Мушки рок

Вагнер је дефинитивно више класика него рок :kez: А и онда, као што важи за већину других композиторе романтичне ере, његова музика би више одговарала теми, "Женска класика".

Репер за мушку класику би, рецимо, био Бахов концерт за џембало бр. 1.

Onda ti evo jos jedna rock muska pesma ako razumes koliko je nabijena emocijama prema zeni
Добро, нека је, али не бих је сврстао у групу мушких рок песама.

Мушка музика, па и рок музика, није нешто нарочито "емотивна" да тако кажем. По правилу је хладна, строга, груба а зна да буде и јако компликована.

Рецимо, ово би био пример мушког рока са домаће сцене. Цела песма а посебно соло деоница.

Бијело Дугме - Тако ти је мала моја кад љуби босанац

Добро, нека је, али не бих је сврстао у групу мушких рок песама.

Мушка музика, па и рок музика, није нешто нарочито "емотивна" да тако кажем. По правилу је хладна, строга, груба а зна да буде и јако компликована.

Saglasna sam tvojim poimanjem muske i zenske muzike. Vidim da sam saglasna i sa izborima, to je to!

Ova pjesma Zlatno sonce je muska, daj joj sansu.

Ne kapirate vi sto je balada ne znaci da je zenska
Мислим да не разумеш поделу.

Кад се каже да је нека песма женска, не значи да само жене требају да је слушају ( као ни да је само жене слушају. ) То можда важи за играчке и неке друге ствари . . . за музику не толико. Људи су сачињени од физичких и психичких особина и свака особина има род који говори о чијој специјалности је реч, мушкој или женској. Нежност је например једна од психичких особина и она је специјалност жена што не значи да мушкарци не требају, не могу или нису нежни већ само да жене имају веће потенцијале по том питњу него мушкарци, те да кад су исти максимално развијени, да су боље у томе од сваког мушкарца. Замисли нежног Херкулеса. . . може он да се потруди и да да фасцинантне резултате али где то може да се пореди са женом?

А све песме које си навео су такве -- нежне, са врло благим малтене неприметним прелазима, релтивно споре и тихе, ненаметљиве. Што не значи да су лоше или да не требаш да их слушаш већ да нису . . . мушке.

Толико :cool:

Мислим да не разумеш поделу.

Кад се каже да је нека песма женска, не значи да само жене требају да је слушају ( као ни да је само жене слушају. ) То можда важи за играчке и неке друге ствари . . . за музику не толико. Људи су сачињени од физичких и психичких особина и свака особина има род који говори о чијој специјалности је реч, мушкој или женској. Нежност је например једна од психичких особина и она је специјалност жена што не значи да мушкарци не требају, не могу или нису нежни већ само да жене имају веће потенцијале него мушкарци, те да кад су исти максимално развијени, да су боље у томе од сваког мушкарца. Замисли нежног Херкулеса. . . може он да се потруди и да да фасцинантне резултате али где то може да се пореди са женом?

А све песме које си навео су такве -- нежне, са врло благим малтене неприметним прелазима, релтивно споре и тихе, ненаметљиве. Што не значи да су лоше или да не требаш да их слушаш, само да нису . . . мушке.

Толико :cool:
Kakve veze ima sto su nezne kad ih nijedna zena nikad nije pustila,to su rock izgodjaci pa ti biras tesku udaracinu a neko balade

Dobro za mene je ipak emocija pre drkanja u mozak
Није питање шта се коме свиђа ( иако јесте пожељно да се постављају песме које се људима допадају. )

Ако ти се не свиђа, постоји тема, "Женски рок" :kez:

Evo jos malo muskog rocka za one koji se ne plase emocija
Па не бојимо се бре, отворио сам тему "Женски рок" за те сврхе.

Није питање шта се коме свиђа ( иако јесте пожељно да се постављају песме које се људима допадају. )

Ако ти се не свиђа, постоји тема, "Женски рок" :kez:

Па не бојимо се бре, отворио сам тему "Женски рок" за те сврхе.
Znaci delis muziku na mekane balade=zenske i kurcevito mlataranje kosom = muske,koji su ovo shokovi

Back