- Poruka
- 89.439
Žene, šta kažete vi na ovo?
Ja nisam znala ni da ostoji muški trbušni ples. Malo je reći da sam
oduševljena.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
možda zato što nismo navikliOvaj prvi je smešan.
Ovaj drugi je bar zgodan i profesionalniji
. Ali ne ide mi trbušni uz muškarce.
Nikako.
a što da se ne naviknemo..možda zato što nismo navikli
hahaha
oduševljena.
hahaha
zašto ženama mora da se vidi kako se trese salo oko bokova
a ovaj muškarac nije ništa otkrio.
sad moram da zamišljam kako mu se trese tiba ispod bluze...
imala sam plesnu radionicu kod Vjeke, on je supeeer.
oduševljena.
Ovaj mora da ebe ko lud.
Nema,...a'l ima dobre trbušnjake.Evo i jednog Italijana, ništa ženstveno tu nema.
Šta ti očekuješ? Sve na ovom svetu je stvar poimanja drugih i prihvatanja razlika.Šta li je tek muževno u ovome?
Baviš li se trbušnim plesom?U arapskom svetu trbušnjak je pripadao muškarcima, ženama je bio zabranjen, bilo je to vrlo davno. Na veseljima su muškarci izvodili ples, razumljivo jer su dva pola uvek bila razdvojena. Kasnije su žene nasledile taj trend i preuzele primat. E sad ono Perfino pitanje oko salceta, pa kod je njih je ideal lepote bio malko drugačiji odnosno puniji jel'te, ne obskurno debeo već žene koje liče na žene a ne na ofingere. Svidelo se to nekome ili ne trbušni ples je takože umetnost i uči se godinama, nije to tako lako kako izgleda.
Da, jeste umetnost ovladavanja telom. I ono što je meni zanimljivo jeE sad ono Perfino pitanje oko salceta, pa kod je njih je ideal lepote bio malko drugačiji odnosno puniji jel'te, ne obskurno debeo već žene koje liče na žene a ne na ofingere. Svidelo se to nekome ili ne trbušni ples je takože umetnost i uči se godinama, nije to tako lako kako izgleda.