muškarci u roze šorčićima

Danas je trend biti gey i od tih sto su "u trendu" ne mogu da dodju do izrazaja pravi homoseksualci koji veoma cesto se ne ponasaju tako da vam idu na zivce.

Ili se ovaj pravi da je gey (internet i televizija su cudo) , mozda te je slagala jer nemoj da se uvredis ali omladina danas se hvali svim i svacim kada je u pitanju seks tj. takmice se na tom polju (ko ce sta vise da uradi, ko ima bolje iskustvo,...bla,bla) i ne cudi ako je zelela da ostavi nekakv utisak . Ili mozda je biseksualac, ...e najbolje da ga muvas ili teras nekog opicenog druga ili drugaricu da ga muva -neki signal mora da da.

Zasto geyevi ne bi mogli da privlace zene ili obrnuto :confused: ...moguce je naravno. Moja kuma koja radi u parfimeriji ima kolegu koji je san snova ali gej. Kada je pauza on je glavna faca sve se motaju oko njega, sede mu u krilo i obavezno mu kazu jaaooooo zasto si gej ,tako bih te usrecila .....
A on ce ebi ga sta da vam radim zenske :p

Imas lezbejke, znaci zenstvena zena a privlace je zene a odbijaju muskaci. STo ne bi zenskastog muskarca moglo isto tako? Imas maco tipove pa pedderi. Imas bas ono dlakave bradonje, piju pivo voze motor a primaju ga u buljju. Imas one sto vole da im zene guraju svasta pozadi a nisu pedderi nego traze "musku g tacku" z:D gluposti. Nemora da zanci da je decko derpe ako je zenskast ni da nije derpe ako je neka sirovina.

interesuje me da li gay muškarci mogu biti sa ženama?
inspirisala me je jedna situacija da počnem da razmišljam na ovu temu.
moja drugarica je upoznala nekog lika (za koga smo sve ubedjene da je provereno gay), sem dekoltea- većeg od mog, ima očupane obrve, pući se, depilira noge i poprsje. ajde ako stavimo na stranu tu celu činjenicu oko depilacije, jer neki to danas nazivaju i metroseksualizam, njegov start je bio : "izvini imaš li labelo usta su mi ispucala" :eek:
lik je užasno isfeminiziran (da me neko stavi pored njega i njemu periku na glavu, na pitanje ko je tu žensko 99 posto bi odgovorilo da je on). ako je i ova informacija od neke koristi, bio je u društvu 2 gay-a
elem,..upoznaju se oni tu, tj. svi mi sa njim. on je ni u jednom trenutku nije muvao, ali desi se neka situacija i ona ode kod njega. kresnu se.
ona kaže da nikada nije bila sa boljim muškarcem, da sem savršene obdarenosti je savršeni tehničar.
mene interesuje da li je moguće da neko ko izgleda kao potpuna žena može biti tako dobar ljubavnik? da li je on zaista gay koji je to veče hteo da se pokaže pred drugarima, ili je zaista ta "prava macho mushkarchina" zarobljena metroseksualnim trendovima.
ja sam zbunjena :think:
ok, ajde postoji i ona opcija da je eventualno bi.
da li je normalno da neko ko je strejt opredeljenja chupa sve dlake sa sebe (sportisti se ne rachunaju) zato što mu navodno smetaju dlake, i nosi roze šorc koji mu se bukvalno uvukao u doope i da je pritom muško i kao voli žene. meni nije jasno kako onda izgledaju ti peedeeeri?!
da li je neko imao, video sličnu situaciju?! temu nisam stavila na lj&s jer će odgovori biti neozbiljni

pa tu u konkretnoj situaciji samo on zna šta i kako
možda je gej al ne pravo mnogo pitanje pa mu dobrodošlo da opali i nju
možda je i skroz str8 al mu je takav spoljašnji izraz
uostalo ako je dobar u krevetu njemu ne treba mnogo potvrde, pouzdanja mu sigurno ne manjka
sad realno i iskustveno zaista ima str8 tipova koji imaju totalno fem ponašanje i tzv gay look, mada pitanje je o kakvom je baš šortsu reč :mrgreen:

a to prvopostavljenjo piatnje
pa 100 ljudi... znaš već... čuo sma neke koji šatro ne mogu opšte prosto organski ne mogu... al to je manjina... mnogi će da naprave izuzetak... uostalom zašto tako kruto i ozbiljno shvatati te polaritete

mislim čak da je tu reč o klasičnoj zabludi, dečko je verovatno str8 ili bisex... nego takava mu spoljašnja priroda

Back