muškarci u roze šorčićima

VIRGINIJA

Iskusan
Poruka
6.438
interesuje me da li gay muškarci mogu biti sa ženama?
inspirisala me je jedna situacija da počnem da razmišljam na ovu temu.
moja drugarica je upoznala nekog lika (za koga smo sve ubedjene da je provereno gay), sem dekoltea- većeg od mog, ima očupane obrve, pući se, depilira noge i poprsje. ajde ako stavimo na stranu tu celu činjenicu oko depilacije, jer neki to danas nazivaju i metroseksualizam, njegov start je bio : "izvini imaš li labelo usta su mi ispucala" :eek:
lik je užasno isfeminiziran (da me neko stavi pored njega i njemu periku na glavu, na pitanje ko je tu žensko 99 posto bi odgovorilo da je on). ako je i ova informacija od neke koristi, bio je u društvu 2 gay-a
elem,..upoznaju se oni tu, tj. svi mi sa njim. on je ni u jednom trenutku nije muvao, ali desi se neka situacija i ona ode kod njega. kresnu se.
ona kaže da nikada nije bila sa boljim muškarcem, da sem savršene obdarenosti je savršeni tehničar.
mene interesuje da li je moguće da neko ko izgleda kao potpuna žena može biti tako dobar ljubavnik? da li je on zaista gay koji je to veče hteo da se pokaže pred drugarima, ili je zaista ta "prava macho mushkarchina" zarobljena metroseksualnim trendovima.
ja sam zbunjena :think:
ok, ajde postoji i ona opcija da je eventualno bi.
da li je normalno da neko ko je strejt opredeljenja chupa sve dlake sa sebe (sportisti se ne rachunaju) zato što mu navodno smetaju dlake, i nosi roze šorc koji mu se bukvalno uvukao u doope i da je pritom muško i kao voli žene. meni nije jasno kako onda izgledaju ti peedeeeri?!
da li je neko imao, video sličnu situaciju?! temu nisam stavila na lj&s jer će odgovori biti neozbiljni

kako bre moze da deli labelo s nekim? bljak
srela sam neke takve,metro preterano metro
onaj bivsi kolega tzv mali derpe je bio metro
imao je original louis vuitton zensku tasnu,koristio korektore za ten,naocare za vid bez dioptrije i ponasao se kao zena ali je startovao sve sto je zensko
nikad takav ne bi mogao da me privuce,ja sam zastarelih shvatanja,bolje mi je muzevan srednji ljubavnik srednje kite nego savrseni derpe savrsene kite

stvar i jeste u tome,
kresnuli su se i sve je bilo savršeno. kaže da boljeg ljubavnika nije imala.
ne da nije mogao da mu se digne, nego nije mogao da ga spusti :))
uz to je vlasnik najsavršenijeg polnog organa koji je ona ikada videla.

:eek:

E a jel znas sta jos moze da bude . Ja sam primetio, jedan momak koga znam , on ima curu i sve, ali je mnogo ali bas mnogo feminiziran da kad god ga pogledas mislis da je gay , jednostavno nesto sto ne mozes sakriti, tipa pokreti, face koje pravi, nacin na koji se smeje, prica .... Ali on ima devojku . Sto je najgore on sam sebe predstavlja zenicom, ono u sred drustva on pocne da naglasava te svoje "zenske" osobine . Drugarica maze lak za nokte on oce i njemu da namazes :eek:

Mislim da je upitanju pomodarstvo . Ljudi ne znaju kako da skrenu paznju na sebe i eto kako to rade . On inace ima curu i spavali su , niko se nije zalio , ali je eto takav. Ne znam kako bih objasnio . :neutral:

bar bi u srbiji trebali da se odviknete tih klisea
gdje svakom drugom muskarcu ne znas razlikovati debeli vrat od glave, vilica se utopila negdje u dubini a iz profila podbradak, cak i oni u teretanama imaju sloj sala preko misica i obline
a zene na drugoj strani kao legionari, muske kvadratne vilice, pravougaona cela sa zaliscima, zasiljeni nosevi izmedju izbacenih jagodicnih kostiju, spustene obrve bez izvijenih lukova osim kada se krvnicki pocupaju i preprave olovkama
boze moj, mora bit da je lezbijka ako obuce nesto plavo i nema velike sise

kako bre moze da deli labelo s nekim? bljak
srela sam neke takve,metro preterano metro
onaj bivsi kolega tzv mali derpe je bio metro
imao je original louis vuitton zensku tasnu,koristio korektore za ten,naocare za vid bez dioptrije i ponasao se kao zena ali je startovao sve sto je zensko
nikad takav ne bi mogao da me privuce,ja sam zastarelih shvatanja,bolje mi je muzevan srednji ljubavnik srednje kite nego savrseni derpe savrsene kite

...što reče Linda, i ja bih ovako...

