muskarci vise vole plavuse?

Dobro, ja sam gloop... ne kontam, važi... ali ti si socrealistički nastrojena u dočaravanju nelogičnosti da opstaju besmislene teme. Pritom, rado se raspravljaš s onima koje (s razlogom, naravno) smatraš bezveznjakovićima ove ili one vrste. No, sinnke-baso-baki-sine pojava je kao i hladnoća zimi. Zamisli sebe koja ložiš vatru da zagriješ ulicu. Čak i svoju guzu nećeš zagrijati da valja. Kamoli njihov(e) :D

®:
Dobro, ja sam gloop... ne kontam, važi... ali ti si socrealistički nastrojena u dočaravanju nelogičnosti da opstaju besmislene teme. Pritom, rado se raspravljaš s onima koje (s razlogom, naravno) smatraš bezveznjakovićima ove ili one vrste. No, sinnke-baso-baki-sine pojava je kao i hladnoća zimi. Zamisli sebe koja ložiš vatru da zagriješ ulicu. Čak i svoju guzu nećeš zagrijati da valja. Kamoli njihov(e) :D
Ma jes' vala baš..... ustvari ti sve kapiraš nego sam ja tako malo glupa ili sirota nagažena pa mi treba neko da mi otvori oči jer stvarno ne znam kakvi to duhovi izleću iz mene i troše silnu energiju pozitivnog naboja iliti, u prevodu - who gives a fck?

P. S. i taj sinke, koliko god se retardiranim predstavljao ovde, neki je valjda čovek..... ego mi ne dozvoljava toliki ego :roll:

prirodne plavuse-ok
ali one naturalizovane plavuse..pa jos zaborave da se ofarbaju na vreme...a viri vec 2-3cm crni izrastak...bljaaaak...podseca me na Bugarsku i najruznije zene na svetu-Bugarke.

Plavusa moze biti lepa ako je prirodna plavusa, kao Ruskinje recimo

Gde mzoe srpkinja crne kose da bude lepa kada se ofarba u plavo?

crne oci, crna kosa, crne obrve...a ona molicu spici plavu kosu...bljaaaaaaaak

Stvar ukusa. Nisam raspolozena za raspravku sa tobom.
I, da znas, meni plavo, bas lepo stoji! :-D

Da, plavlja ne mogu biti! :-D
Bas sam se malopre ofabala,
mislim onaj izrastak od pola mm,
koji ovaj blati!
Mali, ko mali, sta ce,
ne zna dete nista!
Treba neko da ga poduci! :-D

učiteljice...

pusti aleksu, dosadno mu je pa se šali...

sigurna sam...

znači još ništa?

meni se baš niko ne dopada...

ali sam danas super raspoložena...

igrala po kući, učila, radila, sve stigla...

:lol:

Back