MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tooo... ;) ...

(Ja, eto ništa zlonamerno, samo malo zaoštravam pojave i principe "+" i i "-", "0" i "1" , "M" i "Ž" ... da bi ovaj ... khmmm... mislim , da bi bolje i lepše varničilo ... :per: )

:D

(O... :hm: o , kakvim glavama je reč ? ? ? )

Ti zaoštravaš, a mi tupimo... i nikad kraja...:zcepanje:

Nego, ja sad primetih kako sam se lepo sama sa sobom ispričala. :zcepanje:

Pa o glavama ;)

iskustvo je dobar alat da covjek vidi kakve tetke mogu biti :mrgreen:........ i kakve ce da budu

Reče teča i zapali cigaru...otvori novine a u novinama neke nove "gole Maje"
al ih nije Francisko Goja štanco..:mrgreen:

Samo zamišljam taj svet bez žeMskog upliva.....Muškarci bi naokolo išli neobrijani, neokupani, brisali bi nos rukavom (ako bi posedovali rukav, pošto ne bi imo ko da im kupi košulju), a i brzo bi crkli od gladi...
Moja ideja je da se sve žene sveta ujedine i ignorišu muški rod na nedeju dana...znači nema zvocanja, podučavanja, nema kuvanja, peglanja, pranja.....nema sexa....
Koja bi to Hirošima bila....:lol:

Gledam slike sa dodele Oskara, i setila sam se moje ljubimice Nikol Kidman, koja je pre nekoliko godina kritikovala svog bivšeg muža, Tom Kruza, navodeći da je od nje želeo samo da obuče lepu haljinu i da bude viđena, ali ne i da progovara. Šta više reći, kada žena takvih mogućnosti, a i izgleda, ima takve komentare?

Koliko je sovinizam star ?

oko... 1 milijarde godina

kada smo se podlili od jedne u dve celije. Taj "bol i neprijatnost" u procesu hromozomskih podela koji se dogodio, stvorio je neravnopravnu podelu izmedju M i Ž. Sobzirom da priroda ne zna za ravnopravnost, eto još jedna frustracija za Vas. Razum koji je shvatanje stvarnosti je treća nepravda koju proživljavate Vi Ž. ... itd...

... ali svi ti "bolovi, neprijatnosti i nepravde" nestaju onog trenutka kada se spoje M i Ž u jedno izvorno, izbalansirano iskonsko biće.

;)

~~~~
Opet Ja
;)

Poslednja izmena:
Samo zamišljam taj svet bez žeMskog upliva.....Muškarci bi naokolo išli neobrijani, neokupani, brisali bi nos rukavom (ako bi posedovali rukav, pošto ne bi imo ko da im kupi košulju), a i brzo bi crkli od gladi...
Moja ideja je da se sve žene sveta ujedine i ignorišu muški rod na nedeju dana...znači nema zvocanja, podučavanja, nema kuvanja, peglanja, pranja.....nema sexa....
Koja bi to Hirošima bila....:lol:

... tako je...
nem š da dodam

Vi ste naša inspiracija uzroka: prosvetljenja i pada; uspeha i neuspeha; vi ste naša baza mi smo vaša nadgradnja.

Aj, cao ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back