MUSKI ORGAZAM

i meni se desilo da dodje do prskanja ali ne i orgazma.

a desilo mi se i skoro obrnuto, da je doslo do nekoliko klimaksa pa tek onda osemenjavanje okoline.

muski orgazam se moze ugusiti ako se zeli a svrha bi bila da se izazove drugi snosaj, da se produzi seks.
sto je jaci orgazam, veca nesposobnost za skori sledeci snosaj.

mi muski moramo da budemo izdrzljivi, nas orgazam nije nikom prioritet, nezeljen je i nepozeljan.

dok zena moz da lezi ko balvan i da jedva mrda i to ce biti sasvim ok.

u takvom mraku zivimo yebiga

el tacno da ejakulacija ne znaci uvek i orgazam?
i sta je muski orgazam:think:
i gde se krije ako ne u ejakulaciji?

pa u užem smislu da
u širem ne

mislim reče već neko, ono kad ištrcaš a ne osećaš zadovoljenje i harmonijum nego ono ko da se se upišo

sad koji su faktori kompletnog tretmana... pa ono kao neka psihofizička atmosferalna i momentalna kontemplacija... ko kod svih

el tacno da ejakulacija ne znaci uvek i orgazam?
i sta je muski orgazam:think:
i gde se krije ako ne u ejakulaciji?

Ustanovio sam da mi je vrlo cesto mnogo gotivnije kada samaram majmuna nego kada hebem...Nije mi jasno koja je budala zapocela mit o muskarcu koji trpa satima kao robot?!I tako,kao sto su majke ucile cerke generacijama da ne daju na prvom sastanku,tako su nas ocevi ucili da "pravi j3bac" prtza 3 puta za redom po 2 sata bez vadjenja....I eto...,svi se mi sada trudimo da guslamo sto duze a zene da sto vise stenju,rezultat-puno frke ni oko cega.
ja sam tome doskocio do nekle,fora je da zeni rastezes noge sto vise i da joj uvrces ruke i tako to...sutra kad dobije upalu misica i sve je boli svaka zena pomisli:"J3bo te.,al me je razvalio!" a sve odradis brzinski i za 15ak minuta..tu je tajna muskog orgazma!Tajna je u ne odlaganju prskanja!!Tako svaki put kad tusiras tresu ti se noge....

Back