Mostarka78
Početnik
- Poruka
- 19
Treba li im oprostit prevaru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
eh te prevare, neeeeee ne treba oprastati. meni je uvek sekira pri ruci, za svaki slucaj. postala sam kolekcionar muskih nevernih glava
. Ali posto te je prevario , ili mu nisi dovoljna , ili je on malo pobesneo i opet ce
Mostarka78:Treba li im oprostit prevaru
......Ewa:Ako muskarac te prevario fizicki, mislim, ako desilo se da vodio je ljubav sa devojkom i nisi to bila ti, moze se to oprostiti...ali samo pod uslovom da to je bio samo seks...vise boli psihicka prevara...samo postoji jedan problem - poverenje...kad prevaris cak i fizicki, tesko je kasnije da ponovo ta druga osoba ti veruje...dakle od fizicke prevare do psihicke????

Mostarka78:Treba li im oprostit prevaru

little:Ne tangiram se ja oko toga da li me je prevario ili ne i da li da mu oprostim ili ne...
Ono sto mene brine je kada do prevare dodje ZAŠTO je to učinio...
Verovali ili ne kada do prevare dodje u 90 posto slučajeva je druga polovina kriva sto je partner potrazio nekog drugog... Ako me razumete...
zendeli:Milojko Vasic
Muško je.
[/quote]DellBoy-011:Mostarka78:Treba li im oprostit prevaru
Obavezno.
Shljapnuti po goozi i reci NO NOOOO vishe![]()

Milojko Vasic:Pa dobro, ali nećemo valjda da stavimo znak jednakosti između muške i ženske prevare ?!

... kakav znak jednakosti!?Milojko Vasic:Pa dobro, ali nećemo valjda da stavimo znak jednakosti između muške i ženske prevare ?!
little:Ne tangiram se ja oko toga da li me je prevario ili ne i da li da mu oprostim ili ne...
Ono sto mene brine je kada do prevare dodje ZAŠTO je to učinio...
Verovali ili ne kada do prevare dodje u 90 posto slučajeva je druga polovina kriva sto je partner potrazio nekog drugog... Ako me razumete...