¤VandaL¤
Primećen član
- Poruka
- 515
Мингови мирни богобојажљиви пријатељи.
Bogati .. kako to - Osmanska carevina ovuda bila stotinama godina, u njoj bilo raznih naroda , religija .. svi koegzistirali ..
Каквог злочина???
Треба уништити све трагове постојања смрдљивих козоје6аца, не само у Србији, него свуда по свету...
Da,a taj zlocin je izazvan time sto je neki musliman delio letak...More, drz' se ti te rupe mishije, nije za tebe srpsko Gacko, niti srpska "kula".
Šta li će biti sa tima što su zapalili crkve , hoće li im se suditi ..
Kod vas se još sudi onima što su zapalili Bajrakli džamiju, a još malo pa 7 godina od toga zločina ..
A jel' neko sudio onome sto zena ostade bez nosa?
Pa što lažeš ti - kršćanin je dijelio letke protiv islama .. neki indonezijski šešelj sastavio tekst .. u konačnici neka indonezijska kula postane srpska .. s tim da su muslimani pobiju ili protjeraju ..
Ne znam - svakakvih budala ima - sude li svima onima koji na Zapadu raščereče prostitutke ..
Мислио сам да су твоји постови мало стабилнији али ти чеѓ надмашити Минга.И шта ако је делио?Трбало је спалити верске објекте?Или можда га је црква послала да дели летке против ислама?Или ти можда желиш да нам кажеш да је ислам оно идеално?Ја ово не могу да сватим:Напише неко књигу у коме спомене ислам и хајде тај мора да се убије.Или Данци су исмејали Мухамеда и сад хајде убичемо све који исмевају Мухамед.Требаш сватити (а и сви муслимани) да други народи живе у демократију и не могу да свате та ваша муслиманска правила и ислам.
Ali njima ne odsecaju noseve
Kada bih bila jako bogata mislim da bih 90% novca ulozila za zastitu zena i dece od ovakvih i slicnih monstruma.
Upravo tako , zlocina i zlocinaca ima svuda samo sto se u nekim zemljama oni jure i kaznjavaju a u nekima je to u skladu sa zakonom.Baš me zanima - kako bi to sprovela!?
Oni kasape žene,jer im to Zakoni tih zemalja dozvoljavaju.
Misliš,da potplatiš ministre da menjaju zakone.....!?
![]()
Jok , njih rascijepe na komade , i bace na smetljište ..
Pa što lažeš ti - kršćanin je dijelio letke protiv islama .. neki indonezijski šešelj sastavio tekst .. u konačnici neka indonezijska kula postane srpska .. s tim da su muslimani pobiju ili protjeraju ..
Izgleda da ti tuđe postove čitaš površno , ili samo djelomično - onaj dio o indonezijskom šešelju nisi registrovao .. Šešelja je trebalo odmah objestiti - moglo je za nos .. za primjer drugim velikosrpskim četničkim ideolozima .. ovako je umjesto par pokvarenih mrcina stradala masa nevinog naroda ..
Kod nas je ta dzamija zapaljena zbog toga sto su u to vreme paljene srpske crkve na Kosovu, crkve koje su vise puta starije od te prcvarnice kamene.
Licno bih bio i suroviji u tom trenutku, mada nisam osvetoljubiv. A, iskustvo mi pokazuje da ta bagra koja je crkve rusila, drugi jezik ne razume-osim batine.
Prenesi ovaj tvoj gore post na Kosovo, pa vidi kako se isto to radi hriscanima od strane smrdljivih siptara, poznate veroispovesti. Kada doneses potrebne zakljucke mozes mi se obratiti sa izvinjenjem.
На ТШЕГА ИХ БАЦЕ!?
Тзв...............непостојано "Ј"!
Izgleda da ti tuđe postove čitaš površno , ili samo djelomično - onaj dio o indonezijskom šešelju nisi registrovao .. Šešelja je trebalo odmah objestiti - moglo je za nos .. za primjer drugim velikosrpskim četničkim ideolozima .. ovako je umjesto par pokvarenih mrcina stradala masa nevinog naroda ..