Muškarci "zvani"- lako ćemo!

Manastirka

Buduća legenda
Poruka
30.423
Da li ih poznajete, primećujete, sažaljevate, i sl.,...svi smo drugačiji mentalni sklop ličnosti, pa drugačije i reagujemo na nečiju pojavu.
Nzm kako da reagujem, kad ih vidim! Naprosto se ukopam gde jesam, k'o zatečena. Radim sa nekolicinom takvih muškaraca. Moja koleginica se obično smeje i okrene sve na šalu, dok ja moram ponekad da napustim prostoriju, jer mi nije baš uvek do šale.
Da čujemo vas i vaš "story"!
Dakle'm još jedna tema za večeras ( i neću više 😁),...muškarci zvani:
"Opušeno i laganica".

Da li prihvatim kad mi neko ukaze da u necemu gresim, naravno ...i dobro razmislim, pricam za zivotne stvari a sto se tice politickih stvari, ekonomije, drustva ....tu su mi stavovi poprilicno tvrdokorni.
Eto u kratkim crtama sam opisao neki svoj nacin razmisljanja.
Da li se trudim da nekome ugodim, ne bas ....treba da bude vredan paznje.

Da li ih poznajete, primećujete, sažaljevate, i sl.,...svi smo drugačiji mentalni sklop ličnosti, pa drugačije i reagujemo na nečiju pojavu.
Nzm kako da reagujem, kad ih vidim! Naprosto se ukopam gde jesam, k'o zatečena. Radim sa nekolicinom takvih muškaraca. Moja koleginica se obično smeje i okrene sve na šalu, dok ja moram ponekad da napustim prostoriju, jer mi nije baš uvek do šale.
"Opušeno i laganica".
Ili u prevodu: "Hebe se Dadi što se žito radi" osobe.

Imaš podvrste:
"Lignja" - samo da se izmigolji i da sačeka da se posao sam završi ili odluka sama donese
"Saksija" - gde ga ostaviš tu ga nađeš. Inicijative ni u tragovima, ne mrda sa mesta

itd

"Opušeno i laganica".
У ком контексту су такви ? Ако је по питању послу па шта треба ? Мене реално боли к да се цимам због неких ситуација на послу, док се са друге стране жене саплићу, хистеришу, трче около ако нешто није како треба. Не разумем

У ком контексту су такви ? Ако је по питању послу па шта треба ? Мене реално боли к да се цимам због неких ситуација на послу, док се са друге стране жене саплићу, хистеришу, трче около ако нешто није како треба. Не разумем
Ne morate druge koji rade da ometate i i iritirate.😁

ali to što se ti ne cimaš i što te boli patka utiče na moj rad i moje projekte. Ukoliko nećeš da radiš reci da nećeš ali nemoj da glumiš zeku koji trči po šumi i glumi ludilo.

Ne morate druge koji rade da ometate i i iritirate.😁
ali to što se ti ne cimaš i što te boli patka utiče na moj rad i moje projekte. Ukoliko nećeš da radiš reci da nećeš ali nemoj da glumiš zeku koji trči po šumi i glumi ludilo.
Управо се ради о томе што паника и хистерија ту не помажу али неко мисли да ће тиме нешто да реши и онда ми који смо лежерни испадамо незаинтересовани, а у суштини само нисмо кукавице који по сваку цену чувају свој посао као да је то једини посао на свету плус схвати једну ствар - не зависиш ти од мене него од себе, ја ако штетим онда штетим само себи, иди тужи ме код шефа да сам незаинтересован, огради се и молим лепо. И знаш шта ? Више сам ја пута код шефова отишао и рекао да нешто не желим да радим на одређен начин него што су они имали мммуда да оду и да кажу да ја кочим својим ставовима. Ја разумем да људи који тек започињу радни однос имају страх како ће да се покажу али ови што годинама раде, а и даље се понашају као куавице е то ми је несхватљиво. И на крају више због њих испаштамо ми који имамо ммуда него они који хоће да буду радници године јер својим ппичкастим ставом шефовима шаљу поруку да могу да нас јј како хоће. Људе на послу делим на две категорије - на не који имају и на оне који немају ммуда. Јежим се оних којих се трзају на сваку стресну ситуацију и који немају ону ствар. Пет фирми сам променио и ништа ми не фали. Променићу још толико ако треба, а ви слободно по сваку цену штитите "свој" рад и пројекте, добићете аплауз.

Људи који раде по систему "лако ћемо" мени се уопште не допадају.
Разлог је једноставан...
обично ми остали морамо да одрадимо и скоро сав њихов део...
А за све су криви шефови који се "не мешају у свој посао" него само да се одради...
али зато кад нерадника забијеш где требе, трчи да као клинац од пет година да те пријави...
Е, зато их не волим пре свега.
Ако ти се не ради, изађи у кафић, ходај по граду, и не подибавај поштен свет.
И пре свега, не буди љигавац...
Мислим да је довољно од мене.

"Opušeno i laganica".
Opusteni tipovi ti smetaju :ljutka:

"Opušeno i laganica".
Za te druge je mozda i tvoje ponasanje problem, ne kazem da je tako ali moze biti, ja sam taj opusteni ,dobili smo novu direktoricu, uradio sam prefektno projekat i nije mi isplatila vjestica bonus nego samo nesto simbolicno zbog mog ponasanja iako sam bas puno radio da sve bude super ,samo sto se unervozi zbog mojih odgovora, kad me pita Salko ovo nece nikad stici na vrijeme, ja se nasmijem opusteno , nasalim itd , veliko razocarenje da nisam dobio nagradu koju zasluzujem samo zbog njenog mentalnog sklopa.Nisam vise nista ekstra ni radio zbog nje.

"Opušeno i laganica".
Tako se i radi posao, bez tenzije. Napinju se samo gusteri.

Back