Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 228.226
A za muske je kao samo hard born to be wild and shit aОво бих пре сврстао у женски рок. Меланхолична, тужна музика, са нижим нивом енергије.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A za muske je kao samo hard born to be wild and shit aОво бих пре сврстао у женски рок. Меланхолична, тужна музика, са нижим нивом енергије.
Није.A za muske je kao samo hard born to be wild and shit a
Onda ti evo jos jedna rock muska pesma ako razumes koliko je nabijena emocijama prema zeni
Вагнер је дефинитивно више класика него рок А и онда, као што важи за већину других композиторе романтичне ере, његова музика би више одговарала теми, "Женска класика".
Kako napraviš da ne stoji link, već ime?
i danas je slusam, bikini fm u Spaniji je veoma cesto pusta, genijalna.
Kao CIS heteronormirani XY muškarac, mogu reći da smo mi muški neko vreme po vascele dane slušali ovu pesmu
Добро, нека је, али не бих је сврстао у групу мушких рок песама.Onda ti evo jos jedna rock muska pesma ako razumes koliko je nabijena emocijama prema zeni
to je isto zenskaDobro za mene je ipak emocija pre drkanja u mozak
Добро, нека је, али не бих је сврстао у групу мушких рок песама.
Мушка музика, па и рок музика, није нешто нарочито "емотивна" да тако кажем. По правилу је хладна, строга, груба а зна да буде и јако компликована.
Напишеш шта хоћеш, селектује и онда међу иконицама горе имаш иконицу ланчане карике на коју кликнеш, отвори се прозор и ту унесеш линк, кликнеш "Убаците" и ћао.Kako napraviš da ne stoji link, već ime?
Мислим да не разумеш поделу.Ne kapirate vi sto je balada ne znaci da je zenska
Kakve veze ima sto su nezne kad ih nijedna zena nikad nije pustila,to su rock izgodjaci pa ti biras tesku udaracinu a neko baladeМислим да не разумеш поделу.
Кад се каже да је нека песма женска, не значи да само жене требају да је слушају ( као ни да је само жене слушају. ) То можда важи за играчке и неке друге ствари . . . за музику не толико. Људи су сачињени од физичких и психичких особина и свака особина има род који говори о чијој специјалности је реч, мушкој или женској. Нежност је например једна од психичких особина и она је специјалност жена што не значи да мушкарци не требају, не могу или нису нежни већ само да жене имају веће потенцијале него мушкарци, те да кад су исти максимално развијени, да су боље у томе од сваког мушкарца. Замисли нежног Херкулеса. . . може он да се потруди и да да фасцинантне резултате али где то може да се пореди са женом?
А све песме које си навео су такве -- нежне, са врло благим малтене неприметним прелазима, релтивно споре и тихе, ненаметљиве. Што не значи да су лоше или да не требаш да их слушаш, само да нису . . . мушке.
Толико
Ово би био бољи избор.to je isto zenska
Није питање шта се коме свиђа ( иако јесте пожељно да се постављају песме које се људима допадају. )Dobro za mene je ipak emocija pre drkanja u mozak
Па не бојимо се бре, отворио сам тему "Женски рок" за те сврхе.Evo jos malo muskog rocka za one koji se ne plase emocija
Znaci delis muziku na mekane balade=zenske i kurcevito mlataranje kosom = muske,koji su ovo shokoviНије питање шта се коме свиђа ( иако јесте пожељно да се постављају песме које се људима допадају. )
Ако ти се не свиђа, постоји тема, "Женски рок"
Па не бојимо се бре, отворио сам тему "Женски рок" за те сврхе.
Претежно женска Боља ти је она од Рибље Чорбе.
Može li ovo da prođe?
Nadam se da nije previše njonjava.
То је једна од подела, није једина. Али полако, не могу 100 тема одједном да отворим.Znaci delis muziku na mekane balade=zenske i kurcevito mlataranje kosom = muske,koji su ovo shokovi
To je podela nekog ko slusa radio gde ubodu svaku 30u dobru pesmuТо је једна од подела, није једина. Али полако, не могу 100 тема одједном да отворим.
Znala sam da je njonjava. Srećom, ne postavih Cukića.Претежно женска Боља ти је она од Рибље Чорбе.
За њега ће нам требати посебна тема, "Њоњава музика".Znala sam da je njonjava. Srećom, ne postavih Cukića.