P.S. I kakva mi je to "riba" kad se tek onako kresne sa nekim koga je celo veče zblaznuto gledala a onda ...hop u krevet...Užasi promiskuiteta!!!

Poslednja izmena:
imam ortake koji su bi i umeju da se zezaju tako, kao da su cisti gay -ali zezaju se sa mnom, ne sa bilo kime.
nemam pojma da li su dobri u krevetu, ali sto se tehnike tice mislim da ona nema veze sa izborom pola partnera nego sa talentom. doduse raznovrsnost iskustava daje bolji uvid u ono sto prija i jednima i drugima, mozda i to utice u nekoj manjoj meri.

P.S. I kakva mi je to "riba" kad se tek onako kresne sa nekim koga je celo veče zblaznuto gledala a onda ...hop u krevet...Užasi promiskuiteta!!!

nije ona zblaznuta, nego ja :eek:
njoj se bash dopao, ona kad ga je videla raspametila se.
mi smo svi bili u fazonu, on je zena!!
i ona ga ladno smuva i kresnu se

Poslednja izmena:
Ja sam jednom s muzem bila u kaficu gde je konobar gej
Znaci totalno, sorcic, uvija guzicom, sve....
Prvo mi otimao tasnu, sto me jako nerviralo, kao svidja mu se, a onda je seo mm u krilo
Oboje smo otisli iz kafica kao da nas besan pas juri
Sta cu kad sam homofobicna (ste Neva davno rece)

e sto se tice onog malog,kazem ja kolegi (stariji od mene 1god) "je li bre kako ovaj mali derpe nalazi onakve ribe,malo malo pa izadje s drugom" a on ce meni "draga moja to su ti nove generacije,to je za njih IN,a to sto ti ne mozes da razumes da se on njima svidja znaci da si matora" :lol:

verovatno je decko biseksualac...
sta fali, to bas moze da bude interesantno...ne mora seks uvek tako ozbiljno da se shvati (pogotovo ne Ja tarzan a ti dzejn). ne mora ni sebe covek uvek ozbiljno da shvata..
i onda kad naleti takav neki tip, koji ima malo pomerene granice, koji je drugaciji - to samo moze da ti donese potpuno novo iskustvo...

...odavno je poznato da gejevi ili ti peedeeeri mogu da se žene, da imaju
porodice....ili bar da probaju da ih imaju neko vreme, pa ako ne uspeju da
suzbiju to u sebi...obično se razvedu i nađu partnera...
..toga je bilo uvek, samo su se ranije krili, a ovi novi se prave važni, sad
je tako, novo vreme novi običaji...ali i jedni i drugi, na neki način su isti:mrgreen:

..nekad je bilo sramota da momci ne idu u vojsku, neki ako nisu išli nisu mogli
da se ožene, kao defektni fali im nešto, a oni npr., imali samo ravne tabane, a
sad je postalo in da te vide u društvu nekog tako feminiziranog muškarca, to
je neko novo savremeno vreme, koje ja pored svega ne razumem, meni je bljaks,
i ne bi mogla ni da se družim sa takvim..prosto mi se želudac prevrće, grozni
su mi sa sve njihovim tobicama, puderima, lakiranim noktićima...fuuuuujjjj:mrgreen::rtfm:

Pa da sam ja ta devojka i da smo se našli kod njega u stanu i počelo ovo ono, ja bih crkla od radoznalosti da vidim kako on to radi :lol: Ali nisam sigurna da bih se napal'la od radoznalosti... :think:
Da zaključimo - problem je u drugarici! :lol:

Sretala sam i muževne gejeve i feminizirane gejeve, muževne strejtere i feminizirane strejtere. Jedan moj drug je baš ovakav kao što je Stivi opisao i strejt je dečko, samo je takav, rastao bez oca, okružen ženama, valjda zbog toga. Samo ove o kojima afro priča nisam sretala, njih sam viđala samo na tv-u, to se sad valjda zove estrada, po meni frik-šou.

Ustvari, odgovor na temu bi bio da valjda znamo da nikome ne piše na čelu sa kim ide u krevet.

Back