Muskarci, za vas!

Gashi Krasniqi

Obećava
Banovan
Poruka
68
Kako god pogljedam, izgljeda mi da su muskarci koji ovde doljaze jako osetljivi a mogu se nasljutiti i kojekakvi strahovi.
Biljo bi posteno da ih sasljusamo bez osudjivanja i spoticanja. Samo da sljusamo!
Evo drage naše deljije, ovde mozete da nabacate sve sto vam padne na pamet da vidimo šta će od svega toga da ispadne.
Žene bi moglje da pomognu sa pitanjima i podpitanjima, alji bez ironije i podbadanja ilji omaljovazavanja.
Jelj može?

P.S.
Odbijo sam ponudu za posao iako sam u pemziji - misljijo i odljucio srcem.

Kako god pogljedam, izgljeda mi da su muskarci koji ovde doljaze jako osetljivi a mogu se nasljutiti i kojekakvi strahovi.
Biljo bi posteno da ih sasljusamo bez osudjivanja i spoticanja. Samo da sljusamo!
Evo drage naše deljije, ovde mozete da nabacate sve sto vam padne na pamet da vidimo šta će od svega toga da ispadne.
Žene bi moglje da pomognu sa pitanjima i podpitanjima, alji bez ironije i podbadanja ilji omaljovazavanja.
Jelj može?

P.S.

Ovo treba da mu bude kao muška ispovedaonica...? :think:
:lol:

Da sam mushko, bilo bi me strah od zzena koje su u grupicama i neshto shapuchu pa se posle kikochu.
Taj kikot je neshto najstrashnije shto choveku mozze da se desi.
Kad si siguran da se zbog tebe kikochu i da si neshto ispao glup a ne smesh da pogledash dal ti je shlic otkopchan ili je neshto drugo u pitanju...
Da sam mushko, imala bih nochne more od toga.

icon13.gif

Jelj može?

P.S.

Baba vishnja drz se ti politike!

Baba vishnja drz se ti politike!

Ne prdi ako te već niko ne guzi!
http://forum.krstarica.com/threads/213283 :klap::worth:

Zar ne vidiš slepče da je stil prepoznatljivo tupav a i da je sklop rečenica drugačiji? To je ona opštepoznata budala što ponovo pokušava da bude idol mladih jer mu Koštunica izduv'o pa sad nema neka značajnija životno-mentalna zaduženja... :bye:

Ebote danas ste me povezali sa 4 različite osobe... :rtfm:

Poslednja izmena:

Back