Musko-zenska prijateljstva?

Evo mene opet :D Dosla sam da vam se zahvalim na odgovorima i da vam saopstim novosti. Taj decko je izgleda ipak bio samo stidljiv. Od danas smo zajedno. Iako to na zalost znaci da ne verujem u musko-zenska prijateljstva. Osim sa svojim gay prijateljem ;)
Sve u svemu ja sam zadovoljna posto je zaista fin decko, a ja volim bas takve. Hvala svima sto ste podelili sa mnom moju brigu. Divni ste !!!

Musko-zenska prijateljstva su najbolja iz milion razloga! Znam po sebi imam dosta drugarica ne tako mnogo drugova i to je najbolje...,dok musko- muska i zensko-zenska su katastrofa!!!!!!! devojke se stalno ogovaraju jedna drugoj zavide na glupostima, dok muska su uvek borba egova ko je koju vise, sa koliko je on spavao,pa otimaNJE DEVOJKA TOTALNO BEZVEZE ja navijam za musko zenska jer su po meni najbolja!!!!!!!!!!:):D;):p:lol::heart:

Idem sledece nedelje sa drugom par dana na odmor,nas dvoje sami, do sad smo bili samo drugovi bez ikakvih emocija ali ja bih zelela nesto vise ali strah me je da ne dodje do svadje posto cemo biti tamo sami. Zelela bih da ga seksualno uzbudim,dajte mi savet za neko sredstvo koje mogu da mu ubacim u pice ili slicno a da on to ne primeti a da ima efekta. Molim za pomoc,hvala!!

Idem sledece nedelje sa drugom par dana na odmor,nas dvoje sami, do sad smo bili samo drugovi bez ikakvih emocija ali ja bih zelela nesto vise ali strah me je da ne dodje do svadje posto cemo biti tamo sami. Zelela bih da ga seksualno uzbudim,dajte mi savet za neko sredstvo koje mogu da mu ubacim u pice ili slicno a da on to ne primeti a da ima efekta. Molim za pomoc,hvala!!

Treba prvo sa nekim da se nadjes i da obavis neku probu da vidis sta pali. :arrow::D

Ma samo se lepo picni i budi normalna.

Zelela bih da ga seksualno uzbudim,dajte mi savet za neko sredstvo koje mogu da mu ubacim u pice ili slicno a da on to ne primeti a da ima efekta. Molim za pomoc,hvala!!
llama.gif

Evo mene opet :D Dosla sam da vam se zahvalim na odgovorima i da vam saopstim novosti. Taj decko je izgleda ipak bio samo stidljiv. Od danas smo zajedno. Iako to na zalost znaci da ne verujem u musko-zenska prijateljstva. Osim sa svojim gay prijateljem ;)
Sve u svemu ja sam zadovoljna posto je zaista fin decko, a ja volim bas takve. Hvala svima sto ste podelili sa mnom moju brigu. Divni ste !!!

e pretera ga
ko je to bio divan majke ti

Postoje musko-zenksa prijateljstva ali ovo mi je malo sumljivo. Mislim da mu se svidjas ali da on ne znam pravi nacin i prave reci da ti to kaze.. Shvata da je tu pored tebe, da ti je blizu i ne zeli da tom izjavom da mu se svidjas ili pak da te voli, pokari sve ono sto ste do sada imali kao "prijatelji".. Mislim da on ceka pravi trenutak ili pak neki nagovestaj da i ti zelis isto sto i on, da mu das bar malo nade da i ti sa njim ne mozes da budes samo prijatelj.. Razmisli i preispitaj svoja osecanja.. Nista neces izgubiti ako pokusas nesto.. I nemoj da se drzis onog "pravila" da muskarac treba da preduzme inicijativu.. SLobodno, samo napred ako ti se svidja! IStina je da mozes da izgubis to da kazemo prijateljstvo koje ti mnogo znaci ali sve u zivotu je tako.. Ti odlucujes, mada mislim da mu se svidjas i da ce se iz toga izroditi jedna lepa prolecna ljubav.. A mozda i nesto vise.. Srecno!!

Back