MUŠKI ŠOVINIZAM

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
guk...
...kako izgleda...svi oni koji jesu za ovu temu imaju jednu zajedničku stvar, a to je vrlo loše iskustvo sa suprotnim polom i kroz život navučen prezir prema istom, kao i posledica gore navedenog - velika generalizacija...to se oseća, odiše kroz svaku reč napisanu u vezi suprotnog pola...
...potrudijo san se da stane u jednu rečenicu...valjda mi je uspelo...:rumenko:
...ja nisam, al pošto nisam i vidim na sve strane ono s čim se ne slažem, viš da i ne svraćam...tj ne učestvujem...tek ponekad, kolko da se nasmejem i zgrozim istovremeno...
...i da...nisam šovinista (dobro aj...ponekad jesam...:lol:), zato mi se po malo i povraća od stavova ovde nekih...

Ma ne ... tu se samo opce raspravlja i kultivira .. ( popije se i kavica );)

:D:D:D

Hej,...

stanite malo.

Izvinte me zbog neodloznih obaveza,
mnogo bre drzavnickih poslova i ratova sa neprijateljem.

I tako ja odoh u ratove sa svojim petlovima, a koke prave nered. . .

Ccccc... molim pristojnost, bez kokodakanja. Khhhmmm.khmm ;)... i tako to

kome nije jasno ponovicu ne jos 100x, vec 1000x.

Veliki pozdrav
svim ribama, mackama, zenskama, devojkama i nevinim devojcicama...
(valjda sam sve dotako, ovaj pomenuo... khmm,... :) ... itd, jelte,...)

di su veštice...? :sad2:

Tu su...:sad2:

U bajkama za decu

Bajke su krive za sve...bajke pune prinčeva na belom konju, bajke pune princeza kojima očevi naredjuju
da ljube žabe da bi ih pretvorile u lepe prinčeve, bajke pune lepotica koje bi da preoblikuju zver...:aha:
Bajke pune zlih i užasnih žena veštica koje seju tugu po šumama i gorama a carevi, kraljevi, prinčevi
lepi, zgodni, pažljivi, divni, gaze trnje pred sobom da stignu do svoje uspavane drage...
Mudri kraljevi i zle kraljice, pametne i neustrašive Gerde koje spašavaju svog Kaja opet
od (pogadjaš) zle ledene kraljice...itd, itd...:neutral:

Poslednja izmena:
Tu su...:sad2:

Bajke su krive za sve...bajke pune prinčeva na belom konju, bajke pune princeza kojima očevi naredjuju
da ljube žabe da bi ih pretvorile u lepe prinčeve, bajke pune lepotica koje bi da preoblikuju zver...:aha:
Bajke pune zlih i užasnih žena veštica koje seju tugu po šumama i gorama a carevi, kraljevi, prinčevi
lepi, zgodni, pažljivi, divni, gaze trnje pred sobom da stignu do svoje uspavane drage...
Mudri kraljevi i zle kraljice, pametne i neustrašive Gerde koje spašavaju svog Kaja opet
od (pogadjaš) zle ledene kraljice...itd, itd...:neutral:

Znas da nisi u pravu:)
Znas da sam otelotvorenje karaktera iz bajke ( ovo je bio izliv skromnosti ):rumenko:
I siguran sam da nas ima jos mnogo, koji gazimo po trnju , cinimo podvige, zrtvujemo se i posvecujemo zivote nasim zenskama:flert:

E, sad... neke zenske izbegavaju da poljube zabu, pa mozda nesto propuste...:p

Ma i u bajkama su zene uglavnom imale mnogobrojnije zanimljive uloge :)
Kad smo vec kod njih : najdraza mi ona iz Perzijske zbirke 1001 noci : o jednom
mozemo rec "tada" brutalnim sovinistom Sehrijarom kojim zavlada jedna Lipa i pricljiva Seherezada :)
I aj reci da jezik u zene ne cini DIVNA CUDA :)

BTW : postovanje Mystic ! Kako vi i vasi brkovi ( figurativno receno ) , jer sto je muskarac bez brkova ;)

Poslednja izmena:
lowcar7fs-1.gif

Nesto muški šovinizam??..:confused:

:p..e, kad bi bilo..što bi to super bilo...:aha:
Onaj ko ima tu snagu da se izdigne iznad ljudskih podela,uglavnom nametnutih totalitarizmom vladajućih shvatanja.Organizovanih u ''religije dobra''.Ko uspe da makar jednom sagleda svet iz kosmičke perspektive,gde je sve jedno,a jedno sve,videće da ne postoji velika razlika već sam razlika u ulogama,koje zajedno,prave nešto treće posebno...Ali,daleko smo od toga,a ko zna,nije ni to znanje za svakog.;)

Onaj ko ima tu snagu da se izdigne iznad ljudskih podela,uglavnom nametnutih totalitarizmom vladajućih shvatanja.Organizovanih u ''religije dobra''.Ko uspe da makar jednom sagleda svet iz kosmičke perspektive,gde je sve jedno,a jedno sve,videće da ne postoji velika razlika već sam razlika u ulogama,koje zajedno,prave nešto treće posebno...Ali,daleko smo od toga,a ko zna,nije ni to znanje za svakog.;)

Tako je goxy..:)
E, ta mala prirodna razlika čini da je neki doživljavaju kao mogućnost sopstvenog
dokazivanja veličine...

To se vidi u praksi svakog dana jer su nesrecne z:)

:think:..Misliš da bi bile srećnije ako ćute i trpe?..:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back