Молим све учеснике расправе да прочитају до краја
Да ме неко не схвати погрешно, наравно да сви ми као људи имамо личне ставове које износимо и наравно да ћемо износити оно у шта верујемо. Али постоји проблем
Проблем су они који вреднују свој аргумент не по валидности и могућој истинитости већ само јер га они заступају, јер је њихов
Тако сам ја током расправе са форумашицом износио ставове али сам такође и неке ставове преисоитивао и долазио до неких закључака за које се , на крају, испоставило да сам био у праву док форумашица није хтела да преиспита своје ставове већ је ударала мени у инат и мени у клин на уштрб њене женске острашћености, слично како су и неки форумаши били острашћени на својој мушкој страни, само мене нису нападали нити ми се супротстављали, најврв јер сам мушко, део "њиховог рода"
Моја претпоставка је била да ментална тј психолошка разлика мушкараца и жена, о чему сам писао горе, није довољна да би се пол, тј у новије време злонамерни термин "род" генерализовао по некој матрици понашања. То је била моја претпоставка из личног живота коју ссм изнео.
Преиспитао сам свој став и потражио студије и истраживања на ту тему. Испоставило се да сам делимично у праву. Једна студија, цитирам, пронашла је разлике али су оне биле мале до умерене, дакле не пресудне и не довољно велике. Друга студија, цитирам, рекла је да су разлике суптилне, дакле опет врло мале, нежне, недовољно јаке.
Већа је разлика на индивидуалном нивоу од човека до човека него између полова, што индиректно значи да су полови много сличнији по свим људским особинама него што то "родни активисти"желе да представе, јер они представљају мушкарце и жене као сукобљене комфликтне стране а не као два пола за размножавање.
Опет ћу рећи биолошким језиком, мушкарци и жене не постоје да се деле већ да се множе! То је оно што све време говорим!
И сада сам то и научно доказао. А острашћене феминисткиње и мушкарци, нзм како да их назовем, могу само да нам дућ дућ, и мени и свим нормалним форумашима и форумашицама који нису острашћени у глупој самодеструктивној наметнутој родној причи