Neli144
Početnik
- Poruka
- 39
Friends with benefits
))
))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
))
A i svi ce morati da rizikuju jednog dana kada se vencaju i odluce da naprave porodicu, pa i ti. XP XDD

o boze
pa ti kad se vencas, i kad budes odlucio da napravis porodicu, to nije rizik nego odluka..![]()
o boze
pa ti kad se vencas, i kad budes odlucio da napravis porodicu, to nije rizik nego odluka..![]()
o boze
E pa vidis, ja verujem ljudima koje volim... XDD Ozb zajendo bismo bili u tome ako je volim, spreman sam da rizikujem. A i svi ce morati da rizikuju jednog dana kada se vencaju i odluce da naprave porodicu, pa i ti. XP XDD
Deca ne dolaze u obzir sa 18 godina u ovim vremenima kada je potrebno do 23., ili vise da se uci da bi se lepo zaposlio/la, ali i kondom moze da pukne, pa da se to desi.
Kakvi kondomi, pilule, kakvi bakraci.. XDDDD

nisam citala sve postove.....
mnogi me ubedjuju da musko zenska prijateljstva postoje, ali kad ih pitam koliko su oni u stvari i bliski (prijateljstki bliski) s doticnom osobom.. onda se zastane i kazu uvek pa dobro ne mogu ja njoj/nemu reci sve sto bih inace rekla svom drugu/drugarici.....
a onda opet kad smo toliko bliski da govorimo SVE jedno drugom na kraju ipak dodje do proboja necije zelje ili emocija... u suprotno me niko ne moze ubediti.... pokusala sam X puta da dokazem da m-z prijateljstva postoje ali uvek neko posustane i dodje s recenicom "ti mi previse znacis"![]()
Treba da ti dodje kao sestra sa kojom mozes da radis i neke druge stvari
Zaboravi!Pre ili kasnije će pući svako prijateljstvo izmedju momka i devojke.U teoriji je takvo prijateljstvo super,ali praktično ne funkcioniše.Uvek jedna strana oseća više,smatra da više daje i više želi.To je već naznaka sreće.Često su momci ti koji se nesrećno zaljubljuju u najblje drugarice.Ponekad su i pre početka samog prijateljstva zaljubljeni u devojku.Ukoliko devojka za koju su zainteresovani ne želi ništa sa njima momci se upuštaju u prijateljstvo akko bi joj se približili.Pritom,uvek tinja nada da će se nešto desiti.To nije iskreno,što će se u nekom trenutku negativno odrazizi na prijateljstvo.
ne znam za tebe i tvoja iskutva, al moje prijateljstvo sa najboljim ortakom traje vec godinamaZaboravi!Pre ili kasnije će pući svako prijateljstvo izmedju momka i devojke.U teoriji je takvo prijateljstvo super,ali praktično ne funkcioniše.Uvek jedna strana oseća više,smatra da više daje i više želi.To je već naznaka sreće.Često su momci ti koji se nesrećno zaljubljuju u najblje drugarice.Ponekad su i pre početka samog prijateljstva zaljubljeni u devojku.Ukoliko devojka za koju su zainteresovani ne želi ništa sa njima momci se upuštaju u prijateljstvo akko bi joj se približili.Pritom,uvek tinja nada da će se nešto desiti.To nije iskreno,što će se u nekom trenutku negativno odrazizi na prijateljstvo.

Tako je u svim prijateljskim odnosima, a ne samo muško-ženskim.![]()
Zaboravi!Pre ili kasnije će pući svako prijateljstvo izmedju momka i devojke.U teoriji je takvo prijateljstvo super,ali praktično ne funkcioniše.Uvek jedna strana oseća više,smatra da više daje i više želi.To je već naznaka sreće.Često su momci ti koji se nesrećno zaljubljuju u najblje drugarice.Ponekad su i pre početka samog prijateljstva zaljubljeni u devojku.Ukoliko devojka za koju su zainteresovani ne želi ništa sa njima momci se upuštaju u prijateljstvo akko bi joj se približili.Pritom,uvek tinja nada da će se nešto desiti.To nije iskreno,što će se u nekom trenutku negativno odrazizi na prijateljstvo.
Moguće je ako ona ima dečka koji trenira kik box![]()

Mani me togaa..Friends with benefits))