muske RIBETINE

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Toliko su različiti tipovi da ne umem da pohvatam šta je to što ti se sviđa.

411150aa935be8c7964adad3f3aaa583.jpg

1345713108film-DzoniDep2.jpg
Ralf-Fajns-5.jpg
899dbaea28e10e68a50d6f9405037a38.jpg

Toliko su različiti tipovi da ne umem da pohvatam šta je to što ti se sviđa.

411150aa935be8c7964adad3f3aaa583.jpg

1345713108film-DzoniDep2.jpg
Ralf-Fajns-5.jpg
899dbaea28e10e68a50d6f9405037a38.jpg

Nisu oni klasicni lepotani, nikada nisam volela takve muskarce. I nisu naduvani, sujetni,... kada biraju razlicite uloge... Rizikuju likovima losije i pojave i karaktera. Ne znam... imaju nesto... Kada pogledam muskarca bitno mi je da je muzevan, da je meni fizicki privlacan (uklapalo se to i opste standarde ili ne) i da naslutim da ima neku pricu, da nije obican...

Nisu oni klasicni lepotani, nikada nisam volela takve muskarce. I nisu naduvani, sujetni,... kada biraju razlicite uloge... Rizikuju likovima losije i pojave i karaktera. Ne znam... imaju nesto... Kada pogledam muskarca bitno mi je da je muzevan, da je meni fizicki privlacan (uklapalo se to i opste standarde ili ne) i da naslutim da ima neku pricu, da nije obican...

Nije lepota ono što ne razumem, nego po nekim mojim kriterijumima oni nemaju ništa zajedničko.:lol: Ne gledam tu uloge, karijeru i sl. nego samo utisak na osnovu izgleda. Biće da je kod tebe ta neobičnost dominantna pri izboru.

skrndelj, al da ima enormno veliki penis i kesh!

meni se vise svidja onaj glumac sto je identicni havijer dzefri morgan x)
a od ovih ti ni benisio nije los...

- - - - - - - - - -

ovaj ima lepe oci:))

e mozda ti se i ovaj svidi
benjamin baroche
Pogledajte prilog 381703
meni je bio bas njam gledala ga u seriji profilazlge..a lici na kasela...

čičak, ovaj liči na tebe, imate iste sise. znači ložiš se na sebe čičak

On ima vece :lol:

Juce perem prozore u vinariji i mm ce kao neke visoke i naravno moram da mu drzim merdevine a on samo filozofira... u jednom momentu kazem:"Pa ja da mogu ja bih sad samu sebe izljubila. Bistu cu sebi da napravim. Svaka meni cast kako imam zivce." ...cujem smejanje i skontam da nas njih dvojica gledaju i placu od smeha... :lol: ... tako da... da... divim se ponekad samoj sebi :malav:

Back