Muški promiskuitet

Trebalo bi da bude 50% odgovornosti, ali nije.
Žene moraju sve. Muka mi je više, nazivaju nas konstantno inferioriornim bićima itd, a ko snosi veću je.benu odgovornost- žene.
Pa ljepoto ti trudna ostaješ i tebi tijelo trpi stoga trebalo bi da imaš veću odgovornost,ma da i muškarci bi trebali paziti koliko toliko.Žene mogu od kapi sperme zatrudnjeti

• Podržavam
Reactions: DUH
Pa više nema potrebe da se uvećava broj ljudi na planeti zarad opstanka i radne snage

A porodične vrednosti i obuzdavanje promiskuiteta je prilično self explanatory, ne
Nije to do muškaraca nego do žena koje daju,rekao sam ti muškarci su seksualniji i stoga je njihov promiskuitet do nekle prirodan.Ali ga ne podržavam radi moralnih i bioloških principa.

Pa ljepoto ti trudna ostaješ i tebi tijelo trpi stoga trebalo bi da imaš veću odgovornost,ma da i muškarci bi trebali paziti koliko toliko.Žene mogu od kapi sperme zatrudnjeti
au sta tebi pada na pamet ona da bude s nekim muskarcem, pu pomeri se smesta ne rusi joj snove ona bi malo da bude bitna i da zene vladaju svetom al sto rece jedan forumas, taj film nece gledati
bori se svim silama protiv muskaraca al to moze samo na netu da se filozofira dok ti zene cuvaju ledja u praksi nema teorije
kad bi muskarci nestali mogle bi samo da se skidaju za pare i da ih neko slika
a da za to im treba muskarac fotograf, znaci i na to mozemo da zaboravimo

A ako žena odluči da ima dete koje si napravio jer nisi koristio zaštitu?
Preuzimaš li pola odgovornosti? Pošto je to bukvalno pola tvog genetskog materijala.
A nije pola moga genetskog materijala kada ga ubijaju makazama i mesare?Pa sigruno da bih bio otac tom djetetu ali ne i muž toj ženi.A i svakako danas lete na abortuse tako da mi svejedno.

Back