Muslimani samo iz mrznje prema Srbima, poceli rat 92. za interes Hrvata!!!

/POBEDNIK/

Poznat
Banovan
Poruka
8.061
Sumnjam da je to mogao biti i interes Turske, iako ih je morala pomagati,
kad su vec zaglibili u ratu radi iskljucivog interesa Hrvata!

Da apsurd bude veci, kad su se globalni interesi sveli na lokalne,
tesko su stradali i od samih Hrvata radi kojih su izazvali rat sa Srbima!!

Evo i Fikret Abdic je na slobodi,
zanima me,
postoje li ikakve naznake spoznaje medju Muslimanima,
kako im mrznja prema Srbima, samo zlo donosi!!!

zanima me,

Em te u spoznaju.
Zašto koristiš te odvratne reći?

Sto bas njima? Znas li da je meni Hrvat uvijek bio brat i da smo mi muslimani uvijek imali dobre odnose sa Zagrebom.

A zasto su se druze klali Muslimani i Hrvati u proslom rat? Kazi mi? Jel to vase prijateljstvo? Cinili ste jedi drugima najvece zlocine dok vas medjunarodna zajednica u martu 1994 vas nije bukvalno prisilila da budete u jednom taboru kao protivteza R.Srpskoj.
Kazi mi na odgovor?

A da li ste ikada pomislili da su vas Hrvati gurnuli u rat sa Srbima iz njihovih interesa? U drugom svetskom ratu ste bile hrvatske sluge. Zasto je Mostar i danas podeljen grad.

Odlazim ja cesto u R.Srpsku ali prodjem i kroz vasu federaciju, mrznja izmedju muslimana i hrvata je ogromna samo nije otvorena kao izmedju srba i muslimana.

Sto bas njima? Znas li da je meni Hrvat uvijek bio brat i da smo mi muslimani uvijek imali dobre odnose sa Zagrebom.

Cuj....,, sto njima, pa kad ih volite, koji ce vam curac lesevi vasi na srpskoj zemlji???
Aaaa, nesto sam i novo doznao........kako su se znaci po Ahmicima i Hercegovini, usrvari braca klala!!!:rotf::rotf::rotf::rotf:
Masala, masala!!!:D

Muslimani samo iz mrznje prema Srbima, poceli rat 92. za interes Hrvata!!!
Ово није истина. Мржња је био један од фактора али није главни, чак ни при врху. Интерес је био да се распадну српски етнички простори, прода оружје где ће Амери зарадити, и десетине других разлога.

zanima me,

..mrznja Muslimana...mrznja Hrvata..mrznja Bugara...mrznja Rumunja...mrznja Madjara..mrznja Makedonaca...mrznja Albanaca...mrznja Slovenaca...ima li itko tko vas voli,po vama ???...kad vas puno naroda u okolici ne voli,koji je to vas GRIJEH...???;)

Ово није истина. Мржња је био један од фактора али није главни, чак ни при врху. Интерес је био да се распадну српски етнички простори, прода оружје где ће Амери зарадити, и десетине других разлога.

Ako malo promislis, slozices se da su jedno spoljni faktori i razlozi rata,
a drugo mrznja Muslimana preko koje su ti interesi ostvareni!

Drugim rjecima, muslimansku mrznju oni su samo pragmatizovali, zloupotrebili!!!
Kako god okrenes kljucni faktor bosanskog pakla je muslimanske mrznja prema Srbima!!

..mrznja Muslimana...mrznja Hrvata..mrznja Bugara...mrznja Rumunja...mrznja Madjara..mrznja Makedonaca...mrznja Albanaca...mrznja Slovenaca...ima li itko tko vas voli,po vama ???...kad vas puno naroda u okolici ne voli,koji je to vas GRIJEH...???;)

Najveci grijeh ste vi pokrstenjaci, podturcenjaci, pocinili prema onima od kojih ste otpali!!!

što smo bolji od okoline...kao najbolji domaćin u selu...svi mu zavide i mole Boga da osiromaši

Upravo si nabrojao inferiorna plemena čiji je najveći domet plakanje pred svetskim moćnicima i lizanje ruke istih. Pokušaj dotičnih plemena u izmišljanju im istorije njihove to još više podkrepljuje.

Ako malo promislis, slozices se da su jedno spoljni faktori i razlozi rata,
a drugo mrznja Muslimana preko koje su ti interesi ostvareni!

Drugim rjecima, muslimansku mrznju oni su samo pragmatizovali, zloupotrebili!!!
Kako god okrenes kljucni faktor bosanskog pakla je muslimanske mrznja prema Srbima!!
Ма наравно, и случај Сребренице је жртвован од стране Алије Изетбеговића и муслиманских вођа. Насер Орић сукња је први побего из Сребренице и оставио свој народ.

Back