Muski Lav-pravi problem

• Začetnik teme Začetnik teme efi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

efi

Početnik
Poruka
10
Ja sam Ovnica, podznak Strelac u vezi sam sa Lavom vec 3 meseci. Krenulo je sve dobro, odjednom se povukao i zatvorio. Nema ga pa se javi po neko vreme. Ja ne znam kako da se postavim. I pored svoje temperamentne prirode, strpljiva sam, tolerantna. Volela bih da mi napisete nesto vise o muskim Lavovima. Kakvi su u ljubavi? Treba da pokazujem osecanja ili ne? Da ga ignorisem ili kontaktiram cesce? Molim vas Lavovi, pomagajte, jako mi je stalo do njega.

:cry:

efi:
Ja sam Ovnica, podznak Strelac u vezi sam sa Lavom vec 3 meseci. Krenulo je sve dobro, odjednom se povukao i zatvorio. Nema ga pa se javi po neko vreme. Ja ne znam kako da se postavim. I pored svoje temperamentne prirode, strpljiva sam, tolerantna. Volela bih da mi napisete nesto vise o muskim Lavovima. Kakvi su u ljubavi? Treba da pokazujem osecanja ili ne? Da ga ignorisem ili kontaktiram cesce? Molim vas Lavovi, pomagajte, jako mi je stalo do njega.

:cry:

Мислиш овчица? :twisted:
Шала мала, него...како је он у глави осмислио после иоле озбилјнијег упознаванја ( неделја, две)...ТАКО ЋЕ И БИТИ!
Да си ти озбилјна варијанта, већ би те увелико ставио на пиједестал и поносно као лав штитио мазио и пазио (као и сви лавови кад стварно заволе некога...што нам се не дешава баш често). Овако си само комбинација... "газелица" за забаву.

ej Ljubo, ako je kako ti kazes, onda je on to veoma dobro osmislio, prve 2 -3 nedelje su bile najbolje, ja pitala samo kako postupiti. Prilicno sam hladna i ne znam treba da krijem svoja osecanja ili da mu kazem da mi je stalo do njega otvoreno. Nikad nisam bila sa Lavom.

Evo ja sam sa mojim Lavom vec skoro 3 godine i ovo sto pricas,to zatvaranje,pa ponekad javljanje,ne lici mi na njih(a znam dosta i muskih i zenskih).Lavovi kad vole rade to iskreno i to tako da svi javno vide,ne ostavljaju mesta sumnji.A njih treba maziti i paziti,kako deca su,pokazati im da mislis na njih ali da ih ne smoris,vole malo slobode,a opet ako ih ne zoves zale se da im ne posvecujes paznju-najbolje su neke duhovite poruke i sl.,jako su velikodusni,ali i jako egocentricni(pa Sunce-centar svega,je njihova vladajuca planeta).Kod Ovnova je lose sto umeju da se inate,budu hladni i tvrdoglavi,a kod Strelceva je lose sto su nestalni i cesto orijentisani na sebe.Ne navodim tvoje dobre osobine,vec lose,jer to je mozda ono sto smeta.A Strelcevi su obicno duhoviti,iskoristi to,jer Lavovi padaju na veselost,sale,akciju-izlaske,smeh...Sve suvise strogo,ukalupljeno,hladno,nepazljivo pravi je 'turn off' za njih...Bilo bi dobro znati sta je on u podznaku...Kao pravi Ovan verujem da volis cistu situaciju,pa lepo smogni snage i pitaj ga sikreno,jer on ti nesto negativno nikad sam nece prvi reci,pre ce da nestane..

Evo ja sam sa mojim Lavom vec skoro 3 godine i ovo sto pricas,to zatvaranje,pa ponekad javljanje,ne lici mi na njih(a znam dosta i muskih i zenskih).Lavovi kad vole rade to iskreno i to tako da svi javno vide,ne ostavljaju mesta sumnji.A njih treba maziti i paziti,kako deca su,pokazati im da mislis na njih ali da ih ne smoris,vole malo slobode,a opet ako ih ne zoves zale se da im ne posvecujes paznju-najbolje su neke duhovite poruke i sl.,jako su velikodusni,ali i jako egocentricni(pa Sunce-centar svega,je njihova vladajuca planeta).Kod Ovnova je lose sto umeju da se inate,budu hladni i tvrdoglavi,a kod Strelceva je lose sto su nestalni i cesto orijentisani na sebe.Ne navodim tvoje dobre osobine,vec lose,jer to je mozda ono sto smeta.A Strelcevi su obicno duhoviti,iskoristi to,jer Lavovi padaju na veselost,sale,akciju-izlaske,smeh...Sve suvise strogo,ukalupljeno,hladno,nepazljivo pravi je 'turn off' za njih...Bilo bi dobro znati sta je on u podznaku...Kao pravi Ovan verujem da volis cistu situaciju,pa lepo smogni snage i pitaj ga iskreno,jer on ti nesto negativno nikad sam nece prvi reci,pre ce da nestane..

gosca19735:
Lavovi kad vole rade to iskreno i to tako da svi javno vide,ne ostavljaju mesta sumnji.A njih treba maziti i paziti,kako deca su,pokazati im da mislis na njih ali da ih ne smoris,vole malo slobode,a opet ako ih ne zoves zale se da im ne posvecujes paznju-najbolje su neke duhovite poruke i sl.,jako su velikodusni,ali i jako egocentricni(pa Sunce-centar svega,je njihova vladajuca planeta)...........jer Lavovi padaju na veselost,sale,akciju-izlaske,smeh...Sve suvise strogo,ukalupljeno,hladno,nepazljivo pravi je 'turn off' za njih.................i pitaj ga sikreno,jer on ti nesto negativno nikad sam nece prvi reci,pre ce da nestane..

Управо си описала 90% мушкараца!

efi:
ej Ljubo, ako je kako ti kazes, onda je on to veoma dobro osmislio, prve 2 -3 nedelje su bile najbolje, ja pitala samo kako postupiti. Prilicno sam hladna i ne znam treba da krijem svoja osecanja ili da mu kazem da mi je stalo do njega otvoreno. Nikad nisam bila sa Lavom.

Па ти изређај прво све остале...па се врати на премију :wink:
Ма води га на СУНЦЕ, СУНЦЕ, СУНЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

Знаш...ја више уживам у даванју него у приманју...али кад неко баш ништа не показује
18.gif

ej ljudi, hvala Vam.

Ja sam stvarno jako duhovita, smisao za humor mi ja jaca strana. Pravi sam pretstavnik svog znaka i pravo da Vam kazem jako sam otvorena a da budem iskrena ne umem bas mnogo maziti, ali njega hocu...vec sam pocela mazno. Znate ovnove, kad se zaljube dali bi sve.

Inace, mene sreo nedelju dana nakon raskida duge veze (koja je trajala 10 god. sa prekinima). Rekla sam da je bio fasciniram sa mnom, prve 2-3 nedelje sjajne i od jednom poceo da se redje javlja. Ipak raspituje me gde si sta si itd. Sad mene muci da mu slucajno ta stara ljubav neda mira ili sta? Uopste ga ne gusim ima punu slobodu kretanja, ne pitam da mi podnese racun gde-sta, a bivsu nikad ni ne spominjem i cudi se zasto nikad ne zvocam, vec sam uvek vesela,kaze svidja mu se to sto sam uvek raspolozena. Radi veoma odgovoran posao koji zahteva puno, ima specificno radno vreme, pa se nevidjamo cesto. Ja isto. Istih smo godina, istog ukusa, na istim drustvenim levelima, volimo iste stvari...
Na strasnim sam mukama...stvarno zelim da ga zadrzam, jer retko se nalazi neko ko ti odgovara u svemu. Znaci ignorisanje-nikako.
Jos ovo, da li su ljubomorni, posesivni i da li to izrazavaju. Kako se ponasaju kad hoce nekoga da odjebu, beze ili tresnu u lice da dalje ne ide. Pitam jer moram biti spremna na sve!
Samo mi nemojte reci da je sa mnom zbog seksa :evil: Nije, rekao da me voli, valjda ne laze. :)

Хммммм...ово је случај за најболју другарицу свих форумашица...Black wolf-a лично. Ситуација је таква да ти једино он(а) може помоћи. Вероватно га можеш наћи на " женском кутку" хахахахаххаха :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

Пази ја стварно не верујем у хороскоп (осим у неким генералним цртама), још манје се разумем у нјега, не знам чак ни шта сам у подзнаку! Све ово је било на бази мојих личних особина и неких схватанја!

P.S. А можеш и да дозиваш...ооооооо вучееееееееееееее :twisted: :wink:

Back