Мушки рок

Svetozar ot Ružičić

Veoma poznat
Poruka
10.980
Музика се дели на мушку и на женску. Ко се не слаже с тим, може да напусти тему :cool: Ко се слаже с тим, може слободно да се бави питањем шта су тачно карактеристике исте као и да поставља одговарајуће клипове.

Пошто не бих хтео да тема буде превише уско фокусирана, када кажем рок, мислим на све жанрове који су настали из истог и повезани су са њим, а то укључкује све варијанте метал и панк музике али и неке варијанте џеза.

Например, ово би могло да се сматра мушком рок музиком иако се свуда третира првенствено као џез.

Mahavishnu Orchestra - One Word

Музика се дели на мушку и на женску.

Nesto gluplje na ovom forumu nisam procitao, ali hajde, cisto iz radoznalosti da pitam. Kako se u tvoju "musku" muziku uklapa kada je sviraju i komponuju zene? Sa obzirom da si kao primer "muske muzike" prvo postavio Mahavishnu Orchestra, a u kome je klavijaturistkinja Gayle Moran bila dugogodisnji clan tokom 70-tih i svirala je na dva njihova albuma. I ne brini. Ova tema je toliko glupava da nemam nameru da ucestvujem u njoj i da ti "kvarim temu"......

Nesto gluplje na ovom forumu nisam procitao, ali hajde, cisto iz radoznalosti da pitam. Kako se u tvoju "musku" muziku uklapa kada je sviraju i komponuju zene? Sa obzirom da si kao primer "muske muzike" prvo postavio Mahavishnu Orchestra, a u kome je klavijaturistkinja Gayle Moran bila dugogodisnji clan tokom 70-tih i svirala je na dva njihova albuma. I ne brini. Ova tema je toliko glupava da nemam nameru da ucestvujem u njoj i da ti "kvarim temu"......
Шта има везе ко је аутор музике? Мислиш да жене не могу да праве мушку музику? :think:

Све најбоље ти желим.

bijedna žena ne bi pristala da se njena muzika naziva muškom
А зашто би то било битно? :think: Музика коју је направила или јесте или није мушка музика. Ако се њој то не свиђа, то би, чини ми се, био њен проблем, зар не?

Poslednja izmena od moderatora:
Музика се дели на мушку и на женску. Ко се не слаже с тим, може да напусти тему :cool: Ко се слаже с тим, може слободно да се бави питањем шта су тачно карактеристике исте као и да поставља одговарајуће клипове.

Пошто не бих хтео да тема буде превише уско фокусирана, када кажем рок, мислим на све жанрове који су настали из истог и повезани су са њим, а то укључкује све варијанте метал и панк музике али и неке варијанте џеза.

Например, ово би могло да се сматра мушком рок музиком иако се свуда третира првенствено као џез.

Ovo je interesantna ideja i dopada mi se veoma. Nisam o ovome razmisljala do sada.
Prihvatam ideju, i vjerujem da cu negdje podsvjesno da razmisljam o tome, jer vec prihvatam ideju da postoje muski i zenski filmvi.
Onda mora da postoji i muska i zenska muzika.

Sada znam da su uglavnom pjesme koje me vuku na plesanje, zenske i to mi je lakse da dokucim, no muske.

Ovo mi nesto pade na um, ali nisam sasvim zadovoljna:

nikola pejakovic-da li venem ili zrim​

https://www.youtube.com/watch?v=FpAACtsObJQ

Back