- Poruka
- 99.742
Opšte je poznato da muškraci više vole žene koje se malo ili ni malo šminkaju.
Zašto se onda toliko šminkate (poneke)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa onda zaborave da skinu kad izađu napolje?šminkaju se za društvene mreže
Baš suprotno- šminka vizuelno ispravlja asimetriju licaIstraživanje objavljeno u časopisu „Quarterly Journal of Experimental Psychology“ povezuje prirodni izgled sa percipiranim zdravljem i simetrijom lica.
to rade samo poneke kako sam velišPa onda zaborave da skinu kad izađu napolje?
Eno slika u uvodnom postuDefinišimo šminkanje?
ta nije našminkana, nego fotošopiranaEno slika u uvodnom postu
Ima i drugih žena. Hijerarhija i tako to…Pogledajte prilog 1859126
Opšte je poznato da muškraci više vole žene koje se malo ili ni malo šminkaju.
Zašto se onda toliko šminkate (poneke)?
Zašto rušiš sneška ljudima?Ko ume - to je vrsta umetnosti. Istakne se ono lepo. Lepe oči , lepe usne. I mislim da to nema veze sa muškarcima.
Pa moram , naružiše umetnost frakanjem i krečenjem.Zašto rušiš sneška ljudima?
Nego?Ko ume - to je vrsta umetnosti. Istakne se ono lepo. Lepe oči , lepe usne. I mislim da to nema veze sa muškarcima.
U tom grmu lezi zec: one misle da tako treba.Pa moram , naružiše umetnost frakanjem i krečenjem.![]()
Fem se šmunkaju a butch bilduju, iz istih razloga, treba zaseniti konkurenciju.Nego?
Ako je lezbejka, onda verovatno nema veze sa muškarcima. U suprotnom je ili narcis ili tvoja izjava nije tačna.
Apsolutno tačna.Nego?
Ako je lezbejka, onda verovatno nema veze sa muškarcima. U suprotnom je ili narcis ili tvoja izjava nije tačna.
cenim da se pod šminkanjem danas podrazumeva, da promeniš lični opis.Definišimo šminkanje?

crni mito, je l razumeš šta znači da istaknemo ono što nam je lepo.Nego?
Puder preko celog lica, oblikovanje praškastim ili kremastim "countur" proizvodima, bronzer, hajlajter, pojačivač obrva u boji, senke, maskara, tinted lip colour ispod koje je i olovka za definisanje oblika usta. Ova devojčica se šminkala minimum sat vremena da bi dobila ovako "natural look".Pogledajte prilog 1859131
ovo ti je minimalistička šminka , a ne ono što si postavio.

Lice ne diram , ne stavljam ništa, oduvek.cenim da se pod šminkanjem danas podrazumeva, da promeniš lični opis.
evo, ja bratovu unuku, našminkanu, jednom prilikom nisam prepoznala.
čudo, šta vešta devojka može.
p.s. koristila jedino maskaru i eventualno senku, ali diskretno.
sve drugo bi me nagrdilo, a nije da nisam želela![]()