Sapica mala
Primećen član
- Poruka
- 561
Ženice kako reagujete kad vam vaš muskarac pogleda neku zgodnu,prelepu ženu koja prodje pored vas,DALI POCNE ROKTATI I VIKAT VIDJAJJJ ROBE
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Гледамо заједно.Ženice kako reagujete kad vam vaš muskarac pogleda neku zgodnu,prelepu ženu koja prodje pored vas,DALI POCNE ROKTATI I VIKAT VIDJAJJJ ROBE
Isto i ja mislim, ja bih svog muškarca mogla i dijeliti sa drugomMa briga me gde gleda i u koju, uvek kažem, ako ima bolje, široko ti polje
Ja sve brzo, brzo skeniram i ako uočim opasnost samo mu pokažem naŽenice kako reagujete kad vam vaš muskarac pogleda neku zgodnu,prelepu ženu koja prodje pored vas,DALI POCNE ROKTATI I VIKAT VIDJAJJJ ROBE
Опаа имаш друга али и мушкарца.. Ти то на два фронта. Опасна си.Isto i ja mislim, ja bih svog muškarca mogla i dijeliti sa drugom
(sjekirom)
HomonimОпаа имаш друга али и мушкарца.. Ти то на два фронта. Опасна си.
Kako se bese zove ono sto konjima stavljaju na glavu da ne bacaju oci svuda ?Ženice kako reagujete kad vam vaš muskarac pogleda neku zgodnu,prelepu ženu koja prodje pored vas,DALI POCNE ROKTATI I VIKAT VIDJAJJJ ROBE
Ako nešto zvoca pohvalim je da izgleda kao baraka.
Idem danas u trgovini idu momak i devojka ona ajmo reci polu gola suknjica je znaci toliko uska da joj se guza prosto vidi da nema gaćice uopste sveskama videla al ono jos nisam stvarnoГледамо заједно.
Свако воли да види згодну, лепу жену.
Slabije žene?hmmm žene su najjača bića,primer rodit dete nista drugo netreba.koja snaga i muka po 15sati i sve preživiJa ženi uvek kažem vidi kako je zgodna, kako drži dosebe a samim time i o muškarcu sa kojim je. Ako nešto zvoca pohvalim je da izgleda kao baraka.
Žene moraju uvek da se trude jer su u svemu slabije od muškaraca.
Anestezija i gotovo za 5 minuta.Idem danas u trgovini idu momak i devojka ona ajmo reci polu gola suknjica je znaci toliko uska da joj se guza prosto vidi da nema gaćice uopste sveskama videla al ono jos nisam stvarno
Slabije žene?hmmm žene su najjača bića,primer rodit dete nista drugo netreba.koja snaga i muka po 15sati i sve preživi
AhaaaAnestezija i gotovo za 5 minuta.
Op onda si sumnjivaGledamo zajedno
Ali ja sam gora u tom gledanje dobrih ribi od bilo kog muskarca
Gdeces bre da kažeš čoveku tako vidiš daje kao čvarak
Koji si ti konj...
EDIT: baraka u smislu trošna kuća, ili Baraka u smislu Mortal Kombat?
baraka:Gdeces bre da kažeš čoveku tako vidiš daje kao čvarak
Jel znaš staje ČVARAKbaraka:
Baraka:
Nije to lepo od tebe al ajd takva osobabaraka:
Baraka:
Znam za svinjski čvarak.Jel znaš staje ČVARAK
Smežuranu ono kadje previše mali jelZnam za svinjski čvarak.
I da se za smežuranu kitu kaže da je kao čvarak.
Kada si dugo u moru pa se uvuče.Smežuranu ono kadje previše mali jel