Ali nju lexa nikad ne bi na stub srama, kao ozloglašene kitopevceniko ne spominje velicinu kite ovde sem tebe..to je tvoj stalni izgovor...E da znash da jesam..kada vidim malu kitu ..premrem od straha..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali nju lexa nikad ne bi na stub srama, kao ozloglašene kitopevceniko ne spominje velicinu kite ovde sem tebe..to je tvoj stalni izgovor...E da znash da jesam..kada vidim malu kitu ..premrem od straha..

Kakve veze ima ko priča o kiti? Dok mu nije uzrečica..... ti baš ništa nisi skontO onu temu, a?Ali nju lexa nikad ne bi na stub srama, kao ozloglašene kitopevce

Ma jes' vala baš..... ustvari ti sve kapiraš nego sam ja tako malo glupa ili sirota nagažena pa mi treba neko da mi otvori oči jer stvarno ne znam kakvi to duhovi izleću iz mene i troše silnu energiju pozitivnog naboja iliti, u prevodu - who gives a fck?Dobro, ja sam gloop... ne kontam, važi... ali ti si socrealistički nastrojena u dočaravanju nelogičnosti da opstaju besmislene teme. Pritom, rado se raspravljaš s onima koje (s razlogom, naravno) smatraš bezveznjakovićima ove ili one vrste. No, sinnke-baso-baki-sine pojava je kao i hladnoća zimi. Zamisli sebe koja ložiš vatru da zagriješ ulicu. Čak i svoju guzu nećeš zagrijati da valja. Kamoli njihov(e)![]()
apostrofiraj ti da si vidovita, a ja da mu se ne jеbe za tebe tri i po posto

Dok sam bila crnka imalo je tipova oko mene, poprilicno..............................a sad kad sam plava jos je gore, ne mogu da zivim od njih.....
mislim da su plavuse ipak atraktivnije i pozeljnije
dvojka do dvojkeTri po tri ...![]()

dvojka do dvojke![]()

prirodne plavuse-ok
ali one naturalizovane plavuse..pa jos zaborave da se ofarbaju na vreme...a viri vec 2-3cm crni izrastak...bljaaaak...podseca me na Bugarsku i najruznije zene na svetu-Bugarke.
Plavusa moze biti lepa ako je prirodna plavusa, kao Ruskinje recimo
Gde mzoe srpkinja crne kose da bude lepa kada se ofarba u plavo?
crne oci, crna kosa, crne obrve...a ona molicu spici plavu kosu...bljaaaaaaaak
Stvar ukusa. Nisam raspolozena za raspravku sa tobom.
I, da znas, meni plavo, bas lepo stoji! :-D

malo li je to što sam napisao?R, sta ti imas protiv plavusa? Nemoj da se zameramo!
Plavuse su, ipak plavuse!![]()

i ti si plava?
a, kako ide s malim?
jel pao
Ti si malda pa mladoj sve lepo stoji
Ovo se odnosi na polovnjace
Da, plavlja ne mogu biti! :-D
Bas sam se malopre ofabala,
mislim onaj izrastak od pola mm,
koji ovaj blati!
Mali, ko mali, sta ce,
ne zna dete nista!