Muski kutak

Mecenaa

Domaćin
Poruka
4.222
Ovde ko hoce neka pise sve o temama koje interesuju muškarce bez prica o zenama.
Alat,piće,cigarete,auta sve sto vam padne.ne mora niko ni da cita kao u svakoj muškoj jazbini prica svako ono sto ga interesuje.
Ja cu prvi.
Imam u zadnje vreme neku maniju da nabavljam alat.od sravcigera pa na vise.jedna radionica mi već prepuna svakojakim ludilima.od rendeta onih starih,cirkulara novih do struga.
Napravio sam stoni cirkular u radionici sam.izgubio sam dosta vremena da ga napravim,mozda bi mi jeftinije bilo da sam ga kupio ali srećan sam kao kuce u liftu.

Imam već novi projekat da napravim letnjikovac,nasao na netu sliku
Screenshot_20251110_222732_Google.jpg

Ono računao koliko mi sta treba i ja da radim i pozovem nekog poznanika da mi pomaze nije skupo.
Grede vec imam jos cement,pesak,armatura i za 2 ajde 3 dana lagano gotov.
I da crep cu da stavim nekako mi lepše.znaci i letve mi fale i to je to

Koristan savet za skidanje metalnih stokova,prozora za pocetnike
Nadje se gde su ankeri prvo, malo se malim hiltijem razbije beton kod ankera i brusalicom se iseku ankeri.onda se većim pajserom razlabavi prvo jedna pa druga strana i prozor sam ispada.

Savet za pravljenje smese za postavljanje fasade od cigle.
Prvi put kada sam to video da neki ljudi to rade bilo mi smešno i cudno.kada se napravi smesa dodati čep običnog deterdženta u tečnosti,najbolje onaj najeftiniji smesa je masnija i bolje prianja uz podlogu.

Menjanje krova za pocetnike.
Zavisi od kvadrature ali skoro uvek je preporucljiv mmajsto.za neke manje ili ne toliko vazne objekte mozda moze covek i sam.
prvo treba da se vidi koje grede su trule i naruci potreban materijal.ukoliko je crep stariji preporučuje se menjanje da ne propušta vodu.
Prvo se skinu trule grede. negde mozda moze da se ucari pa se samo motorom iseče truli deo.to je najbitniji detalj da se rogovi dobro nameste i uklope.
Za redjanje crepa prvo se pravi cap i kako se stiže do ivica ako treba neki da se ukroji lagano se iseče brusilicom.
Nikako ne treba da se zanosi neko da sve zna oko toga ovo se preporučuje samo za napominjem manje važne objekte tipa pomoćna zgrada etc.

Ja sigurno ne bih stavljao crep na senik iz prostog razloga što je težak, a nosi ga osetljiva gradja koja je podložna vremenskim uslovima. posle 10 godina mož mi padne krov na glavu.

Dobro to jeste qli nikad se nezna kada ce baterija da se isprazni i dali si ponjeo punjač i rezervnu.ne traži hleb.bolje imati
Ma zezam se, imam gomile šrafcigera, ali ih ne koristim, jer mi je lakše sa šrafilicom za devojčice koja je dovoljno jaka čak i za duže šrafove za drvo...:) a lagana i može da radi dva tri sata i puni se na C priključak, a sve u maloj kutijici složeno...

Imam jednog ortaka koji je uvezao gomilu novog i polovnog alata, ali i malih kućnih aparata i sve kupujem upola cene...ili bar tri puta jeftinije nego u Crafteru...

Ima nova serija zove se All is fair , tek pocela...igraju poznata zenska glumacka imena.....

Zgodna da gledate ako niste skloni da zene mrzite zbog toga kakve su.....
Ako ne mozete da podnesete to kakve su , onda nemojte da gledate ni tu prvu seriju...slosice vam se...

Imam jednog ortaka koji je uvezao gomilu novog i polovnog alata, ali i malih kućnih aparata i sve kupujem upola cene...ili bar tri puta jeftinije nego u Crafteru...
Sto navodis crafter, ja nisam video njista jeftino u crafteru, evo otvorio je na smederevcu prodavnicu...ali nisam bio...
Jedino sto je dobro sto mozes da rentiras alat...

Ima nova serija zove se All is fair , tek pocela...igraju poznata zenska glumacka imena.....

Zgodna da gledate ako niste skloni da zene mrzite zbog toga kakve su.....
Ako ne mozete da podnesete to kakve su , onda nemojte da gledate ni tu prvu seriju...slosice vam se...
a? koji problem ti imaš sa ženama, pa se ovde žališ?

a? koji problem ti imaš sa ženama, pa se ovde žališ?
Imam problem sa zenama kakve su , znaci to cu osetiti kroz moderaciju , to je nemoguce izbeci , ali to su tehnicke stvari...
Zene su zene , zeljne da jasu i zloupotrebljavaju sve sto im se moze....tu ne treba ocekivati neki preporod...

Ja nemam problem sa tim...
Moje je da ukazujem i sprecavam da me jasu kao konja, ali ne i da ih sprecavam da druge jasu kao konje...to je vec licna predispozicija drugih..

Back