Musko-zenska prijateljstva

• Začetnik teme Začetnik teme HAD~
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

E pa vidis, ja verujem ljudima koje volim... XDD Ozb zajendo bismo bili u tome ako je volim, spreman sam da rizikujem. A i svi ce morati da rizikuju jednog dana kada se vencaju i odluce da naprave porodicu, pa i ti. XP XDD
Deca ne dolaze u obzir sa 18 godina u ovim vremenima kada je potrebno do 23., ili vise da se uci da bi se lepo zaposlio/la, ali i kondom moze da pukne, pa da se to desi.
Kakvi kondomi, pilule, kakvi bakraci.. XDDDD

Aman, covece, kakve veze ima ljubav sa kondomima? Po tebi ispade da ljudi koji koriste prezervativ ne vole svoje partnere, dok oni sto se volU jebu se bez zastite... A kad kondom pukne postoji jedna tabletica koja se zove postinor i to se lepo popije i stvar resena...Naravno, ako ti svaki put pukne onda bolje skoci s mosta nego da pijes to ***** svakih 5 dana...A inace, postoji jos niz nacina da se zena zastiti od trudnoce, ali jedino kondom stiti od polno prenosivih bolesti. Zato bolje nemoj da rizikujes, moz' dobijes sidu...

nisam citala sve postove.....
mnogi me ubedjuju da musko zenska prijateljstva postoje, ali kad ih pitam koliko su oni u stvari i bliski (prijateljstki bliski) s doticnom osobom.. onda se zastane i kazu uvek pa dobro ne mogu ja njoj/nemu reci sve sto bih inace rekla svom drugu/drugarici.....
a onda opet kad smo toliko bliski da govorimo SVE jedno drugom na kraju ipak dodje do proboja necije zelje ili emocija... u suprotno me niko ne moze ubediti.... pokusala sam X puta da dokazem da m-z prijateljstva postoje ali uvek neko posustane i dodje s recenicom "ti mi previse znacis" :besna:

nisam citala sve postove.....
mnogi me ubedjuju da musko zenska prijateljstva postoje, ali kad ih pitam koliko su oni u stvari i bliski (prijateljstki bliski) s doticnom osobom.. onda se zastane i kazu uvek pa dobro ne mogu ja njoj/nemu reci sve sto bih inace rekla svom drugu/drugarici.....
a onda opet kad smo toliko bliski da govorimo SVE jedno drugom na kraju ipak dodje do proboja necije zelje ili emocija... u suprotno me niko ne moze ubediti.... pokusala sam X puta da dokazem da m-z prijateljstva postoje ali uvek neko posustane i dodje s recenicom "ti mi previse znacis" :besna:

Naravno da m-z prijateljstva ne mogu biti ista kao žž/mm...Jednostavno, zato sto su muskarci i zene jako mnogo razlikuju u svakom pogledu...ali to ne znaci da su ta prijateljstva zasnovana na zelji za necim vise niti da su manje "prava" od ovih drugih...

Zaboravi!Pre ili kasnije će pući svako prijateljstvo izmedju momka i devojke.U teoriji je takvo prijateljstvo super,ali praktično ne funkcioniše.Uvek jedna strana oseća više,smatra da više daje i više želi.To je već naznaka sreće.Često su momci ti koji se nesrećno zaljubljuju u najblje drugarice.Ponekad su i pre početka samog prijateljstva zaljubljeni u devojku.Ukoliko devojka za koju su zainteresovani ne želi ništa sa njima momci se upuštaju u prijateljstvo akko bi joj se približili.Pritom,uvek tinja nada da će se nešto desiti.To nije iskreno,što će se u nekom trenutku negativno odrazizi na prijateljstvo.

Zaboravi!Pre ili kasnije će pući svako prijateljstvo izmedju momka i devojke.U teoriji je takvo prijateljstvo super,ali praktično ne funkcioniše.Uvek jedna strana oseća više,smatra da više daje i više želi.To je već naznaka sreće.Često su momci ti koji se nesrećno zaljubljuju u najblje drugarice.Ponekad su i pre početka samog prijateljstva zaljubljeni u devojku.Ukoliko devojka za koju su zainteresovani ne želi ništa sa njima momci se upuštaju u prijateljstvo akko bi joj se približili.Pritom,uvek tinja nada da će se nešto desiti.To nije iskreno,što će se u nekom trenutku negativno odrazizi na prijateljstvo.

Tako je u svim prijateljskim odnosima, a ne samo muško-ženskim. ;)

...gospode boze sta je pozera
Facepalm_by_iceman_3567.jpg

Zna li neko sta uraditi,kada ti se dopada najj drug,a ti ne zelis sa njim vezu,da ne bi nacisto pokvario prijateljstvo,ali osecas toliko toga i jednostavno zelis ds uradis nesto povodom toga ali ne znas STA,i znas da se ti njemu ne dopadas na ''taj'' nacin...?

ne znam za tebe i tvoja iskutva, al moje prijateljstvo sa najboljim ortakom traje vec godinama
niko nikoga tu nikada nije startovao niti je ista bilo.. druzenje zezanje uzivancija
ja to ne bih kvarila, a izgleda da ne bi ni on

Bio bi licemjer kad bih rekao da ne vjerujem u musko-zenska prijateljstva, ali ta mogucnost da se jedno zaljubi u drugo je uvijek prisutna i niko ne moze garantovati da izmedju njih nece nista biti :lol:

Ali isto tako kad se to desi, moj je predlog da to odmah kazete, ako vam je prijatelj, sto biste to krili od njega, a isto tako, ako vam je prijatelj, pokusace da vas razumije i da vam pomogne, na ovaj ili onaj nacin. Ako pobjegne glavom bez obzira, onda je to po meni mjerilo da vas ta osoba nikad nije ni gledala kao prijatelja.

Sta ti znas sa svojih 13,14 godina :roll:

Licno ne verujem u takve relacije. Po mom misljenju normalno je da mi ili one gledaju na suprotan pol kao potencijalnog partnera. Mi sebe mozemo da lazemo da su nam drugarice ali svi znamo sta duboko u sebi mislimo o njoj...
Jedino ako je extra ruzna i smrdi joj iz usta. Mozda tada mozes da imas drugaricu, licno nemam iskustva sa tim :D

Nemoguce! Kako ti mozes biti nekome drugarica,ako ti se on svidja?Kakooo?! Bila sam u toj situaciji,i verujte-bolje prekinite bilo kakav kontakt sa tom osobom,koliko god to tesko bilo...Kako da mu budem drugarica,da ga vidjam sa drugim devojkama..?Ne mogu..

Back