Ono o znoju sam se zezao, ali imao sam devojku koja se zaista palila na (moj) znoj.
Možda je bila malo udarena
Samo jedna?
Pa skoro sve klinkice i one koje nisu razocarane u ljubav i aktivno vole se pale na znoj svog muskarca....To je prirodno ponasanje, ne znam zasto mislite da je to ludo.....to da li je luda preko toga, to je stvar bonusa, nema veze sa mirisom tela...
Namerno kazem klinkice za osobe koje su otvorene prema seksu a mladjeg su doba...ne u smislu da su nezrele a kao zrele su to prevazisle...
Nisu kinky.
Iz mog iskustva ja bih uz neki procenat rezerve jos i izjavio da ako je zaljubljena u tebe , videce se po tome kako se odnosi prema tvom mirisu...
A ima neka teorija u jednom jedinom casopisu koja kaze isto to , kao kad se dvoje nadju da vole medjusobne mirise, onda su srodna bica....
Ja u to ne verujem, ali verujem u ovo drugo , da kad se nadju i zaljube, onda vole medjusobno mirise, e sad zbog cega , ne znam, ja ne biram po mirisu, ali mozda je nesvesno..
Npr , pre neki dan sam bio nervozan jako dugo , zbog mirisa loseg majstora koji me je zaebavao, a iza njega ostao miris i dok nije izvetrio , ja sam bio nervozan...
Neverovatno je sta ljudi sebi dozvoljavaju kao svoju profesiju a koliko ne znaju....
Tako da ako to isto vazi kod zena, onda me takve zene nerviraju mirisom pa pobegnem odmah..
Da naglasim, imam izuzetno culo mirisa, znaci poznat sam po tome sire i van porodice....Nanjusim autobus ili auto u selu koje je bez saobracaja i do 5 min pre a nekad i vise do 15 min , ako vetar duva na moju stranu...
Pogadjam vreme po mirisu kise koja stize i po nekoliko sati pre oblaka...
Zacine, jedino nisam skolovan za vina pa tu ne znam nista...
Ali partnerke su mi zene malih noseva i prilicno malog dometa nosa...