muskarci vise vole plavuse?

Aj da odogovrim i ja na temu.
E pa ovako....Bila sam prirodno braon, pa crvena, pa kratko osisana crvena, plava, pa na dvojku osisana teget, pa jezic frizura ofarbanma u roze, pa plava, pa sve duzine plave, i na kraju duga plava.
U svim periodima sam imala i dechka i udvarache.
I kakve sad veze ima boja kose, kad nikad nisam imala problema da zavedem tipa?
E izvinjavam se. Sad imam dugu i plavu kosu, i isijas. Sad bih verovatno imala problem.:lol:

sa tim da ce se vecina muskaraca okrenuti za ivanom stankovic.
Tesko...tesko
Previse kratka kosa kao njena prosto nije zenstvena bila crna, plava, smedja, crvena....whatever

Skroz kratka kosa moze da bude ekstra, ali ne isplati se da se sisas na kratko jer ipak ne moze da bude kratka kosa toliko dobra stvar kao sto je to dugacka kosa. Kratka kosa za devojku to jest moze samo da bude moderna a ne i prelepa, slatka, odgovarajuca, uz lice, uz stil, uz gradju, za devojku je prirodno da ima dugu kosu, a kad ima kratku onda, kao da joj nesto fali.

Aj da odogovrim i ja na temu.
E pa ovako....Bila sam prirodno braon, pa crvena, pa kratko osisana crvena, plava, pa na dvojku osisana teget, pa jezic frizura ofarbanma u roze, pa plava, pa sve duzine plave, i na kraju duga plava.
U svim periodima sam imala i dechka i udvarache.
I kakve sad veze ima boja kose, kad nikad nisam imala problema da zavedem tipa?
E izvinjavam se. Sad imam dugu i plavu kosu, i isijas. Sad bih verovatno imala problem.:lol:
Ja mislim da si u zavisnosti od boje i duzine kose imala razlicite vrste udvaraca.....

Ja mislim da si u zavisnosti od boje i duzine kose imala razlicite vrste udvaraca.....
To jeste istina. Mada ipak tu presudnu ulogu igra "celokupni fazon"...Jer i za to postoje izuzeci...

E a za modelsicin komentar nemam rechi. Znachi 1000 puta mi je potvrdjeno da sam bila najsladja sa kratkom kosom. Sa dugom izgledam drastichno ozbiljnije...

jeste, sve je stvar ukusa, mozda i podneblja.
sto se mog iskustva tice to je cista istina.
bar u ruku da plavuse muskarcima jednostavno skrecu paznju iz prve.
imala sam situacije kada su mi se zaustavljali na ulici, a ja u najobicnijoj odrpanoj trenerci
i to pridju odpozadi, znaci lice mi ne vide, samo zbog plave kose...apsolutno neverovatno. :lol:

možda kad se ofarbaš u plavo, dopadneš se sebi tako sređena, nova, osetiš neko zadovoljstvo, i onda taj tvoj polet i samopouzdanje utiču da te muškarci više primećuju....
a možda i tvoja pojačana pažnja nakon farbanja, na to da li će te primećivati, dovodi do toga da opažaš muške reakcije bolje nego obično...

evo ti tema sa anketom
http://forum.krstarica.com/threads/75811

autorka je bila dovoljno pametna da anketu učini javnom, i ako se oduzmu ženski glasovi za crnke je glasalo 30 forumaša+14 glasača smeđokosih=44 jer su to samo finese tamne kose
a za plavuše ispada da je glasalo između 30-35 muškaraca

riđe su zadnje, ali kao što neka riđokosa ume biti fatalna, to ni jedna druga boja mislim da ne može...

ja mislim da samo neko ko nije potpuno sexualno sazreo moze sa sigurnoscu da kaze da li vise
" voli " crnke ili plavuse.
to je rezultat okruzenja, traume ili cak nekog kompleksa.
ima tu materijala za ozbiljnu analizu
tako je.
zasto se devojke uopste farbaju u plavo?
ako zelis promenu, mozes da predjes i u crvenokose, smedje, satirane...zavisi od prirodne boje.
ja nesto nisam sklona eksperimentisanju, te ostajem plava - do daljnjeg. :lol:

možda kad se ofarbaš u plavo, dopadneš se sebi tako sređena, nova, osetiš neko zadovoljstvo, i onda taj tvoj polet i samopouzdanje utiču da te muškarci više primećuju....
a možda i tvoja pojačana pažnja nakon farbanja, na to da li će te primećivati, dovodi do toga da opažaš muške reakcije bolje nego obično...

evo ti tema sa anketom
http://forum.krstarica.com/threads/75811

autorka je bila dovoljno pametna da anketu učini javnom, i ako se oduzmu ženski glasovi za crnke je glasalo 30 forumaša+14 glasača smeđokosih=44 jer su to samo finese tamne kose
a za plavuše ispada da je glasalo između 30-35 muškaraca

riđe su zadnje, ali kao što neka riđokosa ume biti fatalna, to ni jedna druga boja mislim da ne može...
hvala ti, dragojlo, anketa je bas dobra stvar.
zanimljivo je tvoje zapazanje.
pretpostavljam da ima puno istine u njemu.
volela bih da devojke koje se farbaju u plavo daju neko svoje vidjenje.

@ doktor : Ne, ozbiljan sam.
Osim toga, kako se saznaje da li vise " volis " crnke ili plavuse?
Je l' to na foru vecinske logike: poznajem (video sam) vise dobrih crnki nego plavusa =>
volim crnke?
Ili ima neki test, resis i psiholog ti kaze?

Back