Banshee
Buduća legenda
- Poruka
- 25.746
sto koje se nisu mesale?
meni su svedjanke bas lepe. :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Banshee:sto koje se nisu mesale?
pa iskreno ne znam...Dont_Break_The_Oath:Znas li kolika je razlika izmedju svedjanki i finkinja ?
Uopste ne mogu da se porede, jer finkinje nikako nemaju one prepoznatljive skandinavske grube crte lica koja mozes da vidis svuda po Danskoj, Norveskoj, Svedskoj i na Islandu.
Finska je posebna kategorija, narod za sebe, i finkinje zaista izgledaju neverovatno slatko, tako nevino, andjeosko svetli ten.
Ne osporavam lepotu svedjanki, naprotiv, najlepsa zena na svetu, po mom ukusu, Ingrid Thulin je bila svedjanka.
divlja u srcu:Muskarci vole lepe zene. End of story. :-P
Ja sam od Finaca video samo Miku Hakinena,Kimi Raikonena i Jari Litmanena.Dont_Break_The_Oath:Pogledajte samo Anne Tiihönen ili Pääivi Hunkkönen
Ma tvoj drug nema pojma...sigurno je plavushan!slatko volim :)):Moj najbolji drug kaze :
" plavusu primetim na kilometar, a crnku vidim samo ako je bas extra lepa"
oh, oh... opet izleće neko pasivno agresivno ponašanje prem ženamacommodore:I tako postala neinteresantna decacima koji su jos uvek isti kao Petar Pan... DECACI...
i dalje preferiraju Vendi Mojru Andjelu Darling od tamo neke sto ima pravo jezicarenja... pardon, glasa... stalno pomesam te dve stvari.
peach:niko ne voli male crvene? :-(
to je znak da se vratim u prirodnu smedju boju...e,bas necu!![]()
peach:niko ne voli male crvene? :-(