Muški

Toxique

Poznat
Poruka
9.051
Da vas pita nešto Toxy :cistinaocare:,ovo nije vezano za forum što se meni desilo vec neku drugu društvenu mrežu....Muvate neku ribicu svidja vam se,i sad tu krene ono malo trte mrte sexy porukice,posaljes ribi sexy video gde se vidi ćunica onako prava pionirska...I ti onako jel da utvrdis kazes aj posalji jos koju sliku prc,baja se uplaši. Da bi se na kraju utvrdilo da ne salje svoje slike :zcepanje: Aj sad vi meni recite,kao muški odakle vam takve ideje u glavi samo da bi osvojili neku ribu,ili ono sto je kolega juce rekao i koleginice....stavljanje konzerve,i čarapa u gaće?

e da sad se setih kojota...lik je bio legenda, slao slike zivana mnogim zenama... :hahaha:

kad je cuo da imam istetoviranu krunu na njemu kumio me i molio kao neki azdejko da mu je posaljem:rotf:

Da vas pita nešto Toxy :cistinaocare:,ovo nije vezano za forum što se meni desilo vec neku drugu društvenu mrežu....Muvate neku ribicu svidja vam se,i sad tu krene ono malo trte mrte sexy porukice,posaljes ribi sexy video gde se vidi ćunica onako prava pionirska...I ti onako jel da utvrdis kazes aj posalji jos koju sliku prc,baja se uplaši. Da bi se na kraju utvrdilo da ne salje svoje slike :zcepanje: Aj sad vi meni recite,kao muški odakle vam takve ideje u glavi samo da bi osvojili neku ribu,ili ono sto je kolega juce rekao i koleginice....stavljanje konzerve,i čarapa u gaće?
Vdim neki klinac te zeza... Znaš kako se kaže 'Ko sa djecom spava, upišan se budi' 🤣

Bukvalno nikad nisam slao sliku tukija. Ne znam sa kakvim muskarcima se druzis i konzervama i carapama.

U stvari jeste jednom jedna provocirala da se skinemo goli i tako pricamo. I ukljucuje se kamera, njena glava samo ja go i lezim po strani a na kameri njene oci, levo desno gore dole: hee svetsko a nase. I ukenjala se, skinuka se samo u vetjitj. Injao injao.

Ko god da je očito misli da će te prevariti sa tuđim slikama. Uostalom kakav je to lik koji ženskoj šalje slike svog polnog organa... Šta kao misli da će te impresionirati? Bar da je poslao svog stojka, nego ko zna čijeg. 🤣 Zamisli da ja poput nekog klošara kao od majke rođen počnem forumašicama slati slike svog stojka (a nije da nemam šta pokazati 🤣), msm da ne bih sebi ni pijan dopustio to. E sad ako bi neka sama to zatražila ili ona meni poslala sliku svoje ružice pa ja da uzvratim, to je već drugi par opanaka. ;)

Poslednja izmena:

Back