Muškarci su tetovirali njeno ime na čelu

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
388.205
Seks simbol osamdesetih je zaljubljena u ženu

Samanta Foks (56) je prvo počela da gradi karijeru modela i to sa 16 godina.
I pored toga što nema manekensku visinu i građu (visoka je 158) bila je jedna od najfotografisanijih žena tokom osamdesetih.

Pevačku karijeru pokrenula je 1986. godine, a singlom Touch Me postala je planetarno popularna.
Poznato je da je kao tinejdžerka imala telehranitelje, jer nije sama mogla da se "odbrani" od obožavalaca.
Koliko je bila popularna, govori činjenica da su njeno ime muškarci tetovirali po telu, a jedan fan je njen potis istetovorao na čelu.

Bila je seks simbol i muškarci su uzdisali za njom širom sveta, ali je ona volele žene.
Bila je u vezi sa svojom menadžerkom Mirom Straton do 2015. godine kada je Mira preminula od karcinoma.
Ljubav je ponovo pronašla 2019. godine sa sadašnjom verenicom Lindom, i dalje se bavi pevanjem.

(izvor: B92)
Clip.jpg

Muškarci tetovirali njeno ime po telu a jedan fan je njen potpis istetovirao na čelu :rotf:

Da li biste tetovirali ime poznate licnosti iz sveta šou biznisa?

Ne znaju zene kolika je moc Samante bila....
Ne opsesivna i ne posesivna, ali kao sto su vajari obozavali statuu apolona, tako su muskarci obozavali slike samante , neprenaglasene , ali uvek tu , smirene, koja budi samopouzdanje .....

Ta je imala puno slika, i opet nedovoljno da stanu na svaki prozor kamiona, autobusa, radni ormar , kasetu, i sta sve jos....

Jedino je doslo razocaranje kasnije kad je smanjila sise za bas puno...ali autoritet je bio prejak, niko je nije zamrzeo i razapeo zbog toga...

Nisam masturbirao na nju , ali mi je bila jako simpaticna, a i danas mi je jako simpaticna...mislim slike iz tog doba su mi jako simpaticne...podseca na dobronamerne devojke iz komsiluka...bar sam ja imao takve u komsiluku...

Danas bi takva zenska pola vremena krila zainat a pola namerno bola oci da isprovocira nalozenost muskog sveta....nikad sredina...nikad u mornarskoj majci da vozimo biciklu nas 2,3,4......sto je bila moja realnost sa slicnim telesnim konfiguracijama dok sam bio tinejdzer...

I pored toga što nema manekensku visinu i građu (visoka je 158) bila je jedna od najfotografisanijih žena tokom osamdesetih.

Muškarci tetovirali njeno ime po telu a jedan fan je njen potpis istetovirao na čelu :rotf:

tumblr_m33ns7NMgu1qbc06uo1_500.gif

Pevačku karijeru pokrenula je 1986. godine, a singlom Touch Me postala je planetarno popularna.
Poznato je da je kao tinejdžerka imala telehranitelje, jer nije sama mogla da se "odbrani" od obožavalaca.
Koliko je bila popularna, govori činjenica da su njeno ime muškarci tetovirali po telu, a jedan fan je njen potis istetovorao na čelu.

Bila je seks simbol i muškarci su uzdisali za njom širom sveta, ali je ona volele žene.
Bila je u vezi sa svojom menadžerkom Mirom Straton do 2015. godine kada je Mira preminula od karcinoma.
Ljubav je ponovo pronašla 2019. godine sa sadašnjom verenicom Lindom, i dalje se bavi pevanjem.

(izvor: B92)
Pogledajte prilog 1135888

Meni i nije nešto seksi.

Bucmasta, visina 158 kao devojčica a sise vise ko u babe neke. :mrgreen:

Back