Muski ves

MrNapokon

Supersonik
VIP
Poruka
67.292
Dodje do odnosa kada on njoj trazi da obuce tange a ona mu kaze: nja haa, vazi ako budes i ti obukao.
I sad, sta sad, sve za ljubav- 21 je vek, prodaje se i muski seksi ves.
Nego mene interesuje tu vise odnos van kreveta.
Jel onda zauzimate vece potrebe za cuvanjem intime? Posebna fijoka samo za "Muoj" seksi ves? I ako je uhvatis da cacka po fijoci, jel padne prekor u vidu: Ne mogu da verujem, perverznjakuso, skoutino napaljena, to je grouzno i onda se ljutis dok se ne iskupi paznjom, vecerom, poljubcima i zagrljajima?
Kakav je generalno odnos prema i kroz taj objekat?

najbolje da traži da nosi krampone,ebeš narod koji ne ide na fudbal :rotf: :rotf:
jer crveni igraju protiv plavih,a možda i obrnuto,i ne zna se čije će žene da budu nežno milovane,a čije će da dobiju i bes:super::rotf:

Ja bih na pr imao posebnu prostoriju. Ves bi bio poredjan ko katane u japanskim filmovima. Svaka simetricno, savrseno okacena na poseban ofinger pravljen isklkucivo za muski ves. I kada otvoris vrata na glasovnj sifru:"vecnost i vitalnost" , cuo bi se gong: gooong!

koliko sam te razumeo NIJE TRAZILA IZ LJUBAVI vec da bi se odbranila od tvog zahtevanja da ona nosi tange ili ih obuce...

kako god ODGOVOR JE NE!!!

ok je mastovitost i svasta nesto ali ne budalisanje. musko u tange, sick.

ogromna sick
Ma ok, to je samo sarkastican uvod, rrcimo da ti trazi mimo tog kontriranja. Direktno ti kaze:
Maka, dragi, mislim da bi mi bas bilo hot da te vidim u tangama.

Pa cekaj, na pr sa zenskom si u vezi i u jednom trenutku odluci da provuce da bi je to palilo.
Sta bi radio?
Ostavio je neispunjene fantazije za vjek i vjekovma?
Raskinuo sa njom?
Trece?
reko joj da se uzme u pamet i pocese po lobanji. ako ne urodi plodom, reko bih idi pitaj oca, brata, sta misle o ideji da ja oblacim tange.... ili jesu li imali takva iskustva...

musko u tangama...

biserka sipka ko svarceneger...

aaaaaaaaaaaaaaa!!!!!
Moj drugar nosi jedne gaće nedelju dana i baci pa onda kupi druge i tako dalje. Kaže on taman ih pojede mokraćna kiselina i pocepaju se na duppetu kad češem hemoroide.
Ja mu kažem, bajo tebi treba sašiti gaće od onih džakova za žito :lol:

Back