gost 433974
Veoma poznat
- Poruka
- 12.863
Isto XDma nemam baš uvek...al uglavnom znam da ocenim kad malo da oladim da ga baš ne preteram načisto,al omakne mi se ponekad XD
Ja to i dalje ucim, pre sam bila gora, sad je okej
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto XDma nemam baš uvek...al uglavnom znam da ocenim kad malo da oladim da ga baš ne preteram načisto,al omakne mi se ponekad XD
ćuti,ja kad se setim sebe kakav sam bio kao tinejdžer uopšte mi nije jasno što su se ljudi družili sa mnom XDIsto XD
Ja to i dalje ucim, pre sam bila gora, sad je okej
Hahahahahahah, dobro pa smo uvideli nase ispadećuti,ja kad se setim sebe kakav sam bio kao tinejdžer uopšte mi nije jasno što su se ljudi družili sa mnom XD
Vama zenskim Ovnovima je oprosteno sveEh vi ovnovi
I ja sam.jedna XD
Mi smoVama zenskim Ovnovima je oprosteno sve

Nego sta nego jeste i dobri prijateljiMi smo![]()
Nismo lošiNego sta nego jeste i dobri prijatelji
Ima takvihNesto ne gotivim, nije tako generalno ali vecinom su puni sebe i energije a glupi kao panj i onda je to dosadno gledati.
Nismo loši
Girl you're my angel
Lepo je vece da bi se nevirao uzmi pojedi snickersNesto ne gotivim, nije tako generalno ali vecinom su puni sebe i energije a glupi kao panj i onda je to dosadno gledati.
Ovnovi kao da su uvijek takvi a bikovi samo kad su u pogodnom okruzenju, kad se ima sa kim boriti u smislu ega i slicno…inace kad su sa ‘domacim’ ljudima, recimo porodicom, bas su dosadni i tihi…totalno druge osobe. Ma vise su dvolicni neki cvrsti znakovi od riba.Ima takvih
Ja uglavnom to mislim za muske bikove
Sta to imaju Jarcevi, ja nis nisam osjetilaNista efikasno sto imaju Jarcevi
StrastSta to imaju Jarcevi, ja nis nisam osjetila![]()
I meni se čini, jedino im je zajednička crta ta neka tvrdoglavost i energičnost.o i ti si
inače čini mi se da ima velika razlika između ženskih i muških
eee to funkcionisanje posle jako malo spavnja ili ne spavanja uopšte je nešto što mi je više puta dobro došlo pošto imam nesanicu i milion puta sam tako presedeo celu noć i samo se nalijem kafom kad krene da se sviće i odem na ispit,razgovor za posao,šta god i ne vidi mi se XDI meni se čini, jedino im je zajednička crta ta neka tvrdoglavost i energičnost.
Npr sa ženskim sam uglavnom kul.
Sa muškima sam uglavnom u klinču.
Ne prijaju mi nešto te njihove vibracije.
Oni su prirodno nedokazani, a ja sam indukovano nedokazana pa tu nastane problem.
Imaju plus za taj neki feder u dopetu, mogu da spavaju tri sata, da ceo sledeći dan budu aktivni i opet sledeću noć u neki provod, kao da su na nekim dopinzima, svaka čast za tu količinu energije.
Nije to brate,...nalivam se i ja kafom, pa zaspim za pet minuta. Imaju Ovnovi(i žene i muškarci) neki nepresušni izvor energije. Imaju ga i škorpije,...oni k'o da, spavaju sa jednim budnim okom.To su energični znaci, ...to je taj Mars u vama(akcija, pokret, energičnost...),ostali su mlitavi( koji nemaju agresivnog vladara tipa bikovi(oni su k'o usporeni snimak i blaži su(to je Venera) ,jarčevi su spori (Saturnova energija, ali magnetski jaka)...itd.eee to funkcionisanje posle jako malo spavnja ili ne spavanja uopšte je nešto što mi je više puta dobro došlo pošto imam nesanicu i milion puta sam tako presedeo celu noć i samo se nalijem kafom kad krene da se sviće i odem na ispit,razgovor za posao,šta god i ne vidi mi se XD
Laki bestardi, šalim seeee to funkcionisanje posle jako malo spavnja ili ne spavanja uopšte je nešto što mi je više puta dobro došlo pošto imam nesanicu i milion puta sam tako presedeo celu noć i samo se nalijem kafom kad krene da se sviće i odem na ispit,razgovor za posao,šta god i ne vidi mi se XD
Strast

ako ti je neka uteha,takav tempo nije baš nešto zdrav i pre ili kasnije će da nam se svetiLaki bestardi, šalim se
Ja sam brate ko ona živuljka lenjivac, mogu da zaspim stojeći, nema šanse da bih taj tempo izdržala bez nekih opijata (kafa se ne računa u to a i ne radi XD).
Osjetices ima vremenaOno jesu nudili al nisam osjetila pa zato pitam
Ovnovi nisu ni nudili![]()
Nemam ja vremena vise nizastaOsjetices ima vremena