- Poruka
- 5.887
To je Frojdova škola...dokazana kao netačna i ženomrzačka.tesko da neki muskarac ode u lazu jer nema pichkke
al da zena koja je lisena qurtza ode u 3 lepe, to je dobro poznat motiv svih umetnosti![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je Frojdova škola...dokazana kao netačna i ženomrzačka.tesko da neki muskarac ode u lazu jer nema pichkke
al da zena koja je lisena qurtza ode u 3 lepe, to je dobro poznat motiv svih umetnosti![]()
ŠibiceMa sve muskarce spaliti na lomaci i da zene konacno zavladaju, ne znam sta ste cekale do sad
pa kad imas feministicku temuTo je Frojdova škola...dokazana kao netačna i ženomrzačka.

Ne odgovori mi bona,što je bitno pevaspitati muškarci radi dobrobiti čovječanstva i porodičnih vrijednosti? hahaKo, njih dvoje?
Pa više nema potrebe da se uvećava broj ljudi na planeti zarad opstanka i radne snageNe odgovori mi bona,što je bitno pevaspitati muškarci radi dobrobiti čovječanstva i porodičnih vrijednosti? haha
Pa ljepoto ti trudna ostaješ i tebi tijelo trpi stoga trebalo bi da imaš veću odgovornost,ma da i muškarci bi trebali paziti koliko toliko.Žene mogu od kapi sperme zatrudnjetiTrebalo bi da bude 50% odgovornosti, ali nije.
Žene moraju sve. Muka mi je više, nazivaju nas konstantno inferioriornim bićima itd, a ko snosi veću je.benu odgovornost- žene.
Pa i ti praviš to dete?Pa ljepoto ti trudna ostaješ i tebi tijelo trpi stoga trebalo bi da imaš veću odgovornost,ma da i muškarci bi trebali paziti koliko toliko.Žene mogu od kapi sperme zatrudnjeti
Ne pitam se za abortus a onda neću ni za kontracepciju.Moje tijelo moj izborPa ti praviš to dete?
I smatraš da treba da se pitaš za abortus?
Ali ne i da budeš odgovoran za kontracepciju?
A ako žena odluči da ima dete koje si napravio jer nisi koristio zaštitu?Ne pitam se za abortus a onda neću ni za kontracepciju.Moje tijelo moj izbor.Isti princip je za abortus kada ga žene agrumentuju

Nije to do muškaraca nego do žena koje daju,rekao sam ti muškarci su seksualniji i stoga je njihov promiskuitet do nekle prirodan.Ali ga ne podržavam radi moralnih i bioloških principa.Pa više nema potrebe da se uvećava broj ljudi na planeti zarad opstanka i radne snage
A porodične vrednosti i obuzdavanje promiskuiteta je prilično self explanatory, ne
au sta tebi pada na pamet ona da bude s nekim muskarcem, pu pomeri se smesta ne rusi joj snove ona bi malo da bude bitna i da zene vladaju svetom al sto rece jedan forumas, taj film nece gledatiPa ljepoto ti trudna ostaješ i tebi tijelo trpi stoga trebalo bi da imaš veću odgovornost,ma da i muškarci bi trebali paziti koliko toliko.Žene mogu od kapi sperme zatrudnjeti
A nije pola moga genetskog materijala kada ga ubijaju makazama i mesare?Pa sigruno da bih bio otac tom djetetu ali ne i muž toj ženi.A i svakako danas lete na abortuse tako da mi svejedno.A ako žena odluči da ima dete koje si napravio jer nisi koristio zaštitu?
Preuzimaš li pola odgovornosti? Pošto je to bukvalno pola tvog genetskog materijala.
zamisljam nako distanciono oralni peting kroz razgovor uz kafu a ti kazes sagovorniku, pola tvog genetskog materijala... sunze ti korona je za tebe malo dete...A ako žena odluči da ima dete koje si napravio jer nisi koristio zaštitu?
Preuzimaš li pola odgovornosti? Pošto je to bukvalno pola tvog genetskog materijala.

sine mitre, doope uza zid i pancir spredaA nije pola moga genetskog materijala kada ga ubijaju makazama?

Jeste, pošto žene ne umeju da drže kameru.kad bi muskarci nestali mogle bi samo da se skidaju za pare i da ih neko slika
a da za to im treba muskarac fotograf, znaci i na to mozemo da zaboravimo
Zato što nećeš da koristiš zaštitu.A i svakako danas lete na abortuse tako da mi svejedno.
Ma da bih prije rekao da ih više zadržavaju,pogotovo mlade djevojke.Savjest šta li već i strah od steriliteta.Vidiš kako si kontradiktorna ako je tvoje tijelo tvoj izbor onda je i tvoja odgovornost za kontracepciju jer ti budeš oplođena ne muškarac.Zato što nećeš da koristiš zaštitu.
pa to ti pricam, al kad ti budes glavna sve ce da se promeniJeste, pošto žene ne umeju da drže kameru.
70% kamermana su žene.pa to ti pricam, al kad ti budes glavna sve ce da se promeni
100 % prostitutaka su također žene!70% kamermana su žene.
Odakle ti tod kamermani su uvijek bili većinom muškarci ne znam ni jednu ženu da je kamerman70% kamermana su žene.
70% kamermana u industriji su žene.Odakle ti tod kamermani su uvijek bili većinom muškarci ne znam ni jednu ženu da je kamerman
znam ja da si ti veliki protivnik muskaraca, al sad ga pretera bas70% kamermana su žene.
Ne bitno uglavnom, ne replicira mi na prijašnju poruku zanima me replika70% kamermana u industriji su žene.