muskarci vise vole plavuse?

ja kao bivsa plavusa,i najbolja drugarica jedne plavuse tvrdim da nije tako i da je to glupo zakljucivanje...plava kosa te mozda samo donekle cini upadljivijom,ali tvoje ponasanje,drzanje,govor je ono sto privlaci,i naravno celokupni izgled....

Upravo tako. A i ako vole, glupo je o tome pricati, jer oni ne znaju da vole plavuse, posle ce da da se zakace za to i uvek ce do kraja zivota :D da te ponekad pitaju "A jel jos uvek mislis da muskarci vole plavuse?" a neki od njih ce da zavole plavuse upravo tada kad cuju da i svi drugi muskarci vole plavuse. Ali ja ovo nikad ne bih priicala da sam na mestu obicne devojke koju ce posle i drugarice i muskarci ponovo i ponovo da propituju o ovome.

ivana stankovic
po mišljenju mom i mnogih koje znam a koji imaju ukusa...

jedna od naših najlepših žena...

ima kratku i crnu kosu...

a evo npr ivana jordan i dugu i plavu, pa kada ih uporediš...

vidiš...

ja jesam plavuša ali ovaj tekst iznad je u cilju dokazivanja da je lepota na licu i u duši a ne u boji kose...

i većina muškaraca okrenuće se pre ka stankovićki nego jordanki

Ima li ovde inspirativnije teme?:-?
I plavusha moze da bude izrazito ruzna, a i crnka.I crvene i smedje i roze, i ljubichaste...ma kakve god...Sve mogu da budu i ruzne i lepe...Ladno sam se iznervirala zbog postojanja ovih glupavih tema.I shta sad?:|

dragi moji, ne znam da li je neko vec otvarao ovu temu, ali me zanima sta mislite - da li je tacno da muskarci vise vole plavuse?
ima li koja plavusa ovde?
da li vam se desilo da je vasa najbolja prijateljica plavusa i da ste se pored nje osecale zapostavljeno u drustvu... a muskarci, k'o muskarci "vole plavo, pa i ofarbano".
ja kao plavusa tvrdim da je definitivno tako. :lol:

pa sad, zavisi kako to mislish da ih "vishe vole"... ja koju god duzinu i boju kose da sam imala, uvek je moja gooza bila u prvom planu, tako da iz lichnog iskustva nemam shta da kazem... :( ili bi trebalo ipak da bude- :D ... hm, nebitno...
e sad, imam podosta drugova i analizirajutji njihove priche i komentare, dolazim do zakljuchka da u velikoj vetjini sluchajeva komentar za plavushu je "ali bi je jbo", dok za one sa tamnijom bojom kose cheshtje ide komentar u stilu "slatka je"... i tako... zaboravih shta sam ustvari htela ovime da kazem... ko razume shvatitje... :lol:

plavuse definitivno deluju neznije u odnosu na ostale zene, a posebno ako su prirodne.

Bila sam i crvenokosa i crnka, sad sam plava... I misljenja su skroz podeljena... Znaci, ni jedna boja ne prednjaci u mom slucaju...
Ali, istina je da najneznije delujem kad sam plava, zato mi je te boje kosa prethodne dve godine, jer ovako bas nisam nezna i takvog izgleda, pa se to nekako kompenzuje plavom kosom...

U svakom slucaju, kad se vratim kuci, prefarbacu se, tj. vraticu prirodnu boju.

Back