VIRGINIJA
Iskusan
- Poruka
- 6.438
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i ti voliš muškarce sa sisama?![]()
onda sam i ja potisnuta lezbača.
nikad nisam imala herca da probam sa ženom, i ako me je uvek intrigiralo. jedna od mojih skrivenih fantazija. ali ne bi mi bio normalan sex bez penisa, sise mi ne bi smetale.
možda i ja imam pritajeni fetiš prema pederima, bi sexualcima i trandzama![]()
stvar i jeste u tome,
kresnuli su se i sve je bilo savršeno. kaže da boljeg ljubavnika nije imala.
ne da nije mogao da mu se digne, nego nije mogao da ga spusti)
uz to je vlasnik najsavršenijeg polnog organa koji je ona ikada videla.
onda sam i ja potisnuta lezbača.
nikad nisam imala herca da probam sa ženom, i ako me je uvek intrigiralo. jedna od mojih skrivenih fantazija. ali ne bi mi bio normalan sex bez penisa, sise mi ne bi smetale.
možda i ja imam pritajeni fetiš prema pederima, bi sexualcima i trandzama![]()
Kako si reagovala? Jel ste razmenile brojeve? Daaajj ispricaj nam soccne detalje, a ne pocnes i povlacis rucnu![]()
da se ne krije neki muškarac iza tog nika?
ma nemam pojma ja sam u to vreme i tako bila prekinuta, podsetili su me par dana kasnije, ja se nešto sećam kroz maglu da smo razgovarale
1) Ne uvek![]()
2)Sta znaci bila si prekinuta?
Ne treba ukapirala samhoćeš da ti crtam![]()
Meni su se uvek sviđali gej muškarci...Ne isfeminizirani, već oni drugi...Ne znam da li je moguće da se gej muškarac ikad zaljubi u ženu?
Kako izgleda najsavršeniji polni organ?![]()
Ne treba ukapirala sam
A sto da se zaljubi...dovoljno je samo da je pozeli jednom i posle uvek
![]()
Pa ne znam...To i mene zanima..Da li im se ikada neka žena svidela? Imala sam ovde na forumu jedog "druga" i pitala ga svašta...Hvala mu na odgovorima...Sad ne mogu da se setim nika da ga pitam ponovo.
interesuje me da li gay muškarci mogu biti sa ženama?
inspirisala me je jedna situacija da počnem da razmišljam na ovu temu.
moja drugarica je upoznala nekog lika (za koga smo sve ubedjene da je provereno gay), sem dekoltea- većeg od mog, ima očupane obrve, pući se, depilira noge i poprsje. ajde ako stavimo na stranu tu celu činjenicu oko depilacije, jer neki to danas nazivaju i metroseksualizam, njegov start je bio : "izvini imaš li labelo usta su mi ispucala"
lik je užasno isfeminiziran (da me neko stavi pored njega i njemu periku na glavu, na pitanje ko je tu žensko 99 posto bi odgovorilo da je on). ako je i ova informacija od neke koristi, bio je u društvu 2 gay-a
elem,..upoznaju se oni tu, tj. svi mi sa njim. on je ni u jednom trenutku nije muvao, ali desi se neka situacija i ona ode kod njega. kresnu se.
ona kaže da nikada nije bila sa boljim muškarcem, da sem savršene obdarenosti je savršeni tehničar.
mene interesuje da li je moguće da neko ko izgleda kao potpuna žena može biti tako dobar ljubavnik? da li je on zaista gay koji je to veče hteo da se pokaže pred drugarima, ili je zaista ta "prava macho mushkarchina" zarobljena metroseksualnim trendovima.
ja sam zbunjena
ok, ajde postoji i ona opcija da je eventualno bi.
da li je normalno da neko ko je strejt opredeljenja chupa sve dlake sa sebe (sportisti se ne rachunaju) zato što mu navodno smetaju dlake, i nosi roze šorc koji mu se bukvalno uvukao u doope i da je pritom muško i kao voli žene. meni nije jasno kako onda izgledaju ti peedeeeri?!
da li je neko imao, video sličnu situaciju?! temu nisam stavila na lj&s jer će odgovori biti neozbiljni