- Poruka
- 138.223
sir ili luk?Fuj otvorih temu a jedem upravo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sir ili luk?Fuj otvorih temu a jedem upravo![]()
to ti mislisMeni se baš ništa ne oseća
Tuknuli teMoj tukne na burek, zimi na sarmu, ljetni na dolmu…

Što misliš da misli? Ti misliš da ona misli da ti misliš da ona misli da ti misliš da ona misli da joj se znoj ne osjeća na neugodne mirise?to ti mislis![]()
Bona, pa ja sam tu bezbel najiskreniji. Đe da napišem da mirišem, pa da krenu za mnom…Ko bi to ba izdržo…Nije meni dvajs godina…Tuknuli te![]()

e jeste sad..zacin cznoj osjeti na VEGETU.

E onda bi se bezbel i osafunjo pa pustio miomiriseBona, pa ja sam tu bezbel najiskreniji. Đe da napišem da mirišem, pa da krenu za mnom…Ko bi to ba izdržo…Nije meni dvajs godina…![]()
Pa priznaj da original smrdie jeste sad..zacin c![]()
Bezbel, znaš sve. Ne moram crtati…E onda bi se bezbel i osafunjo pa pustio miomiriseiz đulbašče!

znoj ne miriseZnoj nema miris.
“Miris” nastaje usled nehigijene.
Sapun u ruke i redovno kupanje.
Pasuljsir ili luk?![]()

znoj ne mirise
ono sta se desava je da bakterije jedu znoj i one prde kad se najedu i taj njihov prdez smrdi.
tako da jesi u pravu oko higijene i zato ne treba ni uzimati sredstva koja sprecavaju znojenje..uzimajte sredstva koja ubijaju bakterije.
sapun najobičniji i voda
i redovno kupanje.ma ne sebamed pravi odlicna sredstvaKakva sredstvasapun najobičniji i voda
i redovno kupanje.
Možda da skinete malje ispod pazuha, ako već detaljišemo.
takozvani mitraljezacPasulj![]()
Al ja kuvala znas kako leptakozvani mitraljezac![]()
iz tvojih ruku se samo lepe stvari stvarajuAl ja kuvala znas kako lep
U mojim rukama sve postaje lepseiz tvojih ruku se samo lepe stvari stvaraju

ma ne sebamed pravi odlicna sredstva
![]()
naravno..premda sebamed konkretno bas radi na ubijanju bakterija tako da efekat moze da postigne cak i ako stavljas na oznojenu...Bilo koji taj proizvod (Sebamed ili neki drugi, nebitno) na čistu kožu.
pa to i mi muškarci kažemo ženamaLjudi, 21. vijek je
Žalosno o čemu se raspravlja. Okupajte se, ebote!

Zavisi prvenstveno od hrane. Sekundarno, bolest može da poremeti smrad znoja.Muški znoj miriše na sir, a ženski na crni luk