MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Baš ne delim sa tobom mišljenje o muškoj naivnosti, više mislim da (dosta nespretno) samo prihvatamo ono što nam godi. Nema ništa prirodnije ni lepše nego voleti žene.

Pa da..i tako..pravimo se naivni svi redom i muški i ženski, zarad par lepih trenutaka..;)
Problem nastaje iza magije obostranog naivnog pogleda..onda, kad muškarac pomisli da je sve
u životu uradio nakon prvog dodira, pa zauzme stav gospodara nečijeg tela i duha..:mrgreen:

Pa da..i tako..pravimo se naivni svi redom i muški i ženski, zarad par lepih trenutaka..;)
Problem nastaje iza magije obostranog naivnog pogleda..onda, kad muškarac pomisli da je sve
u životu uradio nakon prvog dodira, pa zauzme stav gospodara nečijeg tela i duha..:mrgreen:

Interesantno Barbi, ali ja doista više volim kada žena, zagospodari mojim telom i duhom a moje je onda samo da se prepustim uživanju.:per::hahaha:

Nešto ovako?
Jacquard_cashmere_sweater.jpg

;)

Eto lepo... konacno sam u vama svima malo probudio neke lepote zakona i principa.

Svako je na svoj nacin lep i m. i ž.

... cCCccc... ako ovako lepo nastavite možda ima neke nade... za spajanje, objedinjavanje,, ... znate itd ... :zper: + :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back