Muski ovnovi

o i ti si :D
inače čini mi se da ima velika razlika između ženskih i muških
I meni se čini, jedino im je zajednička crta ta neka tvrdoglavost i energičnost.
Npr sa ženskim sam uglavnom kul.
Sa muškima sam uglavnom u klinču.
Ne prijaju mi nešto te njihove vibracije.
Oni su prirodno nedokazani, a ja sam indukovano nedokazana pa tu nastane problem.
Imaju plus za taj neki feder u dopetu, mogu da spavaju tri sata, da ceo sledeći dan budu aktivni i opet sledeću noć u neki provod, kao da su na nekim dopinzima, svaka čast za tu količinu energije.

I meni se čini, jedino im je zajednička crta ta neka tvrdoglavost i energičnost.
Npr sa ženskim sam uglavnom kul.
Sa muškima sam uglavnom u klinču.
Ne prijaju mi nešto te njihove vibracije.
Oni su prirodno nedokazani, a ja sam indukovano nedokazana pa tu nastane problem.
Imaju plus za taj neki feder u dopetu, mogu da spavaju tri sata, da ceo sledeći dan budu aktivni i opet sledeću noć u neki provod, kao da su na nekim dopinzima, svaka čast za tu količinu energije.
eee to funkcionisanje posle jako malo spavnja ili ne spavanja uopšte je nešto što mi je više puta dobro došlo pošto imam nesanicu i milion puta sam tako presedeo celu noć i samo se nalijem kafom kad krene da se sviće i odem na ispit,razgovor za posao,šta god i ne vidi mi se XD

eee to funkcionisanje posle jako malo spavnja ili ne spavanja uopšte je nešto što mi je više puta dobro došlo pošto imam nesanicu i milion puta sam tako presedeo celu noć i samo se nalijem kafom kad krene da se sviće i odem na ispit,razgovor za posao,šta god i ne vidi mi se XD
Nije to brate,...nalivam se i ja kafom, pa zaspim za pet minuta. Imaju Ovnovi(i žene i muškarci) neki nepresušni izvor energije. Imaju ga i škorpije,...oni k'o da, spavaju sa jednim budnim okom.To su energični znaci, ...to je taj Mars u vama(akcija, pokret, energičnost...),ostali su mlitavi( koji nemaju agresivnog vladara tipa bikovi(oni su k'o usporeni snimak i blaži su(to je Venera) ,jarčevi su spori (Saturnova energija, ali magnetski jaka)...itd.

Poslednja izmena:
Laki bestardi, šalim se 😁

Ja sam brate ko ona živuljka lenjivac, mogu da zaspim stojeći, nema šanse da bih taj tempo izdržala bez nekih opijata (kafa se ne računa u to a i ne radi XD).

Back