musko zenska prijateljstva ?

musko zenska prijateljstva su ...

• izmisljotina .

• stvarnost .

• rijedak izuzetak od pravila .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

ravana2

Domaćin
Banovan
Poruka
4.865
vecina zena misli da ih svi muskarci zele samo okinuti pa se boje prijateljevanja sa njima . sada istina je da se u takvim prijateljstvima obicno jedna strana zaljubi ali to ne treba biti pravilo . imate li drage dame prijatelje za koje vjerujete da vas nebi okinuli da im se ponudite ?:think:

vecina zena misli da ih svi muskarci zele samo okinuti pa se boje prijateljevanja sa njima . sada istina je da se u takvim prijateljstvima obicno jedna strana zaljubi ali to ne treba biti pravilo . imate li drage dame prijatelje za koje vjerujete da vas nebi okinuli da im se ponudite ?:think:

Verujem u m-z prijateljstva i imam i drugove i prijatelje. Jedan jeste bio zaljubljen u mene neko vreme ali ga proslo :lol:

odakle ti da vecina zena "misli da ih svi zele samo okinuti"? meni to zvuci kao da zena ubedjuje sebe da je toliko dobra riba da svaki tip imao devojku, zenu il nemao misli samo kako nju da dohvati a to je prilicno jednostrano razmisljanje. razumem da neko naivan plati skolu i zanese se jednom pa iskonstruise neku nemogucu buducnost tamo gde druga strana ima u vidu samo krevet, ali ako ti se ista stvar desi vise puta, onda jbg.
imam dosta ortaka, gde bi mi kraj bio da se primam tako lako :lol:
jeste me muvalo par njih samo sto sam se prosula od smeha kad sam ih cula i obecala da nikad nikom necu da pricam kako su im providne fore da im ne naskodim reputaciji super neodoljivih hebaca, pa smo tek sad stvarno prijatelji. oni sami su promiskuitetni, ali to nije razlog da sve svoje prijatelje trpam u isti kos, znam da ne razmisljaju svi tako.

Back