Muški parfemi koje žene žele da osete

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ono o znoju sam se zezao, ali imao sam devojku koja se zaista palila na (moj) znoj.
Možda je bila malo udarena🤔
Ne, ona je na najelementarnijem nivou osetila da si ti mužjak za nju. Vršene su studije gde su učesnici birali partnere po mirisu koji su ostavljali na vešu. I ispostavilo se da su dobro izabrali na slepo.

Ono o znoju sam se zezao, ali imao sam devojku koja se zaista palila na (moj) znoj.
Možda je bila malo udarena🤔
Samo jedna?
Pa skoro sve klinkice i one koje nisu razocarane u ljubav i aktivno vole se pale na znoj svog muskarca....To je prirodno ponasanje, ne znam zasto mislite da je to ludo.....to da li je luda preko toga, to je stvar bonusa, nema veze sa mirisom tela...

Namerno kazem klinkice za osobe koje su otvorene prema seksu a mladjeg su doba...ne u smislu da su nezrele a kao zrele su to prevazisle...
Nisu kinky.

Iz mog iskustva ja bih uz neki procenat rezerve jos i izjavio da ako je zaljubljena u tebe , videce se po tome kako se odnosi prema tvom mirisu...
A ima neka teorija u jednom jedinom casopisu koja kaze isto to , kao kad se dvoje nadju da vole medjusobne mirise, onda su srodna bica....
Ja u to ne verujem, ali verujem u ovo drugo , da kad se nadju i zaljube, onda vole medjusobno mirise, e sad zbog cega , ne znam, ja ne biram po mirisu, ali mozda je nesvesno..

Npr , pre neki dan sam bio nervozan jako dugo , zbog mirisa loseg majstora koji me je zaebavao, a iza njega ostao miris i dok nije izvetrio , ja sam bio nervozan...
Neverovatno je sta ljudi sebi dozvoljavaju kao svoju profesiju a koliko ne znaju....
Tako da ako to isto vazi kod zena, onda me takve zene nerviraju mirisom pa pobegnem odmah..
Da naglasim, imam izuzetno culo mirisa, znaci poznat sam po tome sire i van porodice....Nanjusim autobus ili auto u selu koje je bez saobracaja i do 5 min pre a nekad i vise do 15 min , ako vetar duva na moju stranu...
Pogadjam vreme po mirisu kise koja stize i po nekoliko sati pre oblaka...
Zacine, jedino nisam skolovan za vina pa tu ne znam nista...

Ali partnerke su mi zene malih noseva i prilicno malog dometa nosa...

Dobri parfemi su pravi magnet za žene, a to one same i potvrđuju. Pripadnice lepšeg pola otkrile su da ne mogu da odole muškaricma koji na sebi nose zavodljive, muževne i snažne parfeme i one su uspele da odaberu 10 parfema koji su po njihovom mišljenju obavezni i koji se moraju naći u kupatilu svakog muškarca.Ako želite da budete omiljeni u ženskom društvu i da mirisom privlačite poglede i misli ženskog pola, onda vam savetujemo da potražite neki od ovih parfema.
Žene su izabrale 10 muških parfema koji su po njima obavezni u 2020. godini, a evo o kojim parfemima je reč:

Tom Ford Noir
Penhaligon`s Juniper Sling
Jo Malone London Huntsman
Dior Sauvage
Paco Rabanne 1 Million
Chanel Bleu de Chanel
Creed Aventus
Boss Bottled by
Hugo Boss Boss Bottled
Tom Ford Neroli Portofino
Diesel Only the brave tattoo
(muški magazin)

Šta da vam kazem dragi moji...Ako želite da privucete pažnju neke žene, koristite jedan od ovih parfema za muškarce :lol:
p.s. sapun i voda se podrazumeva
Ja imam karakteristicnu hemiju koze i organizma,tako da od ovih nabrojanih probao sam nekoliko.
Tom Ford mi se svideo,ali posle 15ak minuta na mojoj kozi je mirisao kao mesavina praska za ves i Briona.
Ne znam ni sam koliko sam probao raznih parfema-cim koza upije ili mirise na jekoderm,ili na neko cvece,ili ostane samo cist vocni miris.
Dva samo koristim,STR8 original (on i nije parfem) i Terre D Hermes. I kad god imam vremena da setam po free shopovima,probam nekoliko i uvek se vratim na ova dva...
A nama miris ribice na +37
U koznim pantalonama?
Ne znam, meni je brut naj naj, mada ni on više nije što je bio.
Podseti me na DelBoy-a.
Kad kaze Rodniju da se okupamo u Brutu pa da idemo u lov na zenske :D

Dobri parfemi su pravi magnet za žene, a to one same i potvrđuju. Pripadnice lepšeg pola otkrile su da ne mogu da odole muškaricma koji na sebi nose zavodljive, muževne i snažne parfeme i one su uspele da odaberu 10 parfema koji su po njihovom mišljenju obavezni i koji se moraju naći u kupatilu svakog muškarca.Ako želite da budete omiljeni u ženskom društvu i da mirisom privlačite poglede i misli ženskog pola, onda vam savetujemo da potražite neki od ovih parfema.
Žene su izabrale 10 muških parfema koji su po njima obavezni u 2020. godini, a evo o kojim parfemima je reč:

Tom Ford Noir
Penhaligon`s Juniper Sling
Jo Malone London Huntsman
Dior Sauvage
Paco Rabanne 1 Million
Chanel Bleu de Chanel
Creed Aventus
Boss Bottled by
Hugo Boss Boss Bottled
Tom Ford Neroli Portofino
Diesel Only the brave tattoo
(muški magazin)

Šta da vam kazem dragi moji...Ako želite da privucete pažnju neke žene, koristite jedan od ovih parfema za muškarce :lol:
p.s. sapun i voda se podrazumeva

A mora li baš taj sapuni voda??

Što je taj Tom Ford tako popularan? Skroz je bezveze. Totalno nedefinosan parfem bez ikakve "note" sa pijačarskim šmekom.

Ja trenutno imam ovaj 1 million. Ne sviđa mi se uopšte.

Jedan od retkih koji ne guše!
12752_lb-uomo-cedro-edt-75-ml.jpg

Back