, evropljanin, nego domacu autohtoni arap hriscanin?
Kakvi luzeri ebote....
 

Коначно неке добре вести ха

A što da ti kažem. To da si psihički bolesnik svi znamo. Samo mi molim te objasni kakve veze ima propagiranje nasilja,veseljenje zbog nečije tragedije sa onim što vas ući Kuran??
Obijasni mi molim te kakve veze ima tvoj avatar i reklamiranje alkohola sa Kuranom i muslimanskom vjerom??z:shock:
 
Stoka teroristicka, dokle vise?!

Ima li sto gluplje, nego u arapskoj, bliskoistocnoj zemlji bit hriscanin :D :D I to ne dosljak, evropljanin, nego domacu autohtoni arap hriscanin?
Kakvi luzeri ebote....
Ima, biti neobrazovan i pritom brz na tastaturi na kraju uvek ispadne mnogo glupo. z:D
U Egiptu su Arapi dosljaci a Kopti autohtoni. Pritom Kopti nisu Arapi nego Egipcani. z:shock:
 
Ima li sto gluplje, nego u arapskoj, bliskoistocnoj zemlji bit hriscanin :D :D I to ne dosljak, evropljanin, nego domacu autohtoni arap hriscanin?
Kakvi luzeri ebote....

Ако већ ниси ишао у школу, могао си бар да кликнеш на Гугл, а не да овако пишеш бзвз......
 

Back
Top