Muskarci zvani "javna svojina"

Neeeeee
Ne sme biti javno dobro!

Ne postoji razlog da sebe metnem u seriju žena koje svršavaju u istom krevetu. Moram imati osećaj da je to što mi imamo nešto posebno, da su naše noći posebne i zagrljaji itd.

To je kao roba široke potrošnje I neki ručno izrađen, ekskluzivan tepih. Preferiram odnose koji liče na to ručno rađeno, unikatno, specijalno, posebno ❤️. Užasavam se stereotipnog I serijskog u kontekstu tako bitne stvari.

(ukoliko mu se desi da se sa nekom provede, iz poštovanja prema meni će se potruditi da to ne saznam i ne osetim. Možemo i zajedno imati sex sa drugima. Ali to opet znači da nije javno dobro, već se zna da je moj. Da ima lepe manire.)

Sad, postoje periodi kada zafali sex pa ga nema i onda se mnogo ne pitaš a koliko ih ima. Ali to su odnosi za par puta, ne duže. Za sve duže bitno je da se osećamo dostojanstveno i posebno, da je to strast za koju se vredi i žrtvovati. (A što bih se žrtvovala ako znam da još neka redovno uzdiše sa njim?)

Ovo sam prosvetljenje dobila pre neki dan na Rtnju 🌷 , a gle danas baš ta tema. 👌

Neeeeee
Ne sme biti javno dobro!

Ne postoji razlog da sebe metnem u seriju žena koje svršavaju u istom krevetu. Moram imati osećaj da je to što mi imamo nešto posebno, da su naše noći posebne i zagrljaji itd.

To je kao roba široke potrošnje I neki ručno izrađen, ekskluzivan tepih. Preferiram odnose koji liče na to ručno rađeno, unikatno, specijalno, posebno ❤️. Užasavam se stereotipnog I serijskog u kontekstu tako bitne stvari.

(ukoliko mu se desi da se sa nekom provede, iz poštovanja prema meni će se potruditi da to ne saznam i ne osetim. Možemo i zajedno imati sex sa drugima. Ali to opet znači da nije javno dobro, već se zna da je moj. Da ima lepe manire.)

Sad, postoje periodi kada zafali sex pa ga nema i onda se mnogo ne pitaš a koliko ih ima. Ali to su odnosi za par puta, ne duže. Za sve duže bitno je da se osećamo dostojanstveno i posebno, da je to strast za koju se vredi i žrtvovati. (A što bih se žrtvovala ako znam da još neka redovno uzdiše sa njim?)

Ovo sam prosvetljenje dobila pre neki dan na Rtnju 🌷 , a gle danas baš ta tema. 👌
Sve isto mislim kao ti a nikad nisam bila na Rtnju!
Mada ne kapiram taj deo kad zafali seks.... Kod mene seks nikad nije bio samo fizička potreba. a ako jeste nisam bežala od ručnog rada

Sve isto mislim kao ti a nikad nisam bila na Rtnju!
Mada ne kapiram taj deo kad zafali seks.... Kod mene seks nikad nije bio samo fizička potreba. a ako jeste nisam bežala od ručnog rada
Volela sam imati avanture čisto telesnog tipa.
Ali njihov rok mora biti vremenski ograničen da se žena ne bi vezala za javnu svojinu.

Uh, moj rođeni brat je takav. Ceo život pokušavam da ga razumem, i da razumem žene koje obleću oko njega. I ne uspevam.
Čak i bivša žena ,koja je njega ostavila, i dalje mu je stalno u blizini i na dohvat ruke.
Jedan sin mu je isti takav , a drugi potpuno monogamno opredeljen. Izgleda da je to u genima a ne u vaspitanju.

Kako onda moraš imati osećaj da je to nešto posebno?

Ne mislim ništa loše, samo mi nije jasno.

Pa ne mogu doživeti nešto posebno bez telesnog odnosa, takva sam. Posebna na početku bude strast, ali onda se vidi kakva je osoba.

Tema govori o muškarcima koji su javna svojina, oni I ne pripadaju nikom, oni su tu za sve žene koje mogu da obrnu, za sve one koje ih požele. To se brzo vidi. Nekad pre seksa, nekad kad se započne pa vidiš kako se odnosi. Zašto bi se bilo u seksualnoj vezi sa nekim kome je stalno potrebna nova doza u vidu novih žena... I stalno imaš osećaj da si deo serije.
Ne bih više o tome.

nit osudjujem nit opravdavam, svako ima pravo da unisti svoj zivot onako kako zeli :aha:
nekad su odlicni ljubavnici, nekad su truba jer su ladni
kod ovih odlicnih je kljucno da se ne zaljubis, pa umislis kako ces da ga promenis..
e to je onda tuzna prica.

• Podržavam
Reactions: Red
Mala ispravka ne uskaču oni u ženski krevet
Obično imaju krevet u koji žene uskaču
Bila sam par puta u toj situaciji da vidim krevet preko koga je prošla armija žena
аli nije mi smetalo zato sto nisam imala dugoročne ciljeve već jednokratni cilj
Da probam nešto sto svi hoće, nešto veoma popularno.
Nisam se zanosila mišlju da će to trajati.
kako je bilo, ako nije nezgodno pitanje

Sta dakle, ženski auditorijum misli o ovakvim muskarcima?
Prvo da vidimo, da li su oni mit ili stvarnost?
Lako su dostupni ženama, reaguju brzo na svaku ženski mig,...jos lakše i brže uskacu u ženski krevet ( dopunite niz...)
Jesu li oni nužno zlo ili su samo trajno nesposobni , da se ozbiljno i odgovorno ponašaju shodno svojim ulogama?
Ako su u vezi da budu verni devojci, ako su u braku onda ženi. Da li je ovo zaista njima bas toliko teško i nemoguce i još bitnije pitanje:
Koliko ih osudjujete, koliko opravdavate?
Hvala.
Ne kačite se sa lažovom, koji laže sve druge "osim vas", to vam je jedini spas.

meni malo truo ovaj pristup -el osudjustei il opravdavate
ja bih to preformulisala - da li ih razumete

sve sto @PerfectOne napisa potpisujem
imala sam i sama takvih epizoda, tj kad zena svesno ulece u takve kombinacije
nema iluzije, nema ni deluzije :D

i sve se to ponavlja
govorim o uzorku z generacije moje dece
ono sto je meni fenomenalno je njihov nivo svesti jer u dlaku kapiraju sta, a i zasto, rade i sebi i drugima :D
Kakvo je žensko iskustvo sa tim reckarošima, jesu li dobri ljubavnici, maistori orgazma ?

Kakvo je žensko iskustvo sa tim reckarošima, jesu li dobri ljubavnici, maistori orgazma ?
simptomaticno ovo - reckaros
ko kaci etikete vise govori o sebi nego o objektu koji etiketira

uostalom, svako zivi svoju svrhu i realnost, zivi svoje talente, kreativnost, inspiraciju pa je sve blizi sebi i svojoj svrsi
al ima i onih koji to ne zive, npc iliti non-playing characters; i njima fokus i paznja nisu usmereni ka sebi, ka unutra, vec sami sebe distrakuju senzacijama iz spoljnog sveta

e tako i ova tema - ajd da bacamo kamenje na random izabranu grupu ljudi :lol:
besmisleno al totalno

Sta dakle, ženski auditorijum misli o ovakvim muskarcima?
Prvo da vidimo, da li su oni mit ili stvarnost?
Lako su dostupni ženama, reaguju brzo na svaku ženski mig,...jos lakše i brže uskacu u ženski krevet ( dopunite niz...)
Jesu li oni nužno zlo ili su samo trajno nesposobni , da se ozbiljno i odgovorno ponašaju shodno svojim ulogama?
Ako su u vezi da budu verni devojci, ako su u braku onda ženi. Da li je ovo zaista njima bas toliko teško i nemoguce i još bitnije pitanje:
Koliko ih osudjujete, koliko opravdavate?
Hvala.
papučari otprilike

simptomaticno ovo - reckaros
ko kaci etikete vise govori o sebi nego o objektu koji etiketira

uostalom, svako zivi svoju svrhu i realnost, zivi svoje talente, kreativnost, inspiraciju pa je sve blizi sebi i svojoj svrsi
al ima i onih koji to ne zive, npc iliti non-playing characters; i njima fokus i paznja nisu usmereni ka sebi, ka unutra, vec sami sebe distrakuju senzacijama iz spoljnog sveta

e tako i ova tema - ajd da bacamo kamenje na random izabranu grupu ljudi :lol:
besmisleno al totalno
Zašto RECKAROŠ simptomatično ?
A JAVNA SVOJINA nije ?

Nemam misljenje, zene ne cene muskarce sa velikim seksualnim nagonom, ne zato sto je njihov manji, vec zato sto im je seks previse dostupan, na izvolte. Vecina muskarca tesko, do vrlo tesko dolazi do seksa, a nagon "ćera" i zato ime je na pijadestalu.
E sad citajuci komentare, vidim da se pominju zenskarosi, i avanture sa zenskarosima, super, takvima niste ni recke, al ako svesno i da se proba, to je ok... samo ja nisam shvatio da je to tema, msm zenskarosi, vec oni sto bi sa svakom.

Back