Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
ako ga strapuješ, ima da stenje i da vrišti definitivno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mene je par puta uplasilo zensko kad je pocela da vristi tokom sexa..Muskarci vecinom vole da cuju zene tokom sexa, a sta je sa njima ? Volite li da musko stenje ili prica vam nesto tokom sexa, ili vam to ometa koncentraciju ?![]()
fuj bre, gadno mi i kad pomislim na to..![]()
Ne treba ni da misliš,
samo da ga omlatiš!!![]()
Tol`ko sam sinoc stenjao da su mi popucali kapilari u ocima.
aj utefterishi i shuljeve pa da slavimo
Jes` pa da me zajebavate posle.
mjok , zaebavacemo te pre , posle kasno![]()
Muskarci vecinom vole da cuju zene tokom sexa, a sta je sa njima ? Volite li da musko stenje ili prica vam nesto tokom sexa, ili vam to ometa koncentraciju ?![]()
ja iskreno mislim,da muskarci stenju samo u xxx filmovima.jer im tako kazu,naravno,kad lepsa polovina gleda filmic,da im bude zanimljivije.ovako,tesko...jer kao prvo,nije to toliko jak i snazan osecaj,kao kod zena,pa da stenje toliko.a kao drugo,malo nam je...kukavicki,nismo zene,nismo tetkice...da se tako izrazim. ali mozda ima onih koji stenju,sta ja znam...Muskarci vecinom vole da cuju zene tokom sexa, a sta je sa njima ? Volite li da musko stenje ili prica vam nesto tokom sexa, ili vam to ometa koncentraciju ?![]()
ahhhh.mp3Volim i stenjanje i životinjske urlike i prigušene zvuke isprekidanog daha....ma sve zvučne orgazmičke ekspresije me lože,
totalno sam audio tip: ))
Muskarci vecinom vole da cuju zene tokom sexa, a sta je sa njima ? Volite li da musko stenje ili prica vam nesto tokom sexa, ili vam to ometa koncentraciju ?![]()
može da stenje..
može i da priča... samo da ne budu neke ozbiljne teme, to bi me dekoncentrisalo...![]()
Najbolje audio da se snimimo :I ko najbolje stenje forumasica mu da BJ
![]()
OVDE mozete cuti mene![]()