Theory
Domaćin
- Poruka
- 4.439
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sad citam ovu temu i shvatila sam da su svi moji drugovi ustvari retardi![]()

Kako mi nekad ljudi ovde nezrelo deluju, nemam reči. Da li brat na taj način doživljava atraktivnost svoje prelepe sestre?
Valjda nikad niste osetili to pravo prijateljstvo pa vam je zato strano. Naravno da ne mogu da se zaljubim u osobu kojoj sam godina otkrivao sve svoje ljubavne želje upućene drugim devojkama, i kada sam i ja isto tako slušao njene ljubavne priče. Prosto se tu stvori jedan odnos uzajamnog poverenja, poseban tip povezanosti, kada je ljubav otvorena tema između dve osobe, ali kada ta ista ljubav (bar te vrste) između njih više ne može da postoji...

ma kapiram ja tebe sta hoces da kazes, ja i moj najbolji drug smo bukvalno zajedno odrasli, sve pricamo jedno drugom, on zna za sve moje momke i ja za njegove devojke, jedno drugom resavamo ljubavne probleme, itd..al on i dalje gleda u moj dekolte
pricaj sta hoces, al to vam je u prirodi![]()

ma kapiram ja tebe sta hoces da kazes, ja i moj najbolji drug smo bukvalno zajedno odrasli, sve pricamo jedno drugom, on zna za sve moje momke i ja za njegove devojke, jedno drugom resavamo ljubavne probleme, itd..al on i dalje gleda u moj dekolte
pricaj sta hoces, al to vam je u prirodi![]()

Mislim da takva prijateljstva nisu moguća...na kraju preraste u ljubav....Da li verujete da to postoji? Ja ne!!! Trenutno imam jednu bas dobru drugaricu,ali mi se ne svidja nesto posebno. Da mi se svidja,do sad bi.......![]()
Da li verujete da to postoji? Ja ne!!! Trenutno imam jednu bas dobru drugaricu,ali mi se ne svidja nesto posebno. Da mi se svidja,do sad bi.......![]()

upravo tako![]()
u korenu svakog musko-zenskog prijateljstva imas jednu stranu koja zeli vezu i drugu koju bas briga za to sto druga strana zeli vezu
imam 4 stvarno dobre drugarice ^_^
dve mnogo ruzne ,jednu sa kojom ne zelim da userem stvar i jedna je bivsa devojka dobrog druga
Mene zanima da li mislite da postoji prijateljstvo posle veze,da li imate iskustva s tim ?

haha vauu..Uglavnom devojke ne kapiraju muski humor tako da ne volUm devojke osim da ih kavam... (: A i smaracice su nevidjene... Dovoljno je reci da sa svakom bivsom namerno napravim los raskid zato sto necu da me smara nakon toga...ali ima bolesnica koje se pale na te raskide